Πώς να ενημερώσετε το Jailbroken iPhone ή iPad στο πιο πρόσφατο iOS

0
65

Εάν έχετε ήδη κάνει jailbreak τη συσκευή σας iOS, τότε μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα που σχετίζονται με ενημερώσεις iOS. Μπορεί να έχετε κολλήσει στην οθόνη “Έλεγχος για ενημέρωση”. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, τότε ρίξτε μια ματιά στον οδηγό που δίνεται παρακάτω για να ενημερώσετε το jailbrock iPhone.

Εάν έχετε μια συσκευή iOS όπως το iPhone, τότε ίσως γνωρίζετε καλά το jailbreaking. Το jailbreaking είναι βασικά η διαδικασία απελευθέρωσης του iPhone σας από τον περιορισμό που επιβάλλει η Apple. Το jailbreaking είναι πολύ παρόμοιο με το rooting Android και οι χρήστες συνήθως κάνουν jailbreaking το iPhone τους για να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές.

Το jailbreaking εισάγει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες, όπως η κατάργηση bloatware, η προσαρμογή του iOS, κ.λπ. Εάν έχετε ήδη κάνει jailbreak τη συσκευή σας iOS, τότε μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα που σχετίζονται με ενημερώσεις iOS. Μπορεί να έχετε κολλήσει στην οθόνη “Έλεγχος για ενημέρωση”. Η συσκευή iOS με jailbreaking διακόπτει τη σύνδεση με τους διακομιστές της Apple, γεγονός που οδηγεί σε τέτοια προβλήματα.

Εάν έχετε ήδη κάνει jailbroke το iPhone σας, τότε δεν μπορείτε πραγματικά να αναβαθμίσετε το iPhone σας στο πιο πρόσφατο iOS. Ωστόσο, όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και μακριά. Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε την καλύτερη μέθοδο που θα σας επιτρέψει να αναβαθμίσετε το iPhone με jailbrock.

Βήματα για την ενημέρωση του Jailbroken iPhone στο πιο πρόσφατο iOS

Η μέθοδος που θα μοιραστούμε παρακάτω είναι αρκετά απλή. Ωστόσο, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή για να εφαρμόσετε τη διαδικασία. Λοιπόν, ας δούμε πώς να ενημερώσετε το iPhone με jailbrock στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής σας iOS

Πριν ακολουθήσετε τη μέθοδο που πρόκειται να μοιραστούμε, φροντίστε να δημιουργήσετε ένα σωστό αντίγραφο ασφαλείας του iDevice σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί οι πιθανότητες απώλειας δεδομένων είναι αρκετά μεγάλες. Επομένως, προτού προχωρήσετε, φροντίστε να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του iPhone σας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής σας iOS
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής σας iOS

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας iOS, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας και πατήστε την επιλογή «iCloud». Κάτω από το μενού iCloud, επιλέξτε «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας». Εκεί πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή «iCloud backup». Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα».

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ή υπηρεσία για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του iPhone σας, φροντίστε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας.

Βήματα:

Τώρα που έχετε δημιουργήσει σωστά αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας iOS, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση iOS χρησιμοποιώντας το iTunes από υπολογιστή. Λοιπόν, ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση iOS.

Βήμα 1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή και ξεκινήστε το iTunes.

Βήμα 2. Τώρα θα δείτε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο που λέει για την πιο πρόσφατη ενημέρωση iOS. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Λήψη και ενημέρωση».

Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο iOS χρησιμοποιώντας το iTunes σε υπολογιστή
Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο iOS χρησιμοποιώντας το iTunes σε υπολογιστή

Βήμα 3. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να δείτε το αναδυόμενο μήνυμα, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της συσκευής στο iTunes και να κάνετε κλικ στο «Σύνοψη». Τώρα στη Σύνοψη, κάντε κλικ στο «Έλεγχος για ενημέρωση»

Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο iOS χρησιμοποιώντας το iTunes σε υπολογιστή
Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο iOS χρησιμοποιώντας το iTunes σε υπολογιστή

Βήμα 4. Τώρα ακολουθήστε τον οδηγό στην οθόνη για την αναβάθμιση της έκδοσης iOS του iPhone σας.

Αυτό είναι, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε ένα iPhone με jailbrock χρησιμοποιώντας το iTunes στον υπολογιστή.

Αφού ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να κάνετε ξανά jailbreak στη συσκευή σας (αν θέλετε). Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να το μοιραστείτε και με άλλους. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, συζητήστε το μαζί μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here