Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κουπονιού αγορών στον Microsoft Edge στο Android

0
124
Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κουπονιού αγορών στον Microsoft Edge στο Android

Πάνε εκείνες οι μέρες που ο κόσμος επισκεπτόταν τα τοπικά καταστήματα για ψώνια. Σήμερα, οι άνθρωποι πηγαίνουν στο Διαδίκτυο για να ψωνίσουν για τα προϊόντα που χρειάζονται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ηλεκτρονικές αγορές είναι πιο βολικές από ό,τι εκτός σύνδεσης. έχετε περισσότερο χρόνο για αγορές, έχετε περισσότερα αντικείμενα για προβολή και έχετε επίσης την ευκαιρία να συγκρίνετε τις τιμές σε διαφορετικούς ιστότοπους.

Εάν ψωνίζετε συχνά στο διαδίκτυο, ίσως γνωρίζετε ότι δημοφιλείς ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon, το eBay, το Flipkart κ.λπ., σας παρέχουν κουπόνια που μπορούν να σας βοηθήσουν να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε μειωμένη τιμή.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι τα κουπόνια εργασίας είναι δύσκολο να βρεθούν. πρέπει να επισκεφτείτε διαφορετικούς ιστότοπους ή να εγκαταστήσετε εφαρμογές κουπονιών για να βρείτε τους λειτουργικούς κωδικούς κουπονιών.

Η Microsoft πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα αγορών στο πρόγραμμα περιήγησής της Edge για Android για να διευκολύνει αυτή τη διαδικασία που αναζητά αυτόματα τους κωδικούς κουπονιών στον ιστό. Η λειτουργία κουπονιού ιστότοπου αγορών είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge Canary για Android και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε εάν κάνετε συχνά αγορές στο διαδίκτυο.

Βήματα για την ενεργοποίηση της λειτουργίας κουπονιού αγορών στον Microsoft Edge στο Android

1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και εγκαταστήστε ή ενημερώστε το Edge Canary φυλλομετρητής.

Edge Canary

2. Μόλις εγκατασταθεί/ενημερωθεί, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού. Στη γραμμή URL, πληκτρολογήστε edge://flags και πατήστε το κουμπί Enter.

edge://flags

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Πειράματα του Edge Canary. Στη γραμμή αναζήτησης, αναζητήστε Κουπόνια ιστότοπου αγορών.

Ιστοσελίδα αγορών Κουπόνια

4. Τώρα πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από τα Κουπόνια του ιστότοπου αγορών και επιλέξτε «Ενεργοποιημένο».

Ενεργοποιημένο

5. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Επανεκκίνηση στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επανεκκίνηση

6. Μετά την επανεκκίνηση, επισκεφτείτε οποιονδήποτε ιστότοπο αγορών. Στη γραμμή διευθύνσεων, θα παρατηρήσετε ένα νέο εικονίδιο κουπονιού.

εικονίδιο κουπονιού

7. Πατήστε στο εικονίδιο κουπονιού στη γραμμή διευθύνσεων για να δείτε όλα τα διαθέσιμα κουπόνια. Θα ήταν καλύτερο να πατήσετε στα Κουπόνια για να αντιγράψετε τον κώδικα στο πρόχειρο.

δείτε όλα τα διαθέσιμα κουπόνια

Αφού πάρετε τον κωδικό του κουπονιού, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς και να εφαρμόσετε τον κωδικό. Θα βρείτε τα προϊόντα σας σε μειωμένη τιμή.

Ο ιστότοπος αγορών Coupons είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό που κάνει το Edge καλύτερο από το Google Chrome. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κουπονιού Αγορών στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στο Android. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Edge σε Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές κουπονιών για Android για να αποκτήσετε διαθέσιμα κουπόνια για ιστότοπους αγορών.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here