Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube

0
91
Εκκαθαρίστε το ιστορικό αναζήτησης YouTube

Χάρη στα ατελείωτα βίντεο που προσφέρει δωρεάν ο ιστότοπος, το YouTube ήταν πάντα μια εξέχουσα πηγή ψυχαγωγίας για εμάς. Παρόλο που το YouTube εμφανίζει τώρα περισσότερες διαφημίσεις μεταξύ των βίντεο, εξακολουθεί να είναι πολύ εθιστικό και αφιερώνουμε σχεδόν 1-2 ώρες σε αυτό καθημερινά.

Εάν βασίζεστε στο YouTube για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας, ίσως γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος θυμάται κάθε βίντεο που έχετε παρακολουθήσει και τους όρους που αναζητήσατε. Το YouTube παρακολουθεί τα ερωτήματα αναζήτησής σας για να σας δείξει πιο σχετικές προτάσεις βίντεο.

Εάν μοιράζεστε συχνά τον λογαριασμό σας στο YouTube με άλλους ή εάν τα μέλη της οικογένειάς σας χρησιμοποιούν επίσης τον λογαριασμό σας στο YouTube για να παρακολουθούν βίντεο, είναι καλύτερο να διαγράψετε τα ιστορικά αναζήτησης. Η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης στο YouTube θα διασφαλίσει ότι κανείς άλλος δεν βλέπει τον τύπο βίντεο που αναζητάτε.

Ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρει να βλέπουν οι άλλοι το ιστορικό αναζήτησής σας στο YouTube, μπορεί να θέλετε να το καθαρίσετε για να καθαρίσετε όλο το χάος των όρων αναζήτησης. Ως εκ τούτου, παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τις δύο καλύτερες μεθόδους για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης YouTube σε υπολογιστή. Ας αρχίσουμε.

1) Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης YouTube

Η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης YouTube είναι εύκολη, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Η δραστηριότητά μου. Ακολουθούν μερικά εύκολα βήματα για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησής σας στο YouTube.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

2. Ανοίξτε το Η δραστηριότητά μου στο Google σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στην κύρια οθόνη, κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό YouTube.

Η σελίδα

3. Στην οθόνη του ιστορικού YouTube, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση ιστορικού.

Διαχείριση ιστορικού

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Διαγραφή και επιλέξτε το Χρονικό πλαίσιο. Εάν θέλετε να διαγράψετε όλο το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube, επιλέξτε την επιλογή Διαγραφή όλων των εποχών.

Διαγραφή όλων των εποχών

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.

κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης YouTube με απλά βήματα.

2) Ενεργοποιήστε την Αυτόματη Διαγραφή για το ιστορικό αναζήτησης YouTube

Η σελίδα “Η δραστηριότητά μου” μπορεί να διαγράψει αυτόματα το ιστορικό αναζήτησης και παρακολούθησης στο YouTube. Εάν θέλετε να ορίσετε την αυτόματη διαγραφή για το ιστορικό αναζήτησης YouTube, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε τη σελίδα Η δραστηριότητά μου και μεταβείτε στην οθόνη Ιστορικό YouTube.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Auto-Delete, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Αυτόματη διαγραφή

3. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε «Αυτόματη διαγραφή δραστηριότητας παλαιότερης και επιλέξτε το χρονικό πλαίσιο. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

επιλέξτε το χρονικό πλαίσιο

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαγραφή για το ιστορικό αναζήτησης και παρακολούθησης YouTube.

Αυτή είναι μια αλλαγή σε επίπεδο λογαριασμού. Ως εκ τούτου, οι αλλαγές που κάνατε εδώ θα αντικατοπτρίζονται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Επομένως, αυτές είναι μερικές από τις απλές μεθόδους για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησής σας στο YouTube. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης YouTube, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here