Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone σε Android

0
59

Αν και είναι δυνατόν, η εκτέλεση εφαρμογών iOS σε Android μειώνεται σε μία εφαρμογή και μία επί πληρωμή υπηρεσία που έχει επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί σε πιο πρόσφατες εκδόσεις Android. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα λειτουργήσουν στη συσκευή σας Android. Πρέπει να δοκιμάσετε τις εφαρμογές και να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές iOS στο Android.

Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone σε Android

Πώς συνεργάζονται το iOS και το Android;

Εάν διαθέτετε smartphone για πολλά χρόνια, πιθανότατα γνωρίζετε ότι το iOS και το AndroidOS είναι πολύ διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Στην πραγματικότητα, τα δύο δεν είναι καθόλου συμβατά. Όταν συζητάμε για την εκτέλεση εφαρμογών iOS σε μια συσκευή Android, δεν μιλάμε για λήψη τίποτα από το App Store της Apple. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε μια λύση για την εκτέλεση εφαρμογών iPhone σε μια συσκευή Android.

Ευτυχώς, υπάρχει μια πληθώρα εξομοιωτών iOS που είναι διαθέσιμοι για λήψη. Αυτοί οι εξομοιωτές σάς επιτρέπουν να μιμηθείτε το iOS στη συσκευή σας Android. Προσοχή όμως, δεν θα έχετε την πλήρη λειτουργικότητα ενός iPhone.

Εγκατάσταση από άγνωστες πηγές

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια παλαιότερη έκδοση Android και καταφέρνετε να βρείτε ένα αρχείο Cycada/Cider ή iEMU .apk (αναφέρεται παρακάτω) για εγκατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ενεργοποιήσετε τα δικαιώματα που επιτρέπουν την εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές εκτός της Google. Οι οδηγίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση του Android που χρησιμοποιείτε και τον κατασκευαστή της συσκευής σας.

Ο απλούστερος τρόπος για να επιτρέψετε την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων από άγνωστες πηγές είναι να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας και να πατήσετε το εικονίδιο αναζήτησης.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πληκτρολογήσετε Άγνωστες πηγές για να μεταβείτε απευθείας στη ρύθμιση που χρειάζεστε. Αλλά, μπορείτε επίσης να βρείτε την επιλογή κάνοντας αυτό:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Εφαρμογές.
  2. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Πατήστε Ειδική πρόσβαση στο αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Πατήστε Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών.
  5. Πατήστε στο πρόγραμμα περιήγησης ή την πηγή που χρησιμοποιείτε για να εγκαταστήσετε το αρχείο .APK.
  6. Κάντε εναλλαγή του διακόπτη δίπλα στην πηγή για να επιτρέψετε τις λήψεις.

Αφού ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση για να επιτρέπονται λήψεις από άγνωστες πηγές, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Κοινές εφαρμογές iOS σε εφαρμογές Android

Τώρα ήρθε η ώρα για τις λύσεις που αναφέραμε παραπάνω. Εφόσον μπορείτε να εγκαταστήσετε λήψεις από άγνωστες πηγές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω εξομοιωτές για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές iOS στη συσκευή σας Android.

1. Χρησιμοποιήστε το appetize.io στο πρόγραμμα περιήγησής σας Android για να εκτελέσετε εφαρμογές iOS

Σε μια θάλασσα γεμάτη εφαρμογές προσομοίωσης iOS, είναι ενδιαφέρον να δούμε μια διαδικτυακή εφαρμογή iOS για Android Appetize.io. Αυτή η ρύθμιση δεν σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές iOS σε Android. προσομοιώνει μια συσκευή iOS χρησιμοποιώντας το cloud, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε εφαρμογές iOS σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Το Appetize.io είναι προσβάσιμο μόνο για τα πρώτα 100 λεπτά, μετά τα οποία πρέπει να πληρώσετε για να το χρησιμοποιήσετε. Δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστή ή Mac. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα σχετικά με τη χρήση του appetize.io στο Android είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε root τη συσκευή σας.

ορεκτικό

2. Μιμηθείτε το iOS σε Android χρησιμοποιώντας το Cider

Μηλίτης είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή εξομοιωτή iOS. Είναι εύκολο στη χρήση και εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται επίσης χωρίς αγορές εντός εφαρμογής. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε εφαρμογές iOS, γι’ αυτό και χρησιμοποιήθηκε από προγραμματιστές iOS παλιότερα. Όπως και άλλες εφαρμογές, το Cider μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς εάν διαθέτετε μία από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις Android, αλλά λειτουργεί διαφορετικά σε εκδόσεις 2.3 και νεότερες εκδόσεις.

Το Cider σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σχεδόν όλες τις λειτουργίες των συσκευών Apple, όχι μόνο τις εφαρμογές, επομένως ίσως θέλετε να αφήσετε ελεύθερο χώρο αποθήκευσης τουλάχιστον δύο gigabyte στη συσκευή σας. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 512 megabyte μνήμης RAM και κάποιο επιπλέον χώρο αποθήκευσης για την ίδια την εφαρμογή.

3. Μιμηθείτε το iOS με το iEMU στη συσκευή σας Android

Η εφαρμογή iEMU (γνωστό και ως Padiod) πλησιάζει περισσότερο το Cider ως εξομοιωτής iOS με παρόμοιες δυνατότητες. Δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε root τη συσκευή σας Android, αλλά μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά σε ριζωμένες.

Το IEMU έχει επίσης ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, αλλά απαιτεί πιο ισχυρό υλικό από το Cider. Δεν θα λειτουργήσει πολύ καλά εάν έχετε λιγότερο από ένα gigabyte μνήμης RAM. Επίσης, πρέπει να κλείσετε όλες τις άλλες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Αυτό που επίσης κάνει αυτόν τον εξομοιωτή αρκετά καλό είναι ότι λειτουργεί με αρχεία .zip και .ipas.

Δυστυχώς, οι μόνοι αξιόπιστοι εξομοιωτές iOS για Android είναι οι Cider και iEMU. Το Appetize.io είναι μια διαδικτυακή εναλλακτική για όσους δεν επιθυμούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Cider και το iEMU δεν υποστηρίζονται πλέον. Μπορείτε, ωστόσο, να δοκιμάσετε να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε ορισμένα από αυτά τα προγράμματα υπολογιστή.

iPadian και το Ripple είναι οι πιο εμφανείς επιλογές. Το iPadian είναι ένας προσομοιωτής iOS, ενώ το Ripple είναι μια επέκταση του Chrome.

ios

Συχνές Ερωτήσεις

Έχουμε συμπεριλάβει τις απαντήσεις σε περισσότερες από τις συχνές ερωτήσεις σας σε αυτήν την ενότητα.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την πλήρη εμπειρία iOS στο Android;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος λήψης ή εγκατάστασης iOS στη συσκευή σας Android. Οι δημοφιλείς εφαρμογές της Apple, όπως το Facetime και το iMessage, είναι αποκλειστικές για συσκευές Apple, επομένως δεν μπορείτε πραγματικά να τις χρησιμοποιήσετε στο Android, ακόμη και με έναν εξομοιωτή.

Είναι ασφαλή τα αρχεία .APK για λήψη;

Τα αρχεία .APK είναι ως επί το πλείστον ασφαλή. Ωστόσο, προτού κατεβάσετε οτιδήποτε στη συσκευή σας Android, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε μια υπηρεσία cloud και να είστε διστακτικοί όσον αφορά τη διανομή προσωπικών πληροφοριών. Το λειτουργικό σας σύστημα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Όταν εγκαθιστάτε ή πραγματοποιείτε λήψη δεδομένων από άγνωστη πηγή, παρακάμπτετε πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Για να είστε ασφαλείς, είναι καλύτερο να κάνετε λήψη περιεχομένου μόνο από αξιόπιστες πηγές. Διαβάστε κριτικές και διερευνήστε την πηγή της λήψης πριν την εγκατάσταση.

Αντιμετωπίζοντας την αλήθεια σχετικά με τη χρήση εφαρμογών iOS στο Android

Δεδομένου ότι το iOS και το Android λειτουργούν διαφορετικά, είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν υπάρχει πραγματικά βολικός τρόπος εκτέλεσης εφαρμογών iOS στο Android. Το Cycada/Cider και το iEMU ήταν κάποτε διαθέσιμα αλλά δεν υποστηρίζονται πλέον. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν σημαίνει ότι η εκτέλεση εφαρμογών iOS σε Android δεν θα λειτουργήσει για εσάς. Απλά πρέπει να δοκιμάσετε και τους δύο εξομοιωτές iOS.

Μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε να εκτελέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή iOS στο Android ή να εκτελέσετε έναν προσομοιωτή σε υπολογιστή, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λειτουργήσουν. Από την άλλη πλευρά, η λήψη ακόμη και των πιο βασικών λειτουργιών μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να γνωρίσετε καλύτερα τη διεπαφή χρήστη του iOS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here