Πώς να εντοπίσετε το χαμένο Apple Watch σας

0
86
Εντοπίστε το χαμένο σας Apple Watch
Εντοπίστε το χαμένο σας Apple Watch

Μάθετε πώς να εντοπίσετε το χαμένο σας Apple Watch με μια απλή και εύκολη μέθοδο που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε το Apple Watch σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Ελπίζουμε ότι όλοι είστε εξοικειωμένοι με το ρολόι Apple που είναι ένα είδος Smartwatch μεταγλωττισμένο με εκπληκτικούς αισθητήρες, λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Αυτό το ρολόι σε μια εντελώς μικρή συσκευή τεχνολογίας και όχι μόνο σε ένα ρολόι. Οποιοσδήποτε χρήστης θα μπορούσε Ξαφνικά να απαριθμήσει αυτό το μικρό αλλά πλούσιο σε χαρακτηριστικά ακριβό ρολόι κατασκευασμένο από την Apple, και οι προγραμματιστές ήταν γνωστοί για αυτού του είδους τα γεγονότα. Έτσι εφάρμοσαν τη δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού μέσα σε αυτό το ρολόι μέσω της οποίας μπορούσε να μετρηθεί η ακριβής θέση της συσκευής. Για τους αρχάριους εκείνους που δεν γνωρίζουν τη λειτουργία όλων των λειτουργιών Smartwatch, θα μπορούσαν να δυσκολευτούν να αποδώσουν τον γεωγραφικό εντοπισμό του χαμένου ρολογιού τους. Για αυτούς τους χρήστες που δεν γνωρίζουν τη μέθοδο εντοπισμού του Apple Smartwatch τους, έχουμε κάνει τη δουλειά για αυτούς. Έχουμε γράψει πραγματικά για κάθε βήμα εντοπισμού Apple Smartwatch σε αυτό το άρθρο. Εάν είστε οι χρήστες του έξυπνου ρολογιού της Apple που αναζητούν τη μέθοδο για να εντοπίσουν το χαμένο έξυπνο ρολόι σας, απλώς πηγαίνετε και διαβάστε τη μέθοδο που γράφτηκε σε αυτό το άρθρο!

Πώς να εντοπίσετε το χαμένο Apple Watch σας

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Απαιτήσεις:

Η έκδοση iOS 10 ή η πιο πρόσφατη στο Apple iPhone, IOS3 στο Smartwatch, μια καλά εδραιωμένη σύνδεση μεταξύ της δυνατότητας Εύρεση συσκευής του iPhone και του έξυπνου ρολογιού ενώ η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη στο έξυπνο ρολόι.

Σημείωση: Εάν δεν πληρούνται οι απαιτήσεις, δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή σας. Πρέπει να σημειώσετε ότι για τον εντοπισμό συσκευών Find My Feature είναι οι χρήστες εδώ που είναι η υπηρεσία από την ίδια την Apple.

Βήματα για να εντοπίσετε το χαμένο Apple Watch σας:

#1 Μέσω της συζευγμένης συσκευής iPhone στην οποία έχετε συνδέσει το ρολόι σας με τη λειτουργία Find my Device, απλώς μεταβείτε στην επιλογή Find My Apple Watch.

Εντοπίστε το χαμένο σας Apple Watch
Εντοπίστε το χαμένο σας Apple Watch

#2 Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη όπου θα εμφανίζεται η θέση του ρολογιού Apple στον χάρτη. Η πρόχειρη μέτρηση τοποθεσίας καθορίζεται από το χαρακτηριστικό, ενώ η ακριβής τοποθεσία δεν μπορεί να κριθεί.

#3 Μέσω των άλλων ρυθμίσεων στην οθόνη Εύρεση της συσκευής μου, θα μπορούσαν να οριστούν διάφορες πτυχές, όπως μια υπενθύμιση ήχου της συσκευής που βρίσκεται ή είναι κοντά, η υπενθύμιση μηνυμάτων κ.λπ. Μόλις ενεργοποιηθεί. Η λειτουργία θα συνεχίσει να εντοπίζει το χαμένο σας ρολόι Apple και μόλις το αποκτήσετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εύκολα.

Εντοπίστε το χαμένο σας Apple Watch
Εντοπίστε το χαμένο σας Apple Watch

Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζει πολλά, αλλά σίγουρα, δεν είναι ένα είδος μαγείας που θα σας βοηθούσε να εντοπίσετε τη συσκευή σας σίγουρα. Πιθανώς να μην μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή σας για κάθε αν η τοποθεσία δεν κρίνεται από αυτή τη δυνατότητα!

Ελπίζουμε ότι θα είχατε βρει εύκολα το χαμένο έξυπνο ρολόι Apple χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που παρέχουμε στο παραπάνω άρθρο. Περαιτέρω, απλώς πιστεύουμε ότι κανένας χρήστης δεν θα βρει προβλήματα σχετικά με την εφαρμογή της μεθόδου. Αλλά σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με τη μέθοδο, θα μπορούσε να κατανοήσει την υποστήριξή μας για να λύσει τα προβλήματά του. Για αυτό, πρέπει να γράψουν για τα προβλήματά τους σχετικά με τη μέθοδο στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here