Πώς να διαγράψετε όλα όσα αναζητάτε στο Facebook στον Ιστό και την εφαρμογή

0
81
Διαγράψτε όλα όσα αναζητάτε στο Facebook.
Διαγράψτε όλα όσα αναζητάτε στο Facebook.

Για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να θέλετε να διαγράψετε αυτό το ιστορικό αναζήτησης που βλέπετε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την επιλογή αναζήτησης, αλλά μπορεί να μπερδευτείτε σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Εδώ σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε/διαγράψετε οτιδήποτε αναζητάτε στο Facebook στον Ιστό ή στην εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook είτε απευθείας μέσω του ιστού είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά. Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με τη γραμμή αναζήτησης που τοποθετείται στο επάνω μέρος της οθόνης όταν εκκινείτε το Facebook. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη λειτουργία αναζήτησης, μπορείτε να αναζητήσετε άλλα άτομα στο Facebook, τις Σελίδες κ.λπ. Μπορεί επίσης να γνωρίζετε ότι το ιστορικό αναζήτησης για όλες τις αναζητήσεις που έχετε κάνει διατηρείται επίσης για περαιτέρω χρήση στο Facebook.

Πώς να διαγράψετε όλα όσα αναζητάτε στο Facebook στον Ιστό και την εφαρμογή

Παρακάτω αναφέραμε τόσο τη μέθοδο χρήσης είτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού είτε χρησιμοποιώντας το Facebook στην επίσημη εφαρμογή του. Ακολουθήστε λοιπόν τον παρακάτω οδηγό για να προχωρήσετε.

Βήματα Διαγραφή όλων όσων αναζητάτε στο Facebook στον Ιστό:

Πρώτα απ ‘όλα, εάν χρησιμοποιείτε τον ιστό για να ανοίξετε το Facebook, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο FB χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας στον επίσημο ιστότοπο του Facebook και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας. Εδώ, αφού κάνετε κλικ στη γραμμή αναζήτησης, θα δείτε την επιλογή διαγραφής στην αριστερή πλευρά της γραμμής. Πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτήν την επιλογή.

2. Στη συνέχεια, θα δείτε τη σελίδα Ιστορικό αναζήτησης στην οθόνη σας αφού κάνετε κλικ στο εικονίδιο διαγραφής. Εάν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία πρόσφατων αναζητήσεων που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.fb 1

3. Επιλέξτε την επιλογή Εκκαθάριση αναζητήσεων από εκεί και τέλος. Τελείωσες! όλο το ιστορικό αναζήτησής σας θα αφαιρεθεί/διαγραφεί. Εάν χρησιμοποιείτε τοfb 2

Βήματα για να διαγράψετε όλα όσα αναζητάτε στο Facebook στην εφαρμογή Facebook:

1. Πρώτα από όλα ανοίξτε την εφαρμογή Facebook android και μετά ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Facebook από εκεί. Στη συνέχεια, πατήστε στη γραμμή αναζήτησης στην εφαρμογή Facebook android. Θα δείτε τώρα όλες τις πρόσφατες αναζητήσεις στην οθόνη. Θα υπάρχει διαθέσιμη επιλογή Επεξεργασίας στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Επιλέξτε αυτή την επιλογή από εκεί.fb 3

2. Μετά το πρώτο βήμα θα δείτε τώρα το Ιστορικό όλων των αναζητήσεών σας στην οθόνη σας. Για να διαγράψετε όλες τις αναζητήσεις στο Facebook, απλώς επιλέξτε το κουμπί Εκκαθάριση αναζητήσεων στο Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε το.fb 4

3. Αυτό είναι! όλο το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook θα αφαιρεθεί/διαγραφεί.

Οπότε όλα αυτά αφορούσαν το πώς να διαγράψετε οτιδήποτε αναζητάτε στο Facebook στον Ιστό και την εφαρμογή. Αφού διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης του Facebook σας, δεν θα μπορείτε να το ανακτήσετε. Εδώ σε αυτό το άρθρο μάθατε τις μεθόδους για το πώς να διαγράψετε ό,τι αναζητάτε στο Facebook στον Ιστό και την εφαρμογή. Αυτά ήταν τα πιο απλά βήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να καθαρίσετε το ιστορικό αναζήτησης του Facebook. Πηγαίνετε λοιπόν και δοκιμάστε αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here