Πώς να ελέγξετε τη ροή ειδήσεων του Facebook

0
75
Ελέγξτε τη ροή ειδήσεων του Facebook

Τώρα μπορείτε εύκολα να ελέγχετε το Facebook News Feed με τον απλό οδηγό για να εμφανίζετε πάντα τις ροές Facebook σύμφωνα με την επιθυμία σας και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Ακολουθήστε λοιπόν τον παρακάτω οδηγό για να προχωρήσετε.

Το Facebook από προεπιλογή σάς δείχνει τη ροή ειδήσεων από όλους αυτούς τους τυχαίους φίλους, σελίδες ή ομάδες στις οποίες μπορεί να έχετε συμμετάσχει και αυτό είναι λογικό για το σύστημα του Facebook απλώς να σας δείχνει τις δημοσιεύσεις ανεξάρτητα από ποιους χρήστες είναι ή αν σας αρέσει ή όχι να το παρακολουθήσουν. Δεν υπάρχει τέτοια ενέργεια διαθέσιμη για τους χρήστες στην ενότητα ροής μέσω της οποίας θα μπορούσαν να προσδιορίσουν το περιεχόμενο, τη λίστα φίλων ή τις ομάδες κ.λπ. μοναδική εμφάνιση, υπάρχει η απαίτηση να βρούμε τη λύση.Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για τη μέθοδο μέσω της οποίας θα μπορούσατε να ελέγχετε τη διαφήμιση του Facebook News Feed, επομένως να λαμβάνετε μόνο αυτές τις αναρτήσεις και τα περιεχόμενα από τους συγκεκριμένους φίλους σας, σελίδες ή ομάδες για να φαίνονται στην κορυφή και είτε να διακόψετε όλες αυτές τις ροές από άλλους φίλους ή σελίδες, ομάδες. Εάν αναζητούσατε επίσης αυτήν τη μέθοδο, ώστε η σελίδα ροής ειδήσεων του Facebook να φαίνεται πιο καθαρή και ακριβής, τότε αυτή η μέθοδος σε αυτό το άρθρο είναι γραμμένη για εσάς. Τώρα είναι η ώρα σας απλώς να συνεχίσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου και ως εκ τούτου να μάθετε για αυτήν τη διαδικασία!

Πώς να ελέγξετε τη ροή ειδήσεων του Facebook

#1 Ταξινόμηση της ροής

Ελέγξτε τη ροή ειδήσεων του Facebook
Ελέγξτε τη ροή ειδήσεων του Facebook

Υπάρχουν τρόποι για να ταξινομήσετε τις αναρτήσεις των ροών σας στο Facebook. Αυτό σας βοηθά να δείτε πρώτα αυτό το περιεχόμενο στη λίστα που είτε αποφασίσατε πριν. Το Facebook σας μπορεί να σας δείχνει τις τυχαίες αναρτήσεις, αλλά για να δείτε αυτές τις δημοσιεύσεις μεγάλου περιεχομένου πρώτα στη σελίδα, πρέπει να τις ταξινομήσετε κατά Κορυφαίες ιστορίες. Αυτό χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο του Facebook για να ανακαλύψει τις πιο απολαυστικές αναρτήσεις από τους χρήστες που δεν έχετε δει ακόμα. Για να ρυθμίσετε την ταξινόμηση του Facebook σας, απλώς κάντε κλικ στον Σύνδεσμο Ταξινόμησης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της ενότητας ειδήσεων στον ιστότοπο για υπολογιστές του Facebook. Αυτό θα σας έδειχνε την επιλογή να ταξινομήσετε τη ροή στις Κορυφαίες ιστορίες, απλώς προχωρήστε.

#2 Λίστα ορισμένων φίλων

Ελέγξτε τη ροή ειδήσεων του Facebook
Ελέγξτε τη ροή ειδήσεων του Facebook

Εάν έχετε προσθέσει αυτούς τους χιλιάδες φίλους στο Facebook, αυτό πιθανότατα δεν θα καθόριζε ότι θα θέλατε να δείτε όλες τις ενέργειές τους. Μόνο λίγοι από τους φίλους σας θα σχετίζονται περισσότερο με εσάς και θα θέλατε το Facebook να εμφανίζει τη ροή μόνο για αυτούς τους χρήστες. Ευτυχώς, το Facebook έχει τον τρόπο να βάλει αυτό το φίλτρο, για να το εφαρμόσει, απλώς βάλτε τους φίλους σας σε λίστες όπως στην ενότητα Συνεργάτες κ.λπ. Κάντε κλικ στη λίστα των φίλων που βρίσκεται στην αριστερή πλαϊνή γραμμή σας για να δείτε τη ροή ειδήσεων που θα επηρεάσει μόνο το ενημερώσεις από ορισμένα συγκεκριμένα άτομα.

#3 Χρήση του προφίλ των φίλων

Ελέγξτε τη ροή ειδήσεων του Facebook
Ελέγξτε τη ροή ειδήσεων του Facebook

Πλοηγηθείτε στο προφίλ του φίλου σας! Καταργήστε την παρακολούθηση των ενημερώσεων από αυτόν τον φίλο κάνοντας κλικ στο κουμπί unfollow που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης του Facebook. Τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από το τρίγωνο δίπλα στο κουμπί φίλοι και αποεπιλέξτε την επιλογή Λήψη ειδοποιήσεων. Αυτό θα σταματούσε κάθε είδους ενημέρωση από τον συγκεκριμένο φίλο!

Αφού διαβάσατε το παραπάνω άρθρο, έχετε πλέον κατανοήσει τη μέθοδο με την οποία θα μπορείτε γρήγορα να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε τις ορατές αναρτήσεις στην ενότητα ειδήσεων του λογαριασμού σας στο Facebook. Η μέθοδος, όπως διαβάσατε το παραπάνω άρθρο, είναι απλή στην εφαρμογή και ενδέχεται να μην υπάρχουν προβλήματα για να την αντιμετωπίσετε. Ελπίζουμε ότι ίσως σας άρεσε η μέθοδος, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ενώ προσπαθείτε να εφαρμόσετε τη μέθοδο, μην ανησυχείτε, αλλά απλώς πατήστε την εμφάνισή σας παρακάτω στα σχόλια και θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here