Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Εντοπίστηκε καθυστέρηση δικτύου» στο PUBG Mobile

0
87
Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Εντοπίστηκε καθυστέρηση δικτύου» στο PUBG Mobile
Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Εντοπίστηκε καθυστέρηση δικτύου» στο PUBG Mobile

Το PUBG Mobile είναι πράγματι ένα υπέροχο παιχνίδι μάχης που αρέσει σε όλους να παίζουν. Ωστόσο, το PUBG Mobile δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από σφάλματα. Υπάρχουν πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Ένα από αυτά τα σφάλματα προκαλεί σφάλμα δικτύου κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Έτσι, εδώ έχουμε μοιραστεί μερικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το «Εντοπίστηκε καθυστέρηση δικτύου» ή το «Σφάλμα Διαδικτύου» από το PUBG Mobile.

Τώρα που το PUBG Mobile είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές iOS όσο και για Android, οι χρήστες απολαμβάνουν πλέον το παιχνίδι στο επίπεδό τους. Το PUBG Mobile είναι πράγματι ένα υπέροχο παιχνίδι μάχης που αρέσει σε όλους να παίζουν.

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πέσετε μαζί με άλλους 100 παίκτες σε ένα νησί. Ο απώτερος στόχος του παίκτη είναι να επιβιώσει μέχρι το τελευταίο τέλος σκοτώνοντας άλλους παίκτες. Το gameplay είναι αρκετά εθιστικό και θα μπορούσε να είναι ένας παράδεισος για όσους αναζητούν ένα έντονο παιχνίδι gun battle.

Ωστόσο, το PUBG Mobile δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από σφάλματα. Υπάρχουν πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Ένα από αυτά τα σφάλματα προκαλεί σφάλμα δικτύου κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Οι λάτρεις του PUBG από όλο τον κόσμο λαμβάνουν ένα σφάλμα που σχετίζεται με καθυστέρηση δικτύου ή καθυστέρηση στο διαδίκτυο.

Ένα άλλο ζήτημα που προβληματίζει τους παίκτες του PUBG είναι το υψηλό ποσοστό ping. Αυτά τα δευτερεύοντα πράγματα μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμπειρία παιχνιδιού, ειδικά αν σας περιβάλλουν οι εχθροί. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα πιο ομαλά, θα μοιραστούμε μερικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το «Εντοπίστηκε καθυστέρηση δικτύου» ή το «Σφάλμα Διαδικτύου» από το PUBG Mobile.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου που εντοπίστηκε ή το σφάλμα Internet στο PUBG Mobile

#1 Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Επανεκκινήστε το Smartphone σας
Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Λοιπόν, όπως και οι υπολογιστές, το smartphone μας χρειάζεται επίσης λίγο ελεύθερο χρόνο για να κρυώσει όλα τα εξαρτήματά του. Η επανεκκίνηση δεν αρκεί για να κρυώσει ολόκληρο το σύστημα, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί. Άρχισα να παίζω PUBG για κινητά πριν από λίγους μήνες και εκείνη την εποχή έπαιρνα σφάλματα όπως «Εντοπίστηκε καθυστέρηση δικτύου», «Σφάλμα Internet», «Υψηλός ρυθμός Ping» και κάθε άλλο σφάλμα που σχετίζεται με το δίκτυο που μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία παιχνιδιού.

Έτσι, επανεκκινώ πάντα το smartphone μου πριν παίξω το PUBG Mobile. Αυτά τα πράγματα πραγματικά βοηθούν επειδή σταματά τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες παρασκηνίου. Έτσι, μια απλή επανεκκίνηση πριν παίξετε το παιχνίδι θα βελτιώσει σίγουρα την εμπειρία παιχνιδιού.

#2 Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και ανεπιθύμητου αρχείου

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και ανεπιθύμητου αρχείου
Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και ανεπιθύμητου αρχείου

Δεδομένου ότι το PUBG είναι ένα παιχνίδι υψηλών γραφικών, απαιτεί καλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Χρησιμοποιώ το Honor Play και έχει τεχνολογία αποθήκευσης UFS 2.1, η οποία είναι πράγματι εξαιρετική αποθήκευση. Έτσι, δεν αντιμετώπισα πτώση καρέ ενώ έπαιζα το παιχνίδι ακόμη και σε λειτουργία HDR με Ultra frame rates. Κατά τη γνώμη μου, η αποθήκευση παίζει ζωτικό ρόλο στην απόδοση του τηλεφώνου. Επομένως, εάν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει ικανό αποθηκευτικό χώρο, προσπαθήστε τουλάχιστον να καθαρίσετε τα σκουπίδια πριν παίξετε το PUBG Mobile. Σίγουρα θα νιώσετε μια αισθητή αλλαγή στην εμπειρία παιχνιδιού σας.

#3 Ελέγξτε την ταχύτητα Διαδικτύου σας

Ελέγξτε την ταχύτητα του Διαδικτύου
Ελέγξτε την ταχύτητα του Διαδικτύου

Λοιπόν, ανιχνεύτηκε καθυστέρηση δικτύου, σφάλμα διαδικτύου και άλλο σφάλμα που σχετίζεται με το δίκτυο στο PUBG Mobile σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να συνδεθεί με τους διακομιστές. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε για μερικά πράγματα πριν καταλήξετε σε συμπέρασμα. Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και είναι σταθερό. Εάν η ταχύτητα του διαδικτύου είναι αργή ή αν παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις, τότε πρέπει να αναζητήσετε έναν καλύτερο πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου αντί να κατηγορήσετε τους προγραμματιστές παιχνιδιών.

#4 Αλλαγή ρυθμίσεων DNS

Λοιπόν, αυτή η μέθοδος θα διορθώσει το υψηλό σφάλμα ping και Internet στο PUBG Mobile. Πρέπει να αλλάξετε το DNS για να διορθώσετε το σφάλμα διαδικτύου ή την καθυστέρηση δικτύου που εντοπίστηκε σε συσκευές Android και iOS. Έτσι, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένο DNS για να διορθώσετε την καθυστέρηση δικτύου στο PUBG Mobile.

Διορθώστε την υστέρηση δικτύου που εντοπίστηκε: Android

Αλλαγή DNS σε Android
Αλλαγή DNS σε Android

Λοιπόν, για να αλλάξετε την καθυστέρηση δικτύου που εντοπίστηκε ένα σφάλμα στο PUBG Mobile για Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > WiFi. Πατήστε παρατεταμένα στο συνδεδεμένο δίκτυο WiFi και, στη συνέχεια, πατήστε στο «Τροποποίηση δικτύου». Τώρα, κάτω από το Modify Network, ενεργοποιήστε την επιλογή “Show Advanced Option” και, στη συνέχεια, αλλάξτε τις ρυθμίσεις IP σε “Static”

Τώρα κάτω από το DNS 1 πληκτρολογήστε 8.8.4.4 και στο DNS 2 πληκτρολογήστε 8.8.8.8 και μετά πατήστε το κουμπί «Αποθήκευση». Αυτό ήταν, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο Android για να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου PUBG.

Διορθώστε την υστέρηση δικτύου που εντοπίστηκε: iOS

Αλλαγή DNS σε iOS
Αλλαγή DNS σε iOS

Λοιπόν, όπως το Android, το iOS επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν τις ρυθμίσεις DNS. Για iOS, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > WiFi. Τώρα επιλέξτε το συνδεδεμένο δίκτυο WiFi και, στη συνέχεια, βρείτε την επιλογή “Διαμόρφωση DNS”. Τώρα, κάτω από το Ρύθμιση παραμέτρων DNS, επιλέξτε “Μη αυτόματη” και, στη συνέχεια, πατήστε στο “Προσθήκη διακομιστή”. Κάτω από τον διακομιστή, εισαγάγετε το Google DNS που είναι 8.8.8.8 και 8.8.4.4.

Λοιπόν, αυτά είναι όλα για το iOS. Δεν χρειάζεται να κάνετε άλλα πράγματα. Εάν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι καλή, τότε αυτή η μέθοδος θα διορθώσει κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με το δίκτυο στο PUBG Mobile.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διορθώσετε το «Εντοπίστηκε καθυστέρηση δικτύου» ή το «Σφάλμα Διαδικτύου» από το PUBG Mobile. Εάν έχετε άλλες αμφιβολίες, φροντίστε να συζητήσετε μαζί μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here