Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις παραμέτρων υπολογιστή στα Windows 10

0
92

Εύκολος τρόπος επαναφοράς των ρυθμίσεων του υπολογιστή!

Επαναφορά των ρυθμίσεων διαμόρφωσης υπολογιστή στα Windows 10
Επαναφορά των ρυθμίσεων διαμόρφωσης υπολογιστή στα Windows 10

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows 10 για λίγο, τότε πιθανότατα γνωρίζετε για τον “Επεξεργαστή τοπικής πολιτικής ομάδας”. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Local Group Policy Editor σάς επιτρέπει να ελέγχετε όλα τα είδη των ρυθμίσεων και των δυνατοτήτων των Windows μέσω μιας απλής διεπαφής χρήστη.

Μπορείτε να ανοίξετε τον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας μέσω CMD, μέσω του πλαισίου διαλόγου RUN ή του Πίνακα Ελέγχου για να κάνετε τροποποιήσεις πολιτικής. Στο techviral, έχουμε μοιραστεί πολλά μαθήματα στα Windows 10 που απαιτούν αλλαγή στον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας.

Λοιπόν, το Local Group Policy Editor δεν προορίζεται στην πραγματικότητα για τακτικούς χρήστες, καθώς μπορεί να προκαλέσει διαφορετικούς τύπους σφαλμάτων. Οποιαδήποτε λανθασμένη ρύθμιση παραμέτρων στο Local Group Policy Editor μπορεί επίσης να καταστρέψει τα αρχεία του συστήματός σας.

Βήματα για την επαναφορά των ρυθμίσεων διαμόρφωσης υπολογιστή στα Windows 10

Εάν ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί σωστά και πιστεύετε ότι αυτό οφείλεται στις αλλαγές που έχετε κάνει στον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας, είναι καλύτερο να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Είναι σχετικά εύκολο να επαναφέρετε όλες τις τροποποιημένες πολιτικές τοπικής ομάδας στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις στα Windows 10.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των ρυθμίσεων διαμόρφωσης υπολογιστή στα Windows 10 μέσω του Επεξεργαστή τοπικών πολιτικών ομάδας. Ας τσεκάρουμε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί ‘Έναρξη’ και αναζητήστε RUN. Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου “Εκτέλεση” από τη λίστα.

Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου

Βήμα 2. Στο παράθυρο διαλόγου εκτέλεσης, πληκτρολογήστε ‘gpedit.msc’ και πατήστε Enter.

πληκτρολογήστε 'gpedit.msc' και πατήστε Enter

Βήμα 3. Αυτό θα ανοίξει το Local Group Policy Editor.

Βήμα 4. Πρέπει να πλοηγηθείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

Computer Configuration > Administrative Templates > All Settings

πλοηγηθείτε στην παρακάτω διαδρομή

Βήμα 5. Τώρα στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στη στήλη «Κατάσταση». Αυτό θα ταξινομήσει όλες τις ρυθμίσεις με βάση την κατάστασή τους.

κάντε κλικ στη στήλη «Κατάσταση».

Βήμα 6. Εάν θυμάστε τις πολιτικές που τροποποιήσατε, κάντε διπλό κλικ σε αυτές και επιλέξτε «Δεν έχει διαμορφωθεί». Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε καμία τροποποίηση, επιλέξτε «Δεν έχει διαμορφωθεί» στις κατάλληλες πολιτικές τοπικής ομάδας.

επιλέξτε

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης του υπολογιστή στα Windows 10.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με τον τρόπο επαναφοράς των τροποποιήσεων του προγράμματος επεξεργασίας τοπικής πολιτικής ομάδας στα Windows 10. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here