Πώς να κάνετε το Whatsapp πάντα online

0
95
Πώς να κάνετε το Whatsapp πάντα διαδικτυακό (Android & iPhone)
Πώς να κάνετε το Whatsapp πάντα διαδικτυακό (Android & iPhone)

Υπάρχει λοιπόν τρόπος για να γίνει το Whatsapp πάντα online. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα παρακάτω για να προχωρήσετε. Σήμερα εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι το Whatsapp. Η εφαρμογή στην οποία μοιράζεστε τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα κείμενα, τις τοποθεσίες σας και πολλά άλλα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, όσο είμαστε σε αυτήν την εφαρμογή, άλλο άτομο μπορεί να μας δει στο διαδίκτυο, αλλά μπορείτε να είστε συνεχώς συνδεδεμένοι. Καθόλου δυνατό σε αυτήν την πολυάσχολη ζωή, αλλά έχω ένα κόλπο που μπορεί να κάνει το WhatsApp σας συνεχώς online και δεν χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνό σας στα χέρια σας και να παραμένετε στο WhatsApp για να κάνετε την τελευταία σας εμφάνιση στο διαδίκτυο.

Πώς να κάνετε το Whatsapp πάντα διαδικτυακό (Android & iPhone)

Η μέθοδος που πρόκειται να μοιραστώ θα λειτουργήσει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως το android, το ios και το blackberry επίσης. Δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να το εκτελέσει αυτό, απλά πρέπει να αλλάξετε ορισμένες από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και τελειώσατε. Απλά προχωρήστε λοιπόν με τα παρακάτω βήματα.

Βήματα για να κάνετε το Whatsapp πάντα online στο Android:

  1. Στη συσκευή σας Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Χρονικό όριο λήξης οθόνης και εδώ επιλέξτε Η οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα.
  2. Τώρα από την αναπτυσσόμενη λίστα, θα επιλέξετε την επιλογή κανένα.
  3. Με αυτό, η οθόνη του κινητού σας δεν θα μεταβεί ποτέ σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας μέχρι να πατήσετε το κουμπί κλειδώματος.
  4. Τώρα ανοίξτε το WhatsApp με ενεργοποιημένα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή wifi και αφήστε το Android σας ως τέτοιο.
  5. Καθώς η οθόνη σας δεν πρόκειται να κοιμηθεί και μέχρι τότε το WhatsApp θα εκτελείται στη συσκευή σας με σύνδεση στο διαδίκτυο και η εφαρμογή θα παραμείνει συνδεδεμένη.

Βήματα για να κάνετε το Whatsapp πάντα συνδεδεμένο στο iPhone:

  1. Σε αντίθεση με το android στο iPhone, θα μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Αυτόματο κλείδωμα.
  2. Και όπως το Android, θα επιλέξετε την επιλογή ποτέ.
  3. Και τώρα αφήστε το iPhone σας με ανοιχτό το WhatsApp με ενεργοποιημένα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
  4. Όσο δεν πατάτε το κουμπί λειτουργίας του iPhone σας, η εφαρμογή WhatsApp θα παραμείνει συνδεδεμένη.

Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε εύκολα να διασκεδάσετε με τους φίλους σας παραμένοντας συνεχώς στο διαδίκτυο και ξεγελώντας τους ότι συνεχίζετε να συνομιλείτε με κάποιον άλλο. Επίσης, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε συνομιλία μαζί τους στην οθόνη WhatsApp. Ελπίζουμε να σας αρέσει το άρθρο, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τη δουλειά μας με άλλους και να σχολιάσετε παρακάτω εάν χρειάζεστε τη βοήθειά μας σε οποιοδήποτε βήμα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here