Πώς να καλέσετε πνεύματα στο Elden Ring

0
84

Το Elden Ring σας φέρνει αντιμέτωπους με ισχυρούς εχθρούς που είναι δύσκολο να νικήσετε αν δεν είστε βετεράνος πολεμιστής. Ευτυχώς, μερικές από αυτές δεν χρειάζεται να τις πολεμήσετε μόνοι σας. Εκτός από τη στρατολόγηση φιλικών παικτών, μπορείτε επίσης να καλέσετε Spirits. Αυτές οι μονάδες έρχονται σε διάφορες μορφές και παρέχουν πολλά οφέλη, αλλά πώς ακριβώς τις καλείτε για να σας βοηθήσουν;

Πώς να καλέσετε πνεύματα στο Elden Ring

Αυτό το άρθρο θα δώσει την απάντηση. Θα σας δείξουμε πώς να καλέσετε τα πνεύματα στο Elden Rings για να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τους εχθρούς σας πιο εύκολα.

Πώς να καλέσετε πνεύματα στο Elden Ring

Το Summoning Spirits in Elden απαιτεί να αποκτήσετε το Calling Bell. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  1. Βρε Μελίνα. Είναι μια μυστηριώδης κοπέλα που μπορεί να βοηθήσει τους Αμαυρωμένους στο ταξίδι τους. Μπορείτε να τη βρείτε προχωρώντας στα πρώτα Sites of Grace. Η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται γύρω από τον τρίτο ιστότοπό σας.
  2. Μίλα με τη Μελίνα και συμμαχία. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας και να διασχίσετε τον χάρτη πιο γρήγορα. Το πιο σημαντικό, τώρα θα μπορείτε να καλείτε το Spirit Steed – Torrent.
  3. Επιστρέψτε στην Εκκλησία Elleh, η οποία είναι συνήθως η δεύτερη τοποθεσία που αγγίζεται μετά την έξοδο από τη ζώνη του φροντιστηρίου. Κάντε αυτό το βράδυ.
  4. Περπατήστε στον σπασμένο τοίχο κοντά στην εκκλησία και θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα NPC που ονομάζεται Renna.
  5. Μίλα με τη μάγισσα και πες της ότι είσαι ο ιδιοκτήτης του Torrent.
  6. Η Renna θα πρέπει τώρα να σας δώσει το Calling Bell σας δωρεάν.

Μπορείτε τώρα να καλέσετε τα πνεύματα. Μοιάζουν με ξόρκια, αλλά σε αντίθεση με το Glintstone Magic ή το Incantations, δεν χρειάζεται να τα τοποθετήσετε στη μνήμη σας. Αντίθετα, μπορείτε να τα αντιστοιχίσετε σε στοιχεία ζώνης εργαλείων ή στο γρήγορο μενού.

Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να εξοπλίσετε το ίδιο το Calling Ball, αλλά διάφορα Ashes που θα συναντήσετε σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε για να καλέσετε τα πνεύματά σας:

  1. Ανοίξτε το μενού στο παιχνίδι και κατευθυνθείτε στην καρτέλα “Εξοπλισμός”.
  2. Κάντε κύλιση στην επιλογή “Γρήγορα στοιχεία” και πατήστε μια διαθέσιμη υποδοχή. Τοποθετήστε το Πνεύμα που θέλετε να καλέσετε.
  3. Πατήστε το αντίστοιχο κουμπί (συνήθως X σε υπολογιστές και τετράγωνο στο PS) και περιμένετε να χτυπήσει ο χαρακτήρας σας το Κουδούνι. Το Πνεύμα πρέπει τώρα να εμφανιστεί.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θήκη σας για να ενεργοποιήσετε το Κουδούνι κλήσης:

  1. Ανοίξτε το μενού και μεταβείτε στη δεξιά ενότητα της οθόνης.
  2. Βρείτε κουλοχέρηδες θήκης.
  3. Κάντε κλικ σε μια διαθέσιμη υποδοχή και πατήστε το Ashes of the Spirit που θέλετε να καλέσετε.
  4. Πατήστε το κατάλληλο κουμπί και το Πνεύμα θα πρέπει να εμφανιστεί.

Υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις σχετικά με τα Spirits στο Elden Ring.

Αρχικά, θα χρειαστείτε έναν συγκεκριμένο αριθμό σημείων εστίασης (FP) για να τα καλέσετε. Όσο πιο ισχυρά είναι, τόσο περισσότερο FP θα καταναλώνουν. Ορισμένες μονάδες απαιτούν ακόμη και πόντους υγείας (HP) και όχι FP.

Δεύτερον, δεν μπορείτε να καλέσετε Πνεύματα πουθενά. Όπως τα αφεντικά, εμφανίζονται μόνο σε ορισμένες ανοιχτές περιοχές, όπως εχθρικά στρατόπεδα και μπουντρούμια κληρονομιάς. Όταν φτάσετε σε ένα μέρος που σας επιτρέπει να καλέσετε Spirits, θα πρέπει να δείτε ένα γυαλιστερό εικονίδιο στο αριστερό τμήμα της οθόνης. Περιέχει επιγραφή και αψίδα.

Τρίτον, οι εχθροί μπορούν να σκοτώσουν τα πνεύματά σας στη μάχη. Παρά το γεγονός ότι είναι βασικά σκιές, είναι εξίσου θνητοί με εσάς. Η μόνη εξαίρεση είναι οι Skeletal units, οι οποίες μπορούν να αναστηθούν εάν οι εχθροί δεν τις καταστρέψουν ενώ η Skeletal unit έχει πέσει.

Τέλος, μπορείτε να καλέσετε μόνο ένα Ash Spirit κάθε φορά. Για παράδειγμα, αν έχετε βγάλει έναν Λύκο, το παιχνίδι δεν θα σας επιτρέψει να καλέσετε έναν Μάγο της Τέφρας μέχρι να ανακαλέσετε ή να πεθάνετε το ζώο.

Μπορείτε να καλέσετε πολλαπλά πνεύματα;

Δεν μπορείτε να καλέσετε πολλά πνεύματα στο Elden Ring. Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, το παιχνίδι σάς επιτρέπει να καλείτε μόνο ένα Ash Spirit τη φορά. Επομένως, επιλέξτε προσεκτικά τη μονάδα με την οποία θέλετε να πολεμήσετε.

Πώς να καλέσετε στάχτη πνεύματος στο Elden Ring

Η κλήση Spirit Ashes είναι σχετικά απλή.

  1. Μεταβείτε στο μενού και μεταβείτε στην καρτέλα “Εξοπλισμός”.
  2. Βρείτε τα “Γρήγορα Αντικείμενα” και προσθέστε το Πνεύμα που θέλετε να καλέσετε σε μια διαθέσιμη καρτέλα.
  3. Πατήστε το κουμπί κλήσης.

Αλλά προτού μπορέσετε να καλέσετε Spirit Ashes, θα πρέπει πρώτα να τις συλλέξετε. Οι ακόλουθες τρεις στάχτες σας επιτρέπουν να καλέσετε τους πιο ισχυρούς συμμάχους.

Εξορισμένος Ιππότης Όλεγκ

Το Banished Knight Oleg είναι ένα πνεύμα που κρατά δύο σπαθιά. Είναι απίστευτα ανθεκτικό και απαιτεί μόνο 100 FP. Τα όπλα επιτρέπουν στον Όλεγκ να διατηρεί συνεχή πίεση στους αντιπάλους του με ισχυρές, γρήγορες επιθέσεις. Επιπλέον, έχει βαριά πανοπλία για να τον προστατεύει από βαριά χτυπήματα.

Αν και ο Oleg είναι λιγότερο επιθετικός από κάποιους άλλους συμμάχους, ουσιαστικά εκτρέπει τους εχθρούς μακριά από τον χαρακτήρα σας και προς αυτόν. Αυτό συμπληρώνει τέλεια μια από τις πιο έξυπνες τακτικές μάχης – όσο περισσότερο επιτίθεται στους εχθρούς σας και αποφεύγετε, τόσο πιο πιθανό είναι να τους νικήσετε.

Μπορείτε να πάρετε το Oleg’s Ashes νωρίς στο παιχνίδι, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο:

  1. Αποκτήστε δύο κλειδιά Stonesword. Μπορείτε να βρείτε ένα στο νεκρό σώμα δίπλα στο υπόστεγο του Storm Hill ακολουθώντας το μονοπάτι που οδηγεί από το Gatefront. Ένα άλλο μπορεί να βρεθεί στο East Limgrave, ξαπλωμένο στο σώμα πίσω από έναν μπαλίστα στη γέφυρα. Εναλλακτικά, αγοράστε τα από το Finger Reader Enia για 8.000 Ρούνους.
  2. Πηγαίνετε στο Stranded Graveyard – ένα Site of Grace στο Limgrave.
  3. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα για να ξεκλειδώσετε το Fringefolk Hero Dungeon.
  4. Νικήστε τους εχθρούς μέσα στο Μπουντρούμι, προσέχοντας τις παγίδες στο δρόμο.
  5. Κατακτήστε το τελευταίο αφεντικό – το Ελκωμένο Πνεύμα Δέντρου. Θα παλεύετε σε ένα περιορισμένο περιβάλλον, γι’ αυτό προετοιμαστείτε επαρκώς.
  6. Συλλέξτε τις στάχτες του Oleg από το Tree Spirit.

Λουτέλ ο Ακέφαλος

Εάν χρειάζεστε έναν άλλο επίμονο σύμμαχο Spirit Ash, το Lhutel the Headless μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ακυρώνει τόνους ζημιάς χρησιμοποιώντας την ασπίδα της, η οποία μπορεί να είναι ένα τεράστιο όφελος στο πεδίο της μάχης. Χελώνες πίσω από την ασπίδα, χτυπώντας τους αντιπάλους με ένα δόρυ και εκτοξεύει το όπλο προς το μέρος τους.

Αν αυτό δεν κάνει το τέχνασμα, η Lhutel ανατρέπει την πραγματικότητα, μεταφέροντας μπρος-πίσω σε μια άλλη διάσταση για να πιάσει τους εχθρούς της απρόσεκτους ή να υποχωρήσουν. Επιπλέον, είναι αξέχαστη κατά την τηλεμεταφορά. Αυτό καθιστά το κόστος 104 FP για την πρόσκλησή της σε απόλυτη συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητά της να κινείται στο πεδίο της μάχης.

Το Spirit Ashes της μπορεί να βρεθεί νωρίς στο παιχνίδι.

  1. Πηγαίνετε στη χερσόνησο των Κλαίνων. Βρίσκεται κοντά στην Εκκλησία του Προσκυνήματος.
  2. Μπείτε στο Dungeon.
  3. Βρείτε το αφεντικό στο τέλος του Dungeon – Cemetery Shade.
  4. Νικήστε τον εχθρό και μαζέψτε τις στάχτες.

Mimic Tear Spirit

Μπορείτε να κάνετε τις Spirit Ashes σας πιο ισχυρές, αλλά η χρήση τους μπορεί να γίνει επαναλαμβανόμενη. Οι περισσότεροι έχουν παρόμοιες ενέργειες, χρησιμοποιούν τα ίδια σπαθιά και εφαρμόζουν τις ίδιες δεξιότητες. Αυτός ο περιορισμός τους εμποδίζει να ανυψώσουν τις ικανότητές τους, αλλά αυτό δεν ισχύει για το Μιμητικό Δακρυϊκό Πνεύμα.

Αυτή η μονάδα είναι μοναδική αφού μπορεί να μετατραπεί στο doppelganger του καλούντος. Με άλλα λόγια, μπορεί να αντιγράψει τα στατιστικά, τα ξόρκια, τον εξοπλισμό και τις δεξιότητές σας. Το αντίγραφο έχει και αναλώσιμα. Ως αποτέλεσμα, οι εχθροί σας πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν άλλον εσάς όποτε καλείτε το Mimic Tear Spirit.

Το να πολεμάς δίπλα σε αυτό το πνεύμα είναι σαν να συνεργάζεσαι με άλλους παίκτες, αλλά έχει μερικά μειονεκτήματα. Κυρίως, θα χρειαστείτε 660 HP για να καλέσετε αυτήν τη μονάδα. Αυτά είναι τρομερά νέα αν προτιμάτε μαγικές κατασκευές, αλλά είναι επίσης καλά νέα αν έχετε συγκεντρώσει έναν τόνο HP.

Καθώς το Mimic Tear Spirit είναι τόσο εξουθενωμένο, θα χρειαστεί να περάσετε από πολλές πύλες προόδου για να αποκτήσετε τις στάχτες του:

  1. Πρόσβαση στο Nokron. Αυτή η Αιώνια Πόλη είναι προσβάσιμη στο παιχνίδι από τα μέσα έως τα τέλη.
  2. Μεταβείτε στο Site of Grace στο Nokron, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο Ancestral Woods.
  3. Μεταβείτε στις στέγες για να ξεκλειδώσετε το Night’s Sacred Path.
  4. Ξεκλειδώστε τον τοίχο ομίχλης με το Stonesword Key σας.
  5. Σηκώστε τις στάχτες Mimic Tear Spirit Ashes.

Πώς να καλέσετε Πνευματικούς Λύκους στο Elden Ring

Οι Spirit Wolves έχουν υψηλή κινητικότητα και ζημιές, γεγονός που τους καθιστά ισχυρό σύμμαχο. Η κλήση τους λειτουργεί σχεδόν το ίδιο με την κλήση άλλων Πνευμάτων.

  1. Πήγαινε στη Μελίνα και πάρε Torrent.
  2. Επιστρέψτε στην Εκκλησία Ellah στο Limgrave και μιλήστε με τη Renna.
  3. Αποδεχτείτε το Calling Bell και το Spirit Wolf Ashes από τη μάγισσα.
  4. Ταξιδέψτε σε ένα μέρος που επιτρέπει την κλήση Πνεύματος. Τα μνημεία της αναγέννησης είναι οι πιο κοινές τοποθεσίες.
  5. Εξοπλίστε το Spirit Ashes σε μια διαθέσιμη υποδοχή.
  6. Πατήστε το κουμπί κλήσης και οι Λύκοι θα έρθουν και θα σας βοηθήσουν να πολεμήσετε τον πλησιέστερο εχθρό σας.

Μην ξεκινάτε τις μάχες σας απροετοίμαστοι

Πολλά αντικείμενα μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τους εχθρούς σας στο Elden Ring πιο εύκολα, από φίλτρα μέχρι αναβαθμισμένο εξοπλισμό. Τα πνεύματα μπορεί να είναι ακόμα πιο χρήσιμα ανάλογα με τη μονάδα που θα επιλέξετε να καλέσετε. Έχουν μοναδικές ικανότητες να κατατροπώνουν τους εχθρούς σας και να τους αφήνουν αβοήθητους. Απλώς βρείτε το κατάλληλο Ashes πριν από τη συμπλοκή και ξεκινήστε τη σύγκρουση πλήρως προετοιμασμένοι.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας Elden Ring Spirit; Πόσο καιρό σου πήρε για να το βρεις; Πώς χρησιμοποιείτε τις ικανότητές τους; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here