Πώς να ελέγξετε τον χρόνο οθόνης σε συσκευή Android

0
95
Πώς να ελέγξετε τον χρόνο οθόνης σε συσκευή Android

Σήμερα, όλοι έχουν ένα smartphone Android. Τα τηλέφωνα Android προορίζονταν να επικοινωνούν με άτομα μέσω μηνυμάτων κειμένου, κλήσεων και email. αλλά μερικές φορές καταλήγουμε να μας αποσπούν την προσοχή τα τηλέφωνά μας.

Εάν διαθέτετε μια συσκευή Android και έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης στο Διαδίκτυο, μπορεί να έχετε σπαταλήσει εν αγνοία σας αμέτρητες ώρες κάνοντας μη παραγωγικά πράγματα. Οι συσκευές Android είναι εξαιρετικές, αλλά μπορεί επίσης να είναι προβληματικές για ορισμένους.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανησυχούν για το πόσο χρόνο ξοδεύουν στα smartphone τους. Ευτυχώς, το Android διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Digital Wellbeing που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον χρόνο που αφιερώνετε σε smartphone.

Υπάρχει μια δυνατότητα στο Digital wellbeing που σας επιτρέπει να ορίσετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάθε μέρα που αφιερώνετε σε διάφορες εφαρμογές. Επίσης, υπάρχει μια λειτουργία εστίασης που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές επιτρέπονται και ποιες όχι όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία.

Βήματα για τον έλεγχο του χρόνου οθόνης στη συσκευή Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τον έλεγχο του χρόνου οθόνης στο Android. Αφού ακολουθήσετε τα βήματα, θα μπορείτε να γνωρίζετε πόσο χρόνο πραγματικά ξοδεύετε στο τηλέφωνό σας κάθε μέρα. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Ψηφιακή ευημερία και γονικοί έλεγχοι.

πατήστε Ψηφιακή ευημερία και Γονικός έλεγχος

3. Στον Πίνακα ελέγχου, θα μπορείτε να δείτε τον συνολικό χρόνο οθόνης της ημέρας.

συνολικό χρόνο οθόνης της ημέρας

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Ταμπλό όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στον Πίνακα ελέγχου

5. Στον Πίνακα ελέγχου, θα μπορείτε να δείτε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

6. Για να ορίσετε ημερήσιους χρονοδιακόπτες για τις εφαρμογές, πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο του χρονοδιακόπτη πίσω από το όνομα της εφαρμογής.

πατήστε στο εικονίδιο των χρονοδιακόπτων

7. Τώρα θα σας ζητηθεί να ορίσετε την ώρα. Απλώς ορίστε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θέλετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ανά ημέρα. Μόλις φτάσετε στο όριο χρόνου χρήσης για την ημέρα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μέχρι να μηδενιστεί το χρονόμετρο.

συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος ελέγχου του χρόνου οθόνης στο Android.

Το Digital Wellbeing είναι πράγματι μια εξαιρετική δυνατότητα για να δείτε λεπτομερείς αναλύσεις για τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here