Πώς να επαναφέρετε το Microsoft OneDrive στα Windows 10

0
93

Επαναφέρετε το OneDrive στα Windows 10!

Πώς να επαναφέρετε το Microsoft OneDrive στα Windows 10
Πώς να επαναφέρετε το Microsoft OneDrive στα Windows 10

Ας το παραδεχτούμε, όλοι βασιζόμαστε στις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud αυτές τις μέρες για την αποθήκευση των σημαντικών αρχείων μας. Δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για υπολογιστές όπως το OneDrive, το Google Drive κ.λπ., όχι μόνο μας βοηθούν να ελευθερώσουμε χώρο αποθήκευσης, αλλά χρησιμεύουν επίσης ως ένα εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Εάν δεν θέλετε να χάσετε ορισμένα αρχεία, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για την εφαρμογή αποθήκευσης cloud OneDrive που συνοδεύεται από Windows 10 και Windows 11.

Το OneDrive προορίζεται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φακέλων Desktop, Documents και Pictures του υπολογιστή σας. Ωστόσο, εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν λειτουργεί, μπορείτε εύκολα να το επαναφέρετε στο σύστημά σας.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες ανέφεραν σχετικά με το πρόβλημα του OneDrive που εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του συγχρονισμού. Επομένως, εάν τα αρχεία σας δεν αποθηκεύονταν στην πλατφόρμα cloud, ίσως θα θέλατε να τα επαναφέρετε.

Βήματα για την επαναφορά του Microsoft OneDrive στα Windows 10

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του Microsoft OneDrive στα Windows 10 για την επίλυση προβλημάτων συγχρονισμού. Ας τσεκάρουμε.

1. Επανεκκινήστε το OneDrive

Μερικές φορές, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα. Επομένως, προτού δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, φροντίστε να επανεκκινήσετε πρώτα την εφαρμογή OneDrive.

Για να επανεκκινήσετε το OneDrive, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο του OneDrive στο δίσκο συστήματος και να επιλέξετε την επιλογή Κλείσιμο του OneDrive.

Κλείστε το OneDrive

Στο αναδυόμενο παράθυρο Επιβεβαίωση, πρέπει να κάνετε ξανά κλικ στην επιλογή Κλείσιμο του OneDrive. Στη συνέχεια, για να επανεκκινήσετε την εφαρμογή, πρέπει να ανοίξετε την αναζήτηση των Windows 10 και να πληκτρολογήσετε το OneDrive. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή OneDrive από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επανεκκινήσετε το OneDrive στον υπολογιστή σας για να διορθώσετε προβλήματα συγχρονισμού.

2. Επαναφέρετε το Microsoft OneDrive

Εάν η επανεκκίνηση του Microsoft OneDrive δεν λειτούργησε για εσάς, τότε ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε το Microsoft OneDrive. Η επαναφορά του OneDrive είναι αρκετά εύκολη. Απλώς εφαρμόστε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε το κουμπί Windows Key + R στο πληκτρολόγιό σας.

Εκτέλεση του πλαισίου διαλόγου

2. Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε τη διαδρομή του εκτελέσιμου αρχείου OneDrive, ακολουθούμενη από το /reset στο πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

Μπορείτε να εντοπίσετε τη διαδρομή OneDrive.exe στην εξερεύνηση αρχείων. Ωστόσο, η διαδρομή του αρχείου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με διάφορους λόγους. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσετε αυτές τις εντολές παρακάτω.

  • %localappdata%\Microsoft\OneDrive\onedrive.exe /reset
  • C:\Program Files\Microsoft OneDrive\onedrive.exe /reset
  • C:\Program Files (x86)\Microsoft OneDrive\onedrive.exe /reset

Πρέπει να εκτελέσετε τις παραπάνω εντολές μία προς μία. Εάν η εντολή είναι λανθασμένη, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος. Επομένως, πρέπει να δοκιμάζετε κάθε τρεις εντολές για να βρείτε τη σωστή.

Εισαγάγετε την εντολή

3. Αφού εισαγάγετε την εντολή στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πατήστε το κουμπί Ok.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα επαναφέρει την εφαρμογή Microsoft OneDrive στον υπολογιστή σας με Windows 10.

3. Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή OneDrive

Εάν το OneDrive εξακολουθεί να μην μπορεί να συγχρονίσει τα αρχεία σας, η μόνη επιλογή που απομένει είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή OneDrive.

Για αυτό, πρέπει να ανοίξετε τον Πίνακα Ελέγχου > OneDrive. Κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή OneDrive και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Απεγκαταστήστε το OneDrive

Αφού απεγκατασταθεί, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή OneDrive στο σύστημά σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο επαναφοράς του Microsoft OneDrive σε υπολογιστή με Windows. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here