Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές Android και iPhone στον υπολογιστή σας

0
127

Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές Android και iOS σε υπολογιστή

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις των Windows 10 με μη αυτόματο τρόπο
Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές Android και iPhone στον υπολογιστή σας

Ας παραδεχτούμε, υπάρχουν στιγμές που θέλαμε να τρέξουμε την αγαπημένη μας εφαρμογή Android ή iOS στον υπολογιστή μας. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εκτελείτε εφαρμογές για κινητά σε υπολογιστή. Κάποιοι μιμούνται την εφαρμογή για κινητά στον υπολογιστή για να απολαμβάνουν τις δυνατότητες στον υπολογιστή, κάποιοι το κάνουν για να καταγράφουν το παιχνίδι κ.λπ.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε πάντα να μιμηθείτε τις εφαρμογές για κινητά στον υπολογιστή με τους κατάλληλους εξομοιωτές. Από τώρα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές εξομοιωτή Android και iOS που είναι διαθέσιμες για υπολογιστές με Windows 10. Αυτοί οι εξομοιωτές μπορούν να μιμηθούν σχεδόν κάθε εφαρμογή και παιχνίδι Android στην πλατφόρμα υπολογιστή.

Εκτελέστε εφαρμογές Android και iPhone στον υπολογιστή σας

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εξομοιωτή Android και iOS για υπολογιστές με Windows 10 το 2020.

1. Εκτέλεση της εφαρμογής iOS στον υπολογιστή σας

Εδώ έχουμε επιλέξει μερικούς από τους καλύτερους εξομοιωτές που είναι αρκετά πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί για την εκτέλεση εφαρμογών iOS με μεγάλη ευκολία στον υπολογιστή σας. Απλά πρέπει να τα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας και να διασκεδάσετε με την αγαπημένη σας εφαρμογή iOS σε αυτόν.

1. iPadian Emulator

iPadian Emulator
iPadian Emulator

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές για τον υπολογιστή σας με Windows που σας επιτρέπει να εκτελείτε τις εφαρμογές σας iOS στον υπολογιστή σας με μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας. Επίσης, αυτό είναι γνωστό σε πολλούς χρήστες που έχουν θετικές αξιολογήσεις χρηστών και επίσης καλά ποσοστά λήψης. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε αυτό το δροσερό εργαλείο για να εκτελέσετε την εφαρμογή iOS στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Air iPhone Emulator

Air iPhone Emulator
Air iPhone Emulator

Αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους μου εξομοιωτές, λόγω της απλότητας και της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής. Αυτή είναι μια εφαρμογή Adobe AIR που αναπαράγει το GUI του iPhone στον υπολογιστή σας. Χρειάζεστε απλώς το πλαίσιο AIR για να λειτουργήσει αυτή η εφαρμογή. Ο μοναδικός σκοπός του AIR iPhone είναι να αναπαράγει τη γραφική διεπαφή χρήστη του κινητού τηλεφώνου.

3. MobiOne Studio

MobiOne Studio
MobiOne Studio

Αυτός είναι ένας άλλος συναρπαστικός εξομοιωτής που βασίζεται σε μια ιδέα πολλαπλών πλατφορμών για την εκτέλεση εφαρμογών iOS σε υπολογιστή με Windows. Το MobiOne Studio είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε Windows για τη δημιουργία εφαρμογών για κινητές συσκευές πολλαπλών πλατφορμών για τις πλατφόρμες iOS και Android. Οι εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών MobiOne είναι χτισμένες στο δημοφιλές μοντέλο υβριδικής εγγενούς εφαρμογής HTML5 χρησιμοποιώντας το πλαίσιο ανοιχτού κώδικα Cordova/PhoneGap.

2. Εκτέλεση εφαρμογών Android σε υπολογιστή

Ακριβώς όπως οι εφαρμογές iOS, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εξομοιωτές Android για την εκτέλεση εφαρμογών Android σε υπολογιστή. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους εξομοιωτές Android για εξομοίωση εφαρμογών Android σε πλατφόρμα υπολογιστή.

1. Bluestacks

Bluestacks
Bluestacks

Λοιπόν, το BlueStack είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές εξομοιωτή Android που διατίθεται για υπολογιστές με Windows. Με το BlueStack, μπορείτε να εκτελέσετε σχεδόν κάθε δημοφιλές παιχνίδι και εφαρμογή Android στον υπολογιστή σας με Windows 10. Ο εξομοιωτής είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι συμβατός με κάθε έκδοση των Windows.

2. Genymotion

Genymotion
Genymotion

Λοιπόν, το Genymotion είναι ένας από τους κορυφαίους εξομοιωτές Android που διατίθενται για το λειτουργικό σύστημα Windows. Ο εξομοιωτής έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές που αναζητούν τρόπους να δοκιμάσουν τις νέες εφαρμογές και παιχνίδια τους. Το Genymotion είναι ικανό να προσομοιώσει 3000 διαμορφώσεις συσκευών. Είναι επίσης συμβατό με Android SDK, Eclipse και Android studio.

3. Nox

Nox Player
Nox Player

Λοιπόν, το Nox Player είναι μια από τις καλύτερες και ελαφριές εφαρμογές εξομοιωτή Android που διατίθεται για τα λειτουργικά συστήματα Windows. Ο εξομοιωτής είναι γνωστός για την εξαιρετική διεπαφή χρήστη του. Δεδομένου ότι είναι ελαφρύ, μπορεί να τρέξει παιχνίδια Android και βαριές εφαρμογές με μέγιστη απόδοση. Σας παρέχει επίσης μια πλήρως προσαρμόσιμη διεπαφή ελέγχου παιχνιδιού.

3. Εκτέλεση εφαρμογών Android στο Google Chrome

Αν ψάχνετε τρόπους για να εκτελέσετε εφαρμογές Android απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές Android απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Βήμα 1. Πρώτα από όλα κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Τώρα συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο κατάστημα Ιστού και πραγματοποιήστε λήψη ARC Welder.

Εγκαταστήστε το ARC Welder
Εγκαταστήστε το ARC Welder

Βήμα 2. Τώρα κατεβάστε το apk που θέλετε να εκτελέσετε στο google chrome, μπορείτε να το κατεβάσετε οπουδήποτε από την πηγή τρίτου μέρους, όπως το APKMirror ή το APKLeecher, κ.λπ.

Κατεβάστε το αρχείο APK
Κατεβάστε το αρχείο APK

Βήμα 3. Τώρα θα δείτε την εφαρμογή Arc Welder στην αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησής σας με το όνομα εφαρμογές.

Βρείτε την εφαρμογή ARC Welder στις εφαρμογές του Chrome
Βρείτε την εφαρμογή ARC Welder στις εφαρμογές του Chrome

Βήμα 4. Τώρα κάντε κλικ στο Προσθήκη του apk σας και προσθέστε το apk λήψης.

Προσθέστε το ληφθέν αρχείο Apk
Προσθέστε το ληφθέν αρχείο Apk

Αυτό είναι! τελειώσατε, τώρα μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε αρχεία apk στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο google chrome.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το πώς να εκτελείτε εφαρμογές smartphone στον υπολογιστή σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here