Πώς να ενεργοποιήσετε το μήνυμα επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11

0
108

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11!

Πώς να ενεργοποιήσετε το μήνυμα επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11
Πώς να ενεργοποιήσετε το μήνυμα επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα δεν εμφανίζει μήνυμα διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής όταν διαγράφετε ένα αρχείο. Όταν διαγράφετε ένα αρχείο στα Windows 11, το αρχείο αποστέλλεται αμέσως στον Κάδο Ανακύκλωσης.

Αν και μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα τα διαγραμμένα δεδομένα από τον κάδο ανακύκλωσης, τι γίνεται αν θέλετε να ελέγξετε ξανά τα αρχεία πριν τα διαγράψετε; Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τυχαίες διαγραφές των σημαντικών αρχείων σας.

Ευτυχώς, τα Windows 11 σάς επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε το μήνυμα διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής με μερικά εύκολα βήματα. Εάν ενεργοποιήσετε το παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής, τα Windows 11 θα σας ζητήσουν να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Έτσι, η ενεργοποίηση της επιλογής θα προσθέσει άλλο ένα βήμα στη διαδικασία διαγραφής και θα μειώσει τις πιθανότητες τυχαίας διαγραφής αρχείων. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να ενεργοποιήσετε την προτροπή επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα.

Βήματα για την ενεργοποίηση του μηνύματος επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση ενός μηνύματος διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11. Η διαδικασία θα είναι πολύ εύκολη. απλώς ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Κάδου Ανακύκλωσης στην επιφάνεια εργασίας. Στη συνέχεια, από το μενού με το δεξί κλικ, κάντε κλικ στις Ιδιότητες.

κάντε κλικ στις Ιδιότητες

2. Στις Ιδιότητες Κάδου Ανακύκλωσης, ενεργοποιήστε το πλαίσιο διαλόγου Επιβεβαίωση διαγραφής Εμφάνιση. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και στη συνέχεια στο Ok.

Εμφάνιση πλαισίου ελέγχου επιβεβαίωσης διαγραφής

3. Αυτό θα ενεργοποιήσει το πλαίσιο διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο αρχείο που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο διαγραφής.

κάντε κλικ στο εικονίδιο διαγραφής

4. Θα δείτε τώρα ένα παράθυρο διαλόγου Επιβεβαίωση διαγραφής. Για να επιβεβαιώσετε τις διαγραφές αρχείων, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.

κάντε κλικ στο κουμπί Ναι

5. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα, ανοίξτε τις Ιδιότητες κάδου ανακύκλωσης και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής Εμφάνιση.

καταργήστε την επιλογή του πλαισίου διαλόγου Εμφάνιση επιβεβαίωσης διαγραφής

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πλαίσιο διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο ενεργοποίησης του πλαισίου διαλόγου επιβεβαίωσης διαγραφής στα Windows 11. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here