Πώς να διορθώσετε την ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων που δεν εμφανίζεται στο Android

0
87
Πώς να διορθώσετε την ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων που δεν εμφανίζεται στο Android
Πώς να διορθώσετε την ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων που δεν εμφανίζεται στο Android

Η διαχείριση της ειδοποίησης του τηλεφώνου δεν ήταν ποτέ εύκολη σε παλαιότερα smartphone Android όπως το Jelly Bean, το Kitkat, το Lollipop. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει σημαντικά και το Android εισήγαγε σήματα ειδοποιήσεων. Τα σήματα ειδοποιήσεων στο Android είναι απαραίτητα και θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε πολύ χρόνο.

Με τα σήματα ειδοποιήσεων, μπορούμε να ελέγξουμε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής χωρίς να ανοίξουμε τίποτα. Ομοίως, τα σήματα ειδοποιήσεων είναι εξίσου χρήσιμα για εφαρμογές συστήματος όπως το τηλέφωνο και τα μηνύματα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ένα πλήρες βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης ειδοποιήσεων, μερικές φορές το smartphone μας δεν μας ειδοποιεί για τις αναπάντητες κλήσεις.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες Android ανέφεραν ότι οι ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων δεν εμφανίζονται σε smartphone Android. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα, τότε σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε την ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων που δεν εμφανίζεται στο Android

Το μήνυμα λάθους που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης οφείλεται κυρίως σε σφάλματα στην πλατφόρμα. Λοιπόν, ας δούμε πώς να διορθώσετε την ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης που δεν εμφανίζεται στο smartphone Android.

1. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας
Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Λοιπόν, αν μόλις παρατηρήσατε ότι οι ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων δεν εμφανίζονται στο smartphone Android, τότε πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, μια απλή επανεκκίνηση μερικές φορές διορθώνει τα περισσότερα από τα περίπλοκα σφάλματα της συσκευής. Επομένως, πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, φροντίστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android.

2. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής τηλεφώνου

Εάν η επανεκκίνηση απέτυχε να διορθώσει την ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης που δεν εμφανίζεται στο μήνυμα σφάλματος Android, τότε πρέπει να διαγράψετε τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Τηλέφωνο. Για να διαγράψετε τα Δεδομένα και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Τηλέφωνο, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές” width=”392″ height=”650″ srcset=”https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1.png 1019w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1-181×300.png 181w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1-617×1024.png 617w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1-768×1274.png 768w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1-926×1536.png 926w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1-696×1154.png 696w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1-253×420.png 253w” data-lazy-sizes=”(max-width: 392px) 100vw, 392px” src=”https://techviral.net/wp-content/uploads/2019/12/Missed-call-1.png”><figcaption id=Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές

Βήμα 2. Από τη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών, πατήστε «Τηλέφωνο» ή «Διαχείριση τηλεφώνου» ή οτιδήποτε παρόμοιο.

Βήμα 3. Στο επόμενο βήμα, επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση

Πατήστε στο
Πατήστε στο “Αποθήκευση”

Βήμα 4. Τώρα πατήστε στο κουμπί «Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης».

Πατήστε το κουμπί «Διαγραφή προσωρινής μνήμης».
Πατήστε το κουμπί «Διαγραφή προσωρινής μνήμης».

Αυτό είναι; Τελείωσες! Τώρα απλώς επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android για να διορθώσετε το πρόβλημα των αναπάντητων κλήσεων.

3. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή Ειδοποιήσεις για τηλέφωνο

Εάν παίζατε με τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στο smartphone Android σας, τότε το πιθανότερο είναι ότι έχετε απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για την εφαρμογή Τηλέφωνο. Επομένως, για να ενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις για την εφαρμογή τηλεφώνου, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές

Βήμα 2. Κάτω από τις Εφαρμογές, πατήστε στο «Τηλέφωνο»

Βήμα 3. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε το κουμπί «Ειδοποίηση».

Πατήστε το κουμπί «Ειδοποίηση».
Πατήστε το κουμπί «Ειδοποίηση».

Βήμα 4. Τώρα ενεργοποιήστε την επιλογή Εμφάνιση ειδοποίησης.

Ενεργοποιήστε το κουμπί
Ενεργοποιήστε το κουμπί “Εμφάνιση ειδοποίησης”.

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων που δεν δείχνουν το πρόβλημα στο smartphone Android.

4. Αλλάξτε την Προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου

Εάν δεν λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις ειδοποίησης αναπάντητων κλήσεων μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής κλήσης τρίτου μέρους, τότε πρέπει να την καταργήσετε. Εάν δεν θέλετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή κλήσης τρίτων, ορίστε την ως προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου. Μερικές φορές εφαρμογές όπως το Truecaller είναι ο κύριος λόγος πίσω από ένα τέτοιο πρόβλημα. Όταν το Truecaller έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου, οι ειδοποιήσεις δεν θα εμφανίζονται ποτέ στην εγγενή εφαρμογή τηλεφώνου. Επομένως, φροντίστε να ορίσετε την εφαρμογή τηλεφώνου ως προεπιλογή για να διορθώσετε το πρόβλημα.

5. Επαναφέρετε τις Προτιμήσεις εφαρμογών

Αυτή είναι η τελευταία μέθοδος για να διορθώσετε ότι η ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων δεν εμφανίζεται στο Android. Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να επαναφέρετε τις προτιμήσεις της εφαρμογής για να διορθώσετε προβλήματα ειδοποιήσεων. Ωστόσο, η επαναφορά των προτιμήσεων της εφαρμογής θα διαγράψει τις προεπιλεγμένες ενέργειες. Για να επαναφέρετε τις προτιμήσεις της εφαρμογής, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω.

Βήμα 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Android και πατήστε τις “Εφαρμογές”

Πατήστε στις
Πατήστε στις “Εφαρμογές”

Βήμα 2. Στη σελίδα της εφαρμογής, κάντε κλικ στις τρεις τελείες και επιλέξτε “Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογής”

Επιλέξτε
Επιλέξτε “Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογής”

Βήμα 3. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τις προτιμήσεις εφαρμογών σε smartphone Android.

Πώς να διορθώσετε άλλα προβλήματα που σχετίζονται με ειδοποιήσεις;

Οι μέθοδοι που αναφέρονται στο άρθρο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση σχεδόν όλων των προβλημάτων που σχετίζονται με ειδοποιήσεις.

Πώς να διορθώσετε το αρχείο καταγραφής κλήσεων που δεν ενημερώνεται και οι αναπάντητες κλήσεις δεν εμφανίζονται;

Για να επιλύσετε το πρόβλημα, πρέπει να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής “Dialer” στο smartphone Android.

Έτσι, αυτές είναι οι τέσσερις καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων που δεν εμφανίζονται στο Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες μεθόδους για την επίλυση του προβλήματος, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here