Πώς να εγγράψετε οθόνη iPhone και iPad χωρίς Jailbreak

0
82

Δείτε πώς μπορείτε να καταγράψετε την οθόνη σας iOS χωρίς jailbreak!

Πώς να εγγράψετε οθόνη iPhone και iPad (Χωρίς Jailbreak)
Πώς να εγγράψετε οθόνη iPhone και iPad (Χωρίς Jailbreak)

Στο Android, έχετε την επιλογή να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για εγγραφή οθονών. Ακόμη και πολλά smartphone Android διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία για εγγραφή οθονών. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το iPhone και τον τρόπο εγγραφής οθονών σε αυτό.

Ακριβώς όπως το Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές στο iPhone σας για να καταγράψετε την οθόνη του με ένα μόνο πάτημα. Οι συσκευές Apple που εκτελούνται σε iOS 10 και άνω έχουν τη δυνατότητα εγγραφής της οθόνης.

Η ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης του iOS είναι αρκετά ικανή να καταγράψει την οθόνη του iPhone σας. Ωστόσο, τι γίνεται εάν η συσκευή σας iOS δεν είναι συμβατή με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS;

Βήματα για την εγγραφή της οθόνης iPhone και iPad

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να βασιστείτε σε εφαρμογές τρίτων για την εγγραφή της οθόνης στο iPhone σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τον τρόπο εγγραφής οθονών iPhone και iPad. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο iPhone ή το iPad σας και επισκεφτείτε αυτήν τη διεύθυνση URL – http://emu4ios.net/

Εγγραφή οθόνης iPhone και iPad

2. Από εκεί, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Emu4ios Store (Beta) στη συσκευή σας iOS.

Εγγραφή οθόνης iPhone και iPad

3. Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να εκκινήσετε το νέο κατάστημα Emu4ios στο iPhone σας.

4. Είναι ένα κατάστημα εφαρμογών από όπου μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων. Πρέπει να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή “Shou”.

εγκαταστήστε την εφαρμογή 5. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Shou και εγγραφείτε σε αυτήν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνδεθείτε με το Facebook ή το Google.

Εγγραφή οθόνης iPhone και iPad

6. Τώρα, θα δείτε δύο κουμπιά. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Έναρξη εγγραφής».

Εγγραφή οθόνης iPhone και iPad

7. Τo προσαρμόστε την εγγραφή, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων πληροφοριών. Από εκεί, μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή εγγραφής, τον προσανατολισμό, την ανάλυση κ.λπ.

Εγγραφή οθόνης iPhone και iPad

8. Τώρα, αφήστε την εφαρμογή Shou και καταγράψτε την οθόνη σας iOS.

Εγγραφή οθόνης iPhone και iPad

9. Για να διακόψετε την εγγραφή, ανοίξτε την εφαρμογή «Shou» και μετά πατήστε «Διακοπή εγγραφής»

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Shou για να καταγράψετε την οθόνη σας iOS χωρίς jailbreak ή υπολογιστή.

Η μέθοδος που κοινοποιήθηκε παραπάνω είναι αρκετά απλή και μπορείτε εύκολα να εγγράψετε την οθόνη του iPhone σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να το μοιραστείτε και με άλλους. Εάν έχετε άλλες αμφιβολίες, συζητήστε τις μαζί μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here