Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας

0
82

Ενεργοποίηση σκούρου θέματος για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας
Πώς να ενεργοποιήσετε το Dark Theme για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας

Εδώ και χρόνια, η Google δοκιμάζει μια νέα σκοτεινή λειτουργία στη σελίδα αναζήτησής της. Τώρα, μετά από πολλή αναμονή, η Google περιέλαβε επιτέλους μια επιλογή σκούρου θέματος για την έκδοση της Αναζήτησης Google για υπολογιστές.

Με τα χρόνια, η σκοτεινή λειτουργία έχει γίνει αναγκαιότητα και όχι χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε τη Σκοτεινή λειτουργία στα Windows 10, μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε το Σκούρο θέμα στην Αναζήτηση Google.

Η έκδοση για κινητά της Αναζήτησης Google διαθέτει ήδη μια επιλογή σκοτεινής λειτουργίας που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν μη αυτόματα. Ομοίως, οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν μη αυτόματα τη σκοτεινή λειτουργία για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας.

Λάβετε υπόψη ότι η Google διαθέτει τη νέα δυνατότητα σταδιακά. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να βρείτε την εναλλαγή σκοτεινής λειτουργίας στη σελίδα Αναζήτησης Google, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες.

Βήματα για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για την ενεργοποίηση της Dark Mode για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας. Η διαδικασία θα είναι πολύ εύκολη. απλά εφαρμόστε τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και αναζητήστε οτιδήποτε στο Google.

αναζητήστε οτιδήποτε στο Google

Βήμα 2. Τώρα στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι

Βήμα 3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στην επιλογή Dark Theme. Αυτό θα ενεργοποιήσει το σκοτεινό θέμα στην Αναζήτηση Google.

κάντε κλικ στην επιλογή Dark Theme

Βήμα 4. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή Dark Theme, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Gear και να επιλέξετε Settings Search.

Επιλογή Dark Theme

Βήμα 5. Στη σελίδα Ρυθμίσεις αναζήτησης, κάντε κλικ στην καρτέλα Εμφάνιση.

Καρτέλα εμφάνιση

Βήμα 6. Κάτω από την εμφάνιση, επιλέξτε Dark Theme και κάντε κλικ στο κουμπί Save.

Σκοτεινό θέμα

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για την Αναζήτηση Google στην επιφάνεια εργασίας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here