Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία ανάγνωσης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

0
170

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία New Reader στο Opera

Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία ανάγνωσης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera
Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία ανάγνωσης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού διαθέσιμες για το λειτουργικό σύστημα Windows. Ωστόσο, από όλα αυτά, μόνο λίγοι ξεχωρίζουν από το πλήθος. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Η Opera μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο το Google Chrome, ο Firefox και ο Edge, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και έχει μια ενεργή βάση χρηστών και κοινότητα. Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης opera για επιτραπέζιους υπολογιστές απέκτησε νέα λειτουργία ανάγνωσης.

Η λειτουργία ανάγνωσης είναι διαθέσιμη στην έκδοση Opera 80 και βασίζεται στο Chromium 94. Η λειτουργία ανάγνωσης εισάγεται για τη βελτίωση της εμπειρίας ανάγνωσης σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία Reader του προγράμματος περιήγησης Opera, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Βήματα για την ενεργοποίηση της νέας λειτουργίας ανάγνωσης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση της νέας λειτουργίας Reader στο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Ας τσεκάρουμε.

Σημαντικό: Η λειτουργία ανάγνωσης δεν είναι διαθέσιμη στη σταθερή έκδοση του προγράμματος περιήγησης Opera. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να εγκαταστήσετε την έκδοση Opera 80 Beta.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Opera 80 Beta στον υπολογιστή σας.

Opera 80 Beta

Βήμα 2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και αναζητήστε Opera://flags.

Opera://flags

Βήμα 3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Πειράματα. Αναζήτηση για λειτουργία ανάγνωσης.

Λειτουργία ανάγνωσης

Βήμα 4. Επιλέξτε Enabled από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στη σημαία για να ενεργοποιήσετε τη σημαία Λειτουργία ανάγνωσης.

ενεργοποιήστε τη σημαία Λειτουργία ανάγνωσης

Βήμα 5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης.

Κουμπί επανεκκίνησης

Βήμα 6. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης, επισκεφτείτε οποιονδήποτε ιστότοπο και κάντε κλικ στο εικονίδιο Λειτουργία ανάγνωσης που βρίσκεται στη γραμμή URL.

Εικονίδιο λειτουργίας ανάγνωσης που βρίσκεται στη γραμμή URL

Βήμα 7. Τώρα θα μπορείτε να προβάλετε τον ιστότοπο σε λειτουργία ανάγνωσης. Θα έχετε καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Αναγνώστη.

καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης με τη λειτουργία Reader

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Reader στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανάγνωσης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here