Πώς να καταρρίψετε το Google Chrome με μόλις 16 χαρακτήρες

0
98
Crash του Google Chrome με 16 χαρακτήρες

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με ένα υπέροχο κόλπο για το google chrome που είναι απλώς ένα σφάλμα στο chrome που είναι Πώς να διακόψετε το Google Chrome. Πρόσφατα, ένα σφάλμα που εντοπίστηκε στο google chrome οδηγεί σε συντριβή αυτού του προγράμματος περιήγησης αμέσως όταν ανοίξει ο σύνδεσμος στο google chrome.

Αυτή είναι μια γραμμή 16 χαρακτήρων που οδηγεί σε συντριβή οποιασδήποτε έκδοσης του google chrome στον υπολογιστή σας. Διαβάστε την πλήρη ιστορία σχετικά με αυτό το σφάλμα google chrome παρακάτω.

Βήματα για την κατάρρευση του Google Chrome με μόλις 16 χαρακτήρες

Ο κωδικός 16 χαρακτήρων δίνεται παρακάτω, διακόπτοντας το google chrome σας σε ένα δευτερόλεπτο και όλες οι καρτέλες σας θα κολλήσουν. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό για να παίξετε φάρσες με τους φίλους σας ή να διασκεδάσετε.

Σφάλμα Google Chrome που οδηγεί σε συντριβή

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τον παρακάτω κωδικό στο google chrome και μετά να πατήσετε enter και μετά να δείτε το πρόγραμμα περιήγησης. Θα πάρει αμέσως συντριβή.

http://x/%%30%30

1

συντριβή του google chrome

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να διακόψετε τη λειτουργία οποιουδήποτε google chrome, είτε είναι δικό σας είτε δικό σας και φίλου. Η Google εργάζεται σε αυτό για να διορθώσει το σφάλμα το συντομότερο δυνατό.

Αυτό το σφάλμα γίνεται πλέον viral σε όλο τον εικονικό κόσμο. Και ελπίζουμε ότι αυτό το σφάλμα θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατό από την Google.

Έτσι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, απολαύστε αυτό και διασκεδάστε με φίλους. Μοιραστείτε το και με άλλους. Και πείτε μας για την εμπειρία σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here