Πώς να κάνετε αναζήτηση σε ένα Subreddit στο Reddit (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

0
136
Πώς να κάνετε αναζήτηση σε ένα Subreddit στο Reddit (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

Υπάρχουν πιθανώς εκατοντάδες ή χιλιάδες φόρουμ και πίνακες συζητήσεων για συγκεκριμένες εξειδικευμένες θέσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτά τα φόρουμ για να συλλέξετε πολύτιμους πόρους. Ωστόσο, αν θέλετε μια λύση all-in-one, δεν πρέπει να κοιτάξετε περισσότερο από το Reddit.

Το Reddit είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος που αυτοαποκαλείται “Η πρώτη σελίδα του Διαδικτύου». Ο δημοφιλής ιστότοπος που βασίζεται στην κοινότητα υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και επιτρέπει σε χρήστες με παρόμοια ενδιαφέροντα να συζητούν ή να επιμελούνται το καλύτερο περιεχόμενο του ιστού.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Reddit, πιθανώς να γνωρίζετε για τα Subreddits. Τα Subreddits στο Reddit είναι θυγατρικά φόρουμ που επικεντρώνονται σε διαφορετικά θέματα. Μια μεμονωμένη κοινότητα Reddit μπορεί να έχει διάφορα subreddits για άλλα ζητήματα.

Εάν μόλις εγγραφείτε στο Reddit για να βρείτε πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα, μπορεί να δυσκολευτείτε να λειτουργήσετε τον ιστότοπο. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο όρο σε ένα Subreddit στο Reddit. Το Reddit έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση σε ένα συγκεκριμένο subreddit, αλλά πρέπει να ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Βήματα για αναζήτηση σε ένα Subreddit στο Reddit (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα συζητήσει τον τρόπο αναζήτησης σε ένα subreddit στο Reddit. Μοιραστήκαμε τα βήματα τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Πώς να κάνετε αναζήτηση σε ένα Subreddit στην επιφάνεια εργασίας

Εάν χρησιμοποιείτε το Reddit στην επιφάνεια εργασίας σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να κάνετε αναζήτηση σε ένα subreddit. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Reddit.com.

2. Στον ιστότοπο του Reddit, ανοίξτε το subreddit όπου θέλετε να πραγματοποιήσετε την αναζήτηση.

ανοίξτε το subreddit

3. Στη γραμμή αναζήτησης, θα παρατηρήσετε το όνομα του subreddit να εμφανίζεται στην αρχή της γραμμής αναζήτησης.

παρατηρήστε το όνομα του subreddit που εμφανίζεται στην αρχή

4. Για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε αυτό το subreddit, πρέπει να πληκτρολογήσετε τον όρο αναζήτησης στο κενό μετά το όνομα του subreddit και να πατήσετε το κουμπί Enter.

πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης στο κενό μετά το όνομα subreddit

5. Τώρα, το Reddit θα σας εμφανίσει όλες τις αναρτήσεις και τις απαντήσεις που περιέχουν τον όρο αναζήτησής σας στο συγκεκριμένο subreddit.

6. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε ένα διαφορετικό subreddit στο οποίο εγγραφήκατε, πρέπει να κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος του subreddit όπως φαίνεται παρακάτω.

αναπτυσσόμενο βέλος subreddit

7. Επιλέξτε το subreddit όπου θέλετε να πραγματοποιήσετε την αναζήτηση στο αναπτυσσόμενο μενού.

επιλέξτε το subreddit

8. Στη γραμμή αναζήτησης θα εμφανιστεί το επιλεγμένο subreddit. Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση.

Πώς να κάνετε αναζήτηση σε ένα Subreddit στο κινητό

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Reddit για Android ή iOS για να πραγματοποιήσουμε αναζήτηση σε ένα subreddit. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο Android ή το iOS σας.

2. Στην αρχική οθόνη, πατήστε στη γραμμή αναζήτησης και ανοίξτε το subreddit στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση.

πατήστε στη γραμμή αναζήτησης και ανοίξτε το subreddit

3. Όταν ολοκληρωθεί, πατήστε ξανά στη γραμμή αναζήτησης. Το όνομα subreddit θα προστεθεί στην αρχή της γραμμής αναζήτησης.

Το όνομα subreddit θα προστεθεί στην αρχή της γραμμής αναζήτησης

4. Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση πληκτρολογώντας τον όρο αναζήτησης στο κενό μετά το όνομα του subreddit.

όρος αναζήτησης στο κενό μετά το όνομα του subreddit

5. Η εφαρμογή Reddit για κινητά θα εμφανίσει όλα τα αποτελέσματα που περιέχουν τον όρο αναζήτησής σας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε ένα subreddit στο Reddit.

Το Reddit είναι ένας προσβάσιμος ιστότοπος όπου μπορείτε να λάβετε βοήθεια για διάφορα θέματα και γνωρίζοντας πώς να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Reddit τρίτων για Android για να φέρετε ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, όπως λήψη βίντεο, βελτίωση της αναγνωσιμότητας και πολλά άλλα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here