Πώς να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome

0
139
Επιστροφή στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome
Επιστροφή στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome

Εάν σας λείπει η παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter, τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome με τη βοήθεια μιας απλής επέκτασης που θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε χρησιμοποιώντας την παλιά διεπαφή χρήστη. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το Twitter είναι ένα από τα κυρίαρχα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Έχει φτάσει στα ύψη του σε λίγα χρόνια από την κυκλοφορία του και εκατομμύρια άνθρωποι είχαν ενταχθεί σε αυτό από τότε και μετά. Οι προγραμματιστές έχουν κάνει όλη τη σκληρή δουλειά τους για να παρέχουν στους χρήστες το τολμηρό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά Twitter. Στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο Twitter, οι προγραμματιστές επανασχεδίασαν πλήρως τη διεπαφή χρήστη για καθεμία από τις συμβατές πλατφόρμες όπως το Android, το iOS και τα Windows ή το web, κ.λπ. αρκετά εξοικειωμένοι με τις προηγούμενες εμφανίσεις.

Κάπως κάποιοι από τους χρήστες θα ήθελαν εάν το UI μπορούσε να υποβαθμιστεί! Ως κοινό πράγμα, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει εκτός εάν είναι διαθέσιμη κάποια προτιμώμενη μέθοδος. Ευτυχώς, το Web UI του Twitter μπορεί να υποβαθμιστεί για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και εάν κάποιος χρήστης το επιθυμεί θα πρέπει να ακολουθήσει μια απλή διαδικασία ή μέθοδο μόνο. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για αυτήν την απλή μέθοδο μέσω της οποίας οι πρόθυμοι χρήστες θα μπορούσαν εύκολα να επαναφέρουν την προηγούμενη διεπαφή χρήστη του Twitter μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Απλώς πηγαίνετε και διαβάστε το άρθρο για να μάθετε για αυτήν τη μέθοδο!

Βήματα για την επαναφορά στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter με μία επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome:

1. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Chrome σε σχέση με τα άλλα προγράμματα περιήγησης είναι ότι έχει μεγάλη ποικιλία και δέσμες επεκτάσεων. Αυτά τα πρόσθετα βοηθούν το Chrome να επιτύχει σχεδόν κάθε λειτουργία και αλλαγές. Και εδώ σε αυτήν τη μέθοδο θα αλλάξουμε τη διεπαφή χρήστη του Twitter μόνο μέσω της επέκτασης. Ας συνεχίσουμε λοιπόν στη μέθοδο.

2. Πρώτα απ ‘όλα κατεβάστε και εγκαταστήστε το Επέκταση Twitter Debubbler στο Google Chrome. Αυτή η επέκταση μπορεί να βρεθεί εύκολα στο διαδίκτυο ή μπορείτε επίσης να τη βρείτε μέσω αυτής Σύνδεσμος.

Επιστροφή στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome

3. Η διαδικασία εγκατάστασης της παραπάνω επέκτασης είναι απλή. Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό Twitter συμπληρώνοντας όλα τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας. Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα και να προχωρήσετε στο επόμενο.

Επιστροφή στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter στο Chrome

4. Η διαδικασία αλλαγής είτε στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter είτε στην πιο πρόσφατη είναι εξαιρετικά εύκολη από τώρα και στο εξής. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις>Επεκτάσεις>Twitter Debubbler μέσω των επιλογών του προγράμματος περιήγησης Chrome και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την επέκταση για να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή χρήστη και να μεταβείτε στην πιο πρόσφατη!

Η νέα εμφάνιση του Twitter διαθέτει στρογγυλεμένες στήλες, κομψά εικονίδια και πλήρως καθαρές λειτουργίες στυλ iOS. Αυτά δίνουν πραγματικά μια υπέροχη εμφάνιση σε ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter!

Επομένως, όλα αυτά αφορούν τη μέθοδο επαναφοράς στην παλιά διεπαφή χρήστη του Twitter μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Στην πραγματικότητα, για να είμαστε ειλικρινείς, θα πρέπει να πούμε ότι το UI της περιόδου ήταν καλό, αλλά το πιο πρόσφατο ροκάρει. Απαιτείται μόνο λίγος χρόνος για να ενημερωθείτε πλήρως για τη λειτουργία της νέας διεπαφής χρήστη. Επιτέλους, ελπίζουμε απλώς να σας άρεσε αυτό το άρθρο, το οποίο είναι πράγματι μια καλή ανάρτηση μόνο για εκείνους εκτός από την προηγούμενη διεπαφή χρήστη του Twitter. Μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με το άρθρο μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων! Η ομάδα της Techviral θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει με τα προβλήματά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here