Πώς να επαναφέρετε το iPhone

0
92
Πώς να επαναφέρετε το iPhone 2015 - Κόλπα iPhone
Πώς να επαναφέρετε το iPhone

InShortViral: Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας πω πώς να επαναφέρετε το iphone χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους. Με αυτήν τη μέθοδο μπορείτε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα σας και να επιλύσετε το πρόβλημα όπως το iPhone που έχει κολλήσει στο λογότυπο της Apple κ.λπ. και την καταστροφή δεδομένων σε αυτό. Σε αυτήν τη μέθοδο συζητάμε τις μεθόδους επαναφοράς των δεδομένων iphone που έχετε επαναφέρει νωρίτερα.

Σήμερα, όλοι θέλουν να προστατεύσουν τα δεδομένα που τους ανήκουν, καθώς μπορεί να είναι οποιεσδήποτε φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια και οποιοδήποτε έγγραφο και διαπιστευτήρια, καθώς ο χρήστης δεν μπορεί να πιστέψει σε ηλεκτρονική συσκευή ή smartphone που μπορεί να είναι ζημιά ανά πάσα στιγμή, οπότε σε αυτήν την κατάσταση, τι να κάνω ? ήταν μεγάλο θέμα εκείνη την εποχή.

Πώς να επαναφέρετε το iPhone

Υπάρχουν λοιπόν πολλές μέθοδοι για το πώς να επαναφέρετε το iPhone, αλλά εδώ θα συζητήσω το καλύτερο από αυτά. Με αυτές τις μεθόδους μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε το iPhone σας στην προηγούμενη κατάστασή του.

Επαναφέρετε το iPhone χρησιμοποιώντας το iCloud

Το iCloud είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος επαναφοράς δεδομένων iphone. Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων online στον διακομιστή icloud που είναι ένα πολύ ασφαλές δίκτυο για τη διατήρηση δεδομένων. Με αυτό μπορούμε να επαναφέρουμε όλα τα δεδομένα από εκεί όποτε χρειάζεται, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

  1. Πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις και επιλέξτε Γενικά και από εκεί, επιλέξτε Επαναφορά και Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.
  2. Τώρα, αφού διαγράψετε το iPhone σας, η συσκευή θα πρέπει να σας ζητήσει είτε να το ρυθμίσετε ως νέο τηλέφωνο είτε να το επαναφέρετε από ένα προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας. Σε αυτήν την οθόνη, επιλέξτε “Επαναφορά από το iCloud Backup”. Σημειώστε ότι αυτό θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας από το iCloud νωρίτερα.
  3. Τώρα συμπληρώστε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας από το τηλέφωνό σας και αφήστε το περιεχόμενο να ληφθεί στο τηλέφωνό σας. Και η διαδικασία λήψης θα ολοκληρωθεί.
  4. Αυτό είναι που τελειώσατε με την επαναφορά όλων των δεδομένων του iPhone σας στην προηγούμενη κατάστασή του.

Επαναφέρετε το iPhone χρησιμοποιώντας το iTunes

Σε αυτή τη μέθοδο θα ανακτήσουμε όλα τα δεδομένα του iPhone μας από το λογισμικό iTunes του υπολογιστή. Σε αυτήν την εφαρμογή επιλέγουμε το προηγούμενο αρχείο αντιγράφου ασφαλείας για να επαναφέρουμε όλα τα δεδομένα. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

  1. Πρώτα από όλα ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας και αποτρέψτε τον αυτόματο συγχρονισμό του προγράμματος με το iPhone σας μεταβαίνοντας στο μενού Επεξεργασία και, στη συνέχεια, στις Ρυθμίσεις της συσκευής. Και όταν ανοίξει αυτό το παράθυρο, επιλέξτε Συσκευές και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή που αναφέρει “Αποτροπή αυτόματου συγχρονισμού iPod, iPhone και iPad” εκεί.
  2. Τώρα συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή με καλώδιο usb και περιμένετε να εντοπίσει ο υπολογιστής τη συσκευή σας.
  3. Τώρα στο iTunes μεταβείτε στο μενού Αρχείο και επιλέξτε συσκευές και από εκεί επιλέξτε την επιλογή “Επαναφορά από το αντίγραφο ασφαλείας”. Αυτό θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε προηγουμένως δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας με το iTunes.
  4. Τώρα επιτρέψτε τη λήψη των περιεχομένων στη συσκευή σας επιλέγοντας την επιλογή Μόνο λήψη .
  5. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα σας θα αποκατασταθούν στην προηγούμενη ημερομηνία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Επαναφέρετε το iPhone συνδυάζοντας λογισμικό τρίτων και ένα αντίγραφο ασφαλείας iTunes

Σε αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούμε λογισμικό τρίτων που λαμβάνει αντίγραφο ασφαλείας του iphone μας από τον φάκελο πολυμέσων του iTunes και το κατεβάζει στο iphone για να το επαναφέρει. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

  1. Χρειάζεστε ένα λογισμικό ανάκτησης για το iPhone σας, μπορείτε να βρείτε λογισμικό ανάκτησης δεδομένων iPhone στο διαδίκτυο. Αφού επιλέξετε ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα, μεταβείτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή για να πραγματοποιήσετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης της συσκευής σας.
  2. Τώρα εκτελέστε αυτό το αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.
  3. Τώρα, αφού ανοίξετε το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων, θα πρέπει να εντοπίσει αμέσως το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας iTunes στον υπολογιστή σας που αντιστοιχεί στη συσκευή σας iPhone και να το επιλέξετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Σάρωση” ή “Έναρξη σάρωσης” στη διεπαφή που εμφανίζεται.
  4. Τώρα μετά την εκτέλεση της σάρωσης, το λογισμικό θα πρέπει να εμφανίσει εκεί ένα παράθυρο με τα δεδομένα ανάκτησης που βρέθηκαν και να επιλέξει τα πλαίσια ελέγχου δίπλα στα μηνύματα κειμένου που θέλετε να επαναφέρετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ανάκτηση” εκεί.
  5. Τώρα, ως συνήθως, επιτρέψτε τη λήψη των δεδομένων και είστε έτοιμοι.

Επαναφέρετε το iPhone χρησιμοποιώντας λογισμικό τρίτων

  1. Λήψη, εγκατάσταση και άνοιγμα λογισμικού ανάκτησης δεδομένων.
  2. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας.
  3. Στείλτε το iPhone σας σε λειτουργία DFU.
  4. Η λειτουργία DFU (Ενημέρωση υλικολογισμικού συσκευής) θα κλείσει εντελώς το τηλέφωνό σας και θα το προετοιμάσει για επαναφορά δεδομένων. Κρατήστε πατημένο το κουμπί “Home” και “Power” στο iPhone σας ταυτόχρονα. Θα χρειαστεί να το κάνετε για περίπου 10 δευτερόλεπτα.
    Αφήστε το κουμπί “Power” αλλά συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί “Home” για επιπλέον 10 δευτερόλεπτα. Όταν τελειώσετε, θα πρέπει να εμφανιστεί η οθόνη με το λογότυπο της Apple.
  5. Τώρα πραγματοποιήστε σάρωση για τη συσκευή σας στο λογισμικό.
  6. Τώρα επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να επαναφέρετε στο iPhone σας. και αυτό τελείωσες.

Έτσι, παραπάνω είναι οι μέθοδοι για το Πώς να επαναφέρετε το iPhone. Χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους, θα επαναφέρετε ή θα ανακτήσετε εύκολα όλα τα δεδομένα σας που χάσατε κατά λάθος ή από οποιοδήποτε άλλο γεγονός. Απλώς πρέπει να κάνετε λήψη των προηγούμενων δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας με όλες τις παραπάνω μεθόδους. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση και να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε οποιοδήποτε βήμα οποιασδήποτε μεθόδου που συζητήθηκε παραπάνω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here