Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger (χωρίς ρίζα)

0
89
Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger (χωρίς ρίζα)
Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger (χωρίς ρίζα)

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι σκοτεινές λειτουργίες είναι η πραγματική τάση στην τρέχουσα εποχή, ως εκ τούτου, τώρα φτάνουν γρήγορα στις διάφορες εφαρμογές των smartphone μας, καθώς είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά χρήσιμα και ωφέλιμα για τα μάτια μας. αλλά και για την μπαταρία των smartphone μας. Ωστόσο, εκτός από όλα αυτά τώρα μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στη γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων του γίγαντα κοινωνικού δικτύου Facebook, φυσικά, Messenger με αυτό το περίεργο κόλπο.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger (χωρίς ρίζα)

Οι σκοτεινές λειτουργίες είναι η πραγματική τάση στην τρέχουσα εποχή, επομένως, τώρα φτάνουν γρήγορα στις διάφορες εφαρμογές των smartphone μας, καθώς είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά χρήσιμα και ωφέλιμα για τα μάτια μας, αλλά και για την μπαταρία του τα smartphone μας.

Ωστόσο, εκτός από όλα αυτά τώρα μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στη γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων του γίγαντα κοινωνικού δικτύου Facebook, φυσικά, Messenger με αυτό το περίεργο κόλπο.

Όπως μόλις πριν από περίπου ένα μήνα, η γνωστή εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων του Facebook του γίγαντα του κοινωνικού δικτύου, το Messenger ενημερώθηκε για να προσφέρει μία από τις πιο αναμενόμενες λειτουργίες της, η οποία είναι δανεισμένη από την πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο, φυσικά το WhatsApp, η οποία ανήκει επίσης στον ο γίγαντας του κοινωνικού δικτύου Facebook.

Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία του Facebook Messenger με ένα emoji

Όπως λέμε, οι σκοτεινές λειτουργίες έχουν γίνει μια λειτουργία ολοένα και πιο παρούσα σε διαφορετικές εφαρμογές, αλλά και σταδιακά και στα λειτουργικά συστήματα. Ωστόσο, αν μιλάμε για τον τεχνολογικό γίγαντα Google, ο οποίος θα μπορούσε σύντομα να προσθέσει μια εγγενή σκοτεινή λειτουργία στο Android Q, αφού συνειδητοποίησε αρκετά αργά ότι μια συσκευή με οθόνη AMOLED μπορεί να επωφεληθεί από αυτόν τον τύπο λειτουργίας, να ξοδεύει λιγότερη μπαταρία με μεγαλύτερη χρήση της μαύρης οθόνης, και όχι μόνο, μας βοηθά επίσης να κοιμόμαστε καλύτερα απλά εκπέμποντας λιγότερο φως τη νύχτα όταν δεν υπάρχει φως γύρω μας.

Ως εκ τούτου, τώρα ο γίγαντας των κοινωνικών δικτύων Facebook έχει ενσωματώσει αυτή τη νέα δυνατότητα στο Messenger του, την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων του γίγαντα κοινωνικού δικτύου Facebook, η οποία διαθέτει μία από αυτές τις λειτουργίες και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι είναι πολύ απλό να ενεργοποιήσετε αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

Με ένα μικρό μυστήριο στη διαδικασία, όλα πρέπει να διευκρινιστούν πριν ξεκινήσουμε. Δεδομένου ότι δεν είναι μια εγγενής λειτουργία που μπορούμε να ενεργοποιήσουμε στο μενού διαμόρφωσης του Facebook Messenger, καθώς είναι μια λειτουργία που μπορεί να ενεργοποιηθεί στέλνοντας ένα συγκεκριμένο emoji σε άλλη επαφή στην εφαρμογή.

Επιπλέον, τώρα πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε σύγχυση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του, επομένως, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι αυτό το κόλπο ισχύει και για τις γνωστές πλατφόρμες, φυσικά, Android και iOS. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και απλά εξερευνήστε ολόκληρο το σεμινάριο που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

  • Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να ενεργοποιήσουμε αυτή τη σκοτεινή λειτουργία είναι να στείλουμε το emoji του μισοφέγγαρου σε οποιαδήποτε επαφή μας.
  • Στη συνέχεια απλά περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Μετά το παραπάνω βήμα τώρα το ίδιο το Messenger θα σας εμφανίσει την οθόνη διαμόρφωσης για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

  • Τώρα απλά πατήστε ή σύρετε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Facebook Messenger.

  • Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας τώρα μπορείτε απλά να απολαύσετε και να ζήσετε τη νέα σκοτεινή λειτουργία του Messenger.
  • Αλλά, σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Facebook Messenger, μπορείτε επίσης να το κάνετε.
  • Πρώτα από όλα ανοίξτε το Facebook Messenger.
  • Στη συνέχεια, απλώς πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Τώρα θα λάβετε ξανά την οθόνη διαμόρφωσης για να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.
  • Αυτό είναι τώρα τελειώσατε.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο, απλά μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here