Πώς να κατακτήσετε τις ουρές Spotify και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα mixtapes σε ένα λεπτό

0
65
Ουρές Spotify σε συσκευές Android iOS
© Tada Images / Shutterstock.com

Οι ουρές του Spotify υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά λίγοι άνθρωποι πραγματικά γνωρίζουν και χρησιμοποιούν τη διαισθητική λειτουργία, καταφεύγοντας στις λίστες αναπαραγωγής. Αλλά η σχολαστική επιμέλεια μιας λίστας αναπαραγωγής για κάθε διαφορετική διάθεση είναι μια κουραστική δουλειά, επομένως για το σημερινό διάλειμμα για καφέ, θα σας δείξω μερικά κόλπα για να τροποποιήσετε και να καθαρίσετε την ουρά του Spotify ώστε να ταιριάζει απόλυτα με κάθε ατμόσφαιρα.

Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι προσφέρουν λίστες αναπαραγωγής Spotify ως δώρα; Κατά τη διάρκεια της περσινής ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, το ραντεβού μου δεν έφερε σοκολάτες ή λουλούδια, αλλά μια επιμελημένη λίστα αναπαραγωγής Spotify για την περίσταση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μπορούσαν να αλλάξουν γρήγορα τη σειρά των κομματιών χωρίς να καταστρέψουν την αρχική λίστα αναπαραγωγής. έμεινα έκπληκτος. Τέλος πάντων, αυτό το κόλπο είναι το μόνο καλό που βγήκε από αυτό, και σήμερα, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!

  1. Πώς να προσθέσετε γρήγορα τραγούδια στην ουρά Spotify
  2. Πώς να δείτε την ουρά Spotify
  3. Πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify
  4. Πώς να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε μεμονωμένα τραγούδια στην ουρά Spotify

Οι ουρές δείχνουν ποιο τραγούδι θα παίξει στη συνέχεια και επιτρέπουν την αλλαγή της σειράς αναπαραγωγής. Διαφέρουν από τις λίστες αναπαραγωγής Spotify επειδή δημιουργούνται και τροποποιούνται πιο γρήγορα και δεν είναι μόνιμες. Οι χρήστες έχουν τον απόλυτο έλεγχο να μπορούν να καθαρίσουν την ουρά, να προσθέσουν και να αφαιρέσουν τραγούδια (ή ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής) και να τα μετακινήσουν.

  • Διαβάστε επίσης: Περισσότερες συμβουλές και κόλπα για το Spotify

Δυστυχώς, το Spotify έκρυψε αυτή τη δυνατότητα μέσα στα μενού, γεγονός που έκανε τους χρήστες να το αποφύγουν. Λοιπόν, αυτό δεν είναι άλλο. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια γρήγορα και δείτε πώς να το κάνετε σε Android και iOS!

Πώς να προσθέσετε γρήγορα τραγούδια στην ουρά Spotify

NextPit πώς να spotify ουρά 1

Αυτό κάνει τα πάντα τόσο εύκολα! / © NextPit

Η προσθήκη τραγουδιών στην ουρά σας είναι πλέον ευκολότερη, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να πλοηγείστε στο μενού του burger. Μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα τραγούδια στην ουρά σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  1. Μεταβείτε σε μια λίστα αναπαραγωγής ή μια σελίδα καλλιτέχνη.
  2. Πατήστε παρατεταμένα το επιλεγμένο τραγούδι.
  3. Σύρετε προς τα δεξιά μέχρι να δείτε την πράσινη κορδέλα.

Εάν η ουρά σας είναι άδεια, το επιλεγμένο τραγούδι θα παίξει αφού ολοκληρωθεί το τρέχον. Εάν η ουρά του Spotify έχει ήδη τραγούδια που περιμένουν να αναπαραχθούν, τότε όποια μουσική προσθέτετε θα παίζει μετά από αυτά.

Αλλά αν παίζετε μέσω μιας λίστας αναπαραγωγής, ό,τι προσθέσετε στην ουρά σας θα παίξει πριν συνεχιστεί η λίστα αναπαραγωγής Spotify. Έτσι, όταν συνεχίζετε να προσθέτετε στοιχεία στην ουρά σας, θα τα δίνει προτεραιότητα μέχρι να τελειώσει η προσαρμοσμένη ουρά.

Πώς να δείτε την ουρά Spotify

NextPit πώς να spotify ουρά 2

Η εύρεση της ουράς σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. / © NextPit

Το επόμενο βήμα είναι να βρείτε την ουρά σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς από αυτό το μενού, μπορείτε να κάνετε όλες τις άλλες τροποποιήσεις, όπως να καθαρίσετε την ουρά, να αφαιρέσετε τραγούδια ή να τα μετακινήσετε για να αλλάξετε τη σειρά που πρόκειται να παίξουν. Για να βρείτε την ουρά Spotify:

  1. Ανοίξτε την κύρια σελίδα αναπαραγωγής του τραγουδιού.
  2. Στην οθόνη, πατήστε το κουμπί ουράς που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κουμπί κοινής χρήσης κάτω δεξιά.

Πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify

NextPit πώς να spotify ουρά 3

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή με το πάτημα ενός κουμπιού! / © NextPit

Επειδή μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε κομμάτια επ’ αόριστον στην ουρά σας, η διαχείριση μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη. Ευτυχώς μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε από την αρχή καθαρίζοντας το. Αυτή είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία:

  1. Ανοίξτε την ουρά του Spotify.
  2. Πάνω δεξιά, πατήστε το κουμπί “Εκκαθάριση ουράς”.

Πώς να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε μεμονωμένα τραγούδια στην ουρά Spotify

NextPit πώς να μετακινήσετε το Spotify αφαιρέστε την ουρά 4

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κουμπιά, μπορείτε να κάνετε αλλαγές εν κινήσει για να ταιριάξετε με την ατμόσφαιρα που αλλάζει! / © NextPit

Τώρα φτάνουμε στο καλό μέρος. Η μετακίνηση τραγουδιών στην ουρά θα αλλάξει τη σειρά που θα παίζουν στο μέλλον. Το Spotify εδώ φρόντισε να προσθέσει τη λίστα αναπαραγωγής που παίζει αυτήν τη στιγμή ακριβώς κάτω από την κύρια ουρά σας για να μετακινήσετε τα πράγματα και να τα ιεραρχήσετε, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια μοναδική μίξη για κάθε περίσταση.

Για να μετακινήσετε τραγούδια στην ουρά σας:

  1. Ανοίξτε την ουρά του Spotify.
  2. Πατήστε παρατεταμένα τις τρεις γραμμές (≡) στα δεξιά.
  3. Μετακινήστε το με τη σειρά που θέλετε.

Για να αφαιρέσετε μεμονωμένα τραγούδια από την ουρά Spotify:

  1. Ανοίξτε την ουρά του Spotify.
  2. Πατήστε στον κύκλο (◯) στα αριστερά της λίστας.
  3. Πατήστε “Κατάργηση από την ουρά” στο κάτω μέρος.

Και αυτά είναι όλα τα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με την ουρά Spotify! Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες μίξεις για να ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα αλλάζει. Και όλα αυτά χωρίς να μπλέκεις με τις πολύτιμες λίστες αναπαραγωγής σου.

Βρήκατε αυτό το κόλπο χρήσιμο; Έχετε κάποια mix-tapes να μοιραστείτε μαζί μας; Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here