Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Firestick

0
31
  • Τι είναι το Kodi; Όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε για την εφαρμογή τηλεοπτικής ροής

  • Τα 9 καλύτερα πρόσθετα Kodi

  • Τα 7 καλύτερα δέρματα Kodi

  • Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Fire TV Stick

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi

  • Τα 5 καλύτερα VPN για το Kodi

  • Τα 5 καλύτερα κουτιά Kodi

  • Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Chromecast

  • Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε μια τηλεόραση Android

  • Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Android

  • Πώς να ενημερώσετε το Kodi

  • Πώς να σταματήσετε την προσωρινή αποθήκευση Kodi

  • Πώς να αφαιρέσετε μια κατασκευή Kodi

  • Είναι το Kodi νόμιμο;

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi Configurator

Θέλετε να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Firestick; Το Kodi είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια λογισμικού ροής εκεί έξω και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα στο Διαδίκτυο ή έναν τοπικό σκληρό δίσκο σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Το λογισμικό είναι ανοιχτού κώδικα και ελαφρύ. Επομένως, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σχεδόν σε οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Fire TV Stick. Απλά πρέπει να ξέρετε ποια έκδοση να κατεβάσετε στο επιλεγμένο λειτουργικό σύστημα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Firestick

Το Fire TV Stick είναι μια δημοφιλής συσκευή επειδή συνδυάζει εξαιρετική αξία με εξαιρετική χρηστικότητα. Το Firestick dongle κάνει οποιαδήποτε τηλεόραση ενημερωμένη, παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες ροής κατά παραγγελία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο, οποιαδήποτε στιγμή.

Εάν έχετε ήδη ένα Fire Stick ή θέλετε να δοκιμάσετε το Kodi σε μια συσκευή χαμηλού κόστους που μπορείτε να μετακινήσετε στο σπίτι από τηλεόραση σε τηλεόραση, αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς. Δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Amazon Fire TV Stick.

Λάβετε υπόψη ότι πολλά πρόσθετα περιέχουν περιεχόμενο που δεν έχει επίσημη άδεια και η πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο μπορεί να είναι παράνομη. Εν ολίγοις, εάν το περιεχόμενο είναι δωρεάν, αλλά φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε μάλλον είναι. Χρησιμοποιήστε ένα like VPN ExpressVPN για να εξασφαλίσετε τη δραστηριότητα ροής σας και σε περίπτωση που φορτώσετε ένα πρόσθετο που δεν θέλατε, δεν θα δημιουργήσετε κανένα πρόβλημα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε ένα Amazon Fire TV Stick

Η εγκατάσταση του Kodi σε οποιοδήποτε Amazon Fire TV Stick (ή ακόμα και σε Fire Cube) είναι αρκετά απλή. Δείτε πώς να το κάνετε.

  1. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις | Συσκευή | Επιλογές ανάπτυξης.” Σε παλαιότερα Firesticks, αντικαταστήστε το “Device” με το “System”.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το “Εφαρμογές από άγνωστες πηγές” έχει οριστεί σε “Ενεργό”.
  3. Κατεβάστε το Εφαρμογή λήψης από το Amazon App Store στο Firestick.
  4. Εκκινήστε το Downloader στο Firestick, πληκτρολογήστε “www.kodi.com/download” στο πλαίσιο URL και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Μετάβαση”.
  5. Στη σελίδα του ιστότοπου Kodi, επιλέξτε “Android” από τις επιλογές του λειτουργικού συστήματος.
  6. Στη σελίδα λήψεων Android, επιλέξτε το αρχείο Android ARM APK με την ένδειξη “ARMV7A (32BIT).”
  7. Επιλέξτε “Εγκατάσταση” και ελέγξτε τις άδειες, εάν εμφανίζονται στην πραγματικότητα και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Εγκατάσταση”.
  8. Επιλέξτε «Άνοιγμα» ή «Τέλος» για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Επιβεβαιώστε ότι το Kodi εμφανίζεται τώρα στη λίστα εφαρμογών σας στο Firestick.

Εγκαταστήστε το Kodi στο Amazon Fire TV Stick με μια συσκευή Android

  1. Στο Fire TV Stick, μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις | Συσκευή | Επιλογές ανάπτυξης.” Σε παλαιότερα Firesticks, η “Συσκευή” μπορεί να αναφέρεται ως “Σύστημα”.
  2. Επισημάνετε το στοιχείο “Εφαρμογές από άγνωστες πηγές” και ορίστε το σε “Ενεργό”.
  3. Πιάσε το Εφαρμογή λήψης από το Amazon App Store στο Firestick.
  4. Χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο Android, κατευθυνθείτε στο κατάστημα Google Play και πραγματοποιήστε λήψη Apps2Fire και Kodi.
  5. Εκτελέστε το Apps2Fire και εισαγάγετε τη “διεύθυνση IP” του Fire TV Stick από παλαιότερα και κάντε κλικ στο “Αποθήκευση”.
  6. Στο Apps2Fire, εντοπίστε το Kodi στο φάκελο “Τοπικές εφαρμογές” και επιλέξτε “Εγκατάσταση”.
  7. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να εκτελέσετε το Kodi από το μενού εφαρμογών Amazon Fire TV Stick.

Λάβετε υπόψη ότι πολλά πρόσθετα περιέχουν περιεχόμενο που δεν έχει επίσημη άδεια και η πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο μπορεί να είναι παράνομη. Είναι ευθύνη του χρήστη να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους της χώρας του σχετικά με τη χρήση. Το Box 20, LLC και το Alphr.com αποκλείουν κάθε ευθύνη για τέτοιο περιεχόμενο. Δεν επιδοκιμάζουμε και δεν φέρουμε ευθύνη για την παραβίαση οποιασδήποτε πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλων δικαιωμάτων τρίτων και δεν φέρουμε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε μέρους ως αποτέλεσμα οποιουδήποτε τέτοιου περιεχομένου που διατίθεται.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!
Αποκτήστε ExpressVPN. Ασφαλής και φιλική ροή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here