Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σίγασης ήχου καρτέλας στο Google Chrome

0
118
Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σίγασης ήχου καρτέλας στο Google Chrome

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome μπορεί να γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα περιήγησης δεν διαθέτει δυνατότητα ελέγχου έντασης. Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές επεκτάσεις chrome για να προσαρμόσετε τον όγκο των καρτελών μεμονωμένα, αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε να προσθέσετε μια επέκταση;

Στο Google Chrome, εάν έχετε πάντα ανοιχτές 10 ή 20 καρτέλες, μερικές φορές μπορεί να σας είναι δύσκολο να καταλάβετε από πού έρχεται ο ήχος. Για να μάθετε ποια καρτέλα αναπαράγει ήχο, πρέπει να ανοίξετε κάθε καρτέλα και να την ελέγξετε χειροκίνητα.

Για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων, πρόσφατα, το Google Chrome εισήγαγε μια νέα λειτουργία σίγασης ήχου Tab. Η νέα δυνατότητα του προγράμματος περιήγησης ιστού Chrome σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη σίγαση ή κατάργηση της σίγασης ενός ήχου καρτέλας με ένα μόνο κλικ.

Τι είναι το Tab Audio Muting στο Chrome;

Το Tab Audio Muting είναι μια λειτουργία του Google Chrome που σας επιτρέπει να κάνετε σίγαση ή κατάργηση σίγασης ενός ήχου καρτέλας με ένα μόνο κλικ.

Είναι μια κρυφή λειτουργία του Chrome που πρέπει να ενεργοποιηθεί με μη αυτόματο τρόπο. Όταν η λειτουργία σίγασης ήχου καρτέλας είναι ενεργοποιημένη, θα δείτε ένα νέο εικονίδιο ηχείου δίπλα στο όνομα της καρτέλας.

Πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του ηχείου για σίγαση ή κατάργηση σίγασης καρτελών στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να ενεργοποιήσετε τη σίγαση ήχου καρτέλας στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Βήματα για να ενεργοποιήσετε τη σίγαση ήχου καρτέλας στο Google Chrome

Αρχικά, η λειτουργία Tab Audio Muting είναι διαθέσιμη μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome Canary. Ωστόσο, τώρα είναι διαθέσιμο ακόμη και στη σταθερή έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Για να ενεργοποιήσετε τη σίγαση ήχου καρτέλας στο Chrome, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, στη γραμμή URL, πληκτρολογήστε chrome://flags και πατήστε το κουμπί Enter.

chrome://flags

3. Στη σελίδα Πειράματα Chrome, πληκτρολογήστε την καρτέλα Ενεργοποίηση σίγασης ήχου.

Ενεργοποίηση σίγασης ήχου καρτέλας

4. Βρείτε τη σημαία Tab Audio Muting και επιλέξτε “Enabled” στο αναπτυσσόμενο μενού.

επιλέξτε

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι το τέλος και κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση, που φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση

6. Τώρα ανοίξτε μια καρτέλα όπου γίνεται αναπαραγωγή ήχου. Θα δείτε ένα νέο εικονίδιο ηχείου ακριβώς δίπλα στον τίτλο της καρτέλας. Πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του ηχείου για σίγαση της καρτέλας.

εικονίδιο ηχείου

7. Για να καταργήσετε τη σίγαση της καρτέλας, κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο του ηχείου στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σίγαση ήχου καρτέλας στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Επομένως, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την ενεργοποίηση της νέας λειτουργίας σίγασης ήχου καρτέλας του προγράμματος περιήγησης ιστού Google Chrome. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here