Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp στο τηλέφωνό σας Android

0
112

Οι καλύτεροι τρόποι για να τρέξετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp στο Android!

Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp στο τηλέφωνό σας Android
Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp στο τηλέφωνό σας Android

Αν μιλάμε για εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων, χωρίς καμία αμφιβολία, το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που διατίθεται τόσο για Android όσο και για iOS. Το υπέροχο με το WhatsApp είναι ότι δεν επιτρέπει μόνο στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα κειμένου, αλλά επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Ωστόσο, το WhatsApp έχει επίσης μερικά μειονεκτήματα, καθώς εξαρτάται από τον αριθμό τηλεφώνου. Το WhatsApp χρειάζεται έναν αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και οι χρήστες μπορούν να τρέξουν μόνο έναν λογαριασμό σε ένα τηλέφωνο Android. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τώρα ένα smartphone διπλής SIM και διαχειριζόμαστε δύο διαφορετικούς αριθμούς επικοινωνίας – ο ένας για προσωπική χρήση και ο άλλος για επαγγελματικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς.

Εκτελέστε πολλαπλούς λογαριασμούς WhatsApp σε Android

Έτσι, για να αντιμετωπίσουμε τέτοια ζητήματα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους εκτέλεσης πολλαπλών λογαριασμών WhatsApp σε smartphone Android. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Χρήση του OGWhatsApp

Το OGWhatsApp είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία WhatsApp Mods που είναι διαθέσιμα εκεί έξω. Το καλύτερο πράγμα για το OGWhatsApp είναι ότι ανακαλεί όλους τους περιορισμούς που θέτει η επίσημη εφαρμογή WhatsApp. Ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε το OGWhatsApp για να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp στο Android.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε την εφαρμογή OGWhatsApp στη συσκευή σας Android.

Πώς να εκτελέσετε πολλά WhatsApp σε Android

Βήμα 2. Τώρα δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των συνομιλιών σας στο WhatsApp και όλων των άλλων δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον φάκελο Whatsapp του Android σας.

Πώς να εκτελέσετε πολλά WhatsApp σε Android

Βήμα 3. Τώρα διαγράψτε τα δεδομένα WhatsApp από τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Whatsapp και απεγκαταστήστε την εφαρμογή.

Πώς να εκτελέσετε πολλά WhatsApp σε Android

Βήμα 4. Στη συνέχεια, μετονομάστε το φάκελο WhatsApp στην κάρτα SD σε OGWhatsApp.

Πώς να εκτελέσετε πολλά WhatsApp σε Android

Βήμα 5. Τώρα ανοίξτε το OGWhatsApp και επαληθεύστε τον λογαριασμό με τον δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε την επίσημη εφαρμογή WhatsApp και να συνδεθείτε με τον κύριο αριθμό τηλεφώνου σας.

Πώς να εκτελέσετε πολλά WhatsApp σε Android

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα έχετε δύο Whatsapp στη συσκευή σας Android επίσης, με δύο διαφορετικούς αριθμούς που θα χρησιμοποιείτε σε μία μόνο συσκευή.

Χρήση του GBWhatsApp

Λοιπόν, ακριβώς όπως το OGWhatsApp, το GBWhatsApp είναι ένα άλλο καλύτερο mod της επίσημης εφαρμογής WhatsApp, η οποία έρχεται με μερικά πραγματικά υπέροχα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GBWhatsApp Apk για να αποκρύψετε την τελευταία εμφάνιση, την κατάσταση σύνδεσης, την απόκρυψη μπλε τικ και πολλά άλλα. Εκτός από αυτά, το GBWhatsApp είναι μια άλλη αυτόνομη εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση ενός λογαριασμού WhatsApp.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε το GBWhatsApp Apk στο smartphone Android. Φροντίστε να θυμάστε τη θέση όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο.

Βήμα 2. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να ενεργοποιήσετε την Άγνωστη πηγή στη συσκευή σας. Για αυτό, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Άγνωστες πηγές και να το ενεργοποιήσετε.

Χρησιμοποιώντας το GBWhatsApp

Βήμα 3. Τώρα περιηγηθείτε στη θέση όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχείο GBWhatsApp Apk και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το. Η διαδικασία εγκατάστασης θα ξεκινήσει αυτόματα στο Android σας.

Χρησιμοποιώντας το GBWhatsApp

Βήμα 4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο smartphone σας. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή και επαληθεύστε τον αριθμό σας.

Χρήση του GBWhatsApp

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το GBWhatsApp στο smartphone Android σας για να εκτελέσετε έναν διπλό λογαριασμό WhatsApp.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες WhatsApp για να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς σε μία μόνο συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δευτερεύοντα αριθμό σας στο WhatsApp Mod και τον κύριο αριθμό σας στην επίσημη εφαρμογή WhatsApp. Με αυτόν τον τρόπο, το τηλέφωνό σας θα εκτελεί δύο λογαριασμούς WhatsApp. Για μια πλήρη λίστα των WhatsApp Mods, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο – Καλύτερες εφαρμογές WhatsApp Mod για Android.

3. Χρήση κλωνοποιητών εφαρμογών

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store που μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν πολλές παρουσίες της ίδιας εφαρμογής. Οι κλωνοποιητές εφαρμογών βασικά δημιουργούν ακριβή αντίγραφα της εφαρμογής στο smartphone σας. Ομοίως, θα δημιουργήσει πολλούς κλώνους WhatsApp, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σύνδεση με διαφορετικούς αριθμούς. Δείτε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών για το WhatsApp.

1. Παράλληλος Χώρος

Παράλληλος Χώρος

Το Parallel Space είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Parallel Space είναι ότι μπορεί να κλωνοποιήσει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές και λογαριασμούς gaming. Με το Parallel Space, μπορείτε να κλωνοποιήσετε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Facebook κ.λπ.

2. Διπλός χώρος

Διπλός χώρος

Το Dual Space είναι για όσους αναζητούν έναν εύκολο τρόπο για να κλωνοποιήσουν το επίσημο WhatsApp. Η εφαρμογή είναι σχεδόν παρόμοια με το Parallel Space, το οποίο είχε αναφερθεί παραπάνω. Αν μιλάμε για συμβατότητα εφαρμογών, το Dual Space υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μεγάλες εφαρμογές και τους λογαριασμούς παιχνιδιών, όπως τα Play Games.

3. 2 Λογαριασμοί

2 Λογαριασμοί

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το 2Accounts είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών στη λίστα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση πολλαπλών παρουσιών της ίδιας εφαρμογής ταυτόχρονα. Όπως όλα τα άλλα προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών, το 2Accounts μπορεί να κλωνοποιήσει δημοφιλείς εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Instagram, το Telegram, το Messenger κ.λπ.

4. Clone App

Clone App

Είναι ένα από τα μοναδικά προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ σε μια συσκευή Android. Η εφαρμογή Clone όχι μόνο σας επιτρέπει να εκτελείτε πολλούς λογαριασμούς, αλλά προσφέρει επίσης ένα δωρεάν VPN. Έτσι, εάν το WhatsApp είναι απαγορευμένο στην περιοχή σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων. Το πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών υποστηρίζει εφαρμογές 32-bit και 64-bit.

5. Σούπερ Κλώνος

Σούπερ Κλώνος

Με το Super Clone, μπορείτε να εκτελείτε απεριόριστους πολλούς λογαριασμούς για δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως WhatsApp, Instagram, Messenger, Line κ.λπ. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης σύνδεση με Λογαριασμό Google σε κάθε κλώνο εφαρμογής. Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο χρήσιμη είναι το Privacy Locker που σας επιτρέπει να κρύβετε και να προστατεύετε όλες τις κλωνοποιημένες εφαρμογές.

Έτσι, τα παραπάνω αφορούν το πώς να τρέξετε πολλά WhatsApp στο Android. Με αυτήν τη μέθοδο, θα εκτελείτε δύο λογαριασμούς WhatsApp σε ένα μόνο smartphone. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here