Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify: Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Spotify και κλείστε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Spotify

0
153

Το Spotify εξακολουθεί να είναι ένα παιδί αφίσας για τη βιομηχανία ροής μουσικής. με 182+ εκατομμύρια συνδρομητές που πληρώνουν, είναι μια κορυφαία υπηρεσία μουσικής που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Η σουηδική εταιρεία διατηρεί τη θέση της στον κλάδο, αλλά έχει κάνει πολλά βήματα για να δημοσιοποιήσει την εταιρεία και να αυξήσει τα έσοδα. Αυτό, σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από το Apple Music, το Amazon Music Unlimited, το Tidal και πολλά άλλα με παρόμοια τιμή, αναγκάζει ορισμένους χρήστες να αλλάξουν πίστη.

Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους στην υπηρεσία, με την ελπίδα ότι θα αναβαθμιστούν στο πρόγραμμα επί πληρωμή, το Spotify ξεκίνησε μια νέα δωρεάν βαθμίδα. Πριν από την κυκλοφορία, το Spotify προσέφερε δύο επίπεδα – ένα χωρίς διαφημίσεις για 9,99 $ το μήνα και ένα δωρεάν επίπεδο με χρηματοδότηση από διαφημίσεις. Η πρώτη σάς επιτρέπει να κατεβάζετε τραγούδια για να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης και δεν περιορίζει την πρόσβαση. Το τελευταίο περιορίζει τον αριθμό των τραγουδιών στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση, τις δημοφιλείς λίστες αναπαραγωγής και μόνο με τυχαία αναπαραγωγή. Στο νέο επίπεδο Spotify Free, μπορείτε να ακούσετε οποιοδήποτε τραγούδι από 15 λίστες αναπαραγωγής Discovery, κατ’ απαίτηση.

Το Spotify προσφέρει επίσης λογαριασμούς σπουδαστών, οικογενειακούς λογαριασμούς και Spotify Duo (για δύο άτομα σε μειωμένη τιμή). Κάθε βαθμίδα τιμολογείται ανταγωνιστικά με άλλα στην αγορά. Ωστόσο, εάν είστε έτοιμοι να εξοικονομείτε χρήματα κάθε μήνα, ίσως είναι καιρός να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στο Spotify Premium.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν την ακύρωσή σας

Εάν είστε πελάτης του Spotify Premium, θα πρέπει να το κάνετε ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Spotify πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας. Με αυτό, όλες οι λίστες αναπαραγωγής που έχετε κατεβάσει για ακρόαση εκτός σύνδεσης θα αφαιρεθούν. δεν σας ανήκει αυτή η μουσική και μόλις τερματίσετε τη συνδρομή σας, θα χάσετε αυτές τις τοπικά αποθηκευμένες λίστες αναπαραγωγής.

Εάν καταργήσετε την εγγραφή σας αλλά συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Spotify Free, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να μεταδίδετε σε ροή αυτές τις λίστες αναπαραγωγής και θα βρίσκονται στο ιστορικό ακρόασης. Ωστόσο, εάν προχωρήσετε στην πλήρη διαγραφή του Spotify, θα χάσετε την πρόσβαση σε αυτές τις λίστες αναπαραγωγής τόσο εντός όσο και εκτός σύνδεσης.

Επιπλέον, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Spotify θα σημαίνει ότι θα χάσετε το όνομα χρήστη σας. Επιπλέον, εάν έχετε ένα φοιτητική έκπτωσηδεν θα μπορείτε να το εφαρμόσετε σε άλλο λογαριασμό παρά μόνο ένα χρόνο μετά την πρώτη εγγραφή σας σε αυτόν, εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο Spotify.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Spotify

Προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να ακυρώσετε τυχόν συνδρομές επί πληρωμή που έχετε στην υπηρεσία. Αυτό μπορεί να φαίνεται αρκετά απλό, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. που το ακυρώνεις;

Η απλή μετάβαση στον ιστότοπο του Spotify για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας λειτουργεί μόνο εάν ρυθμίσετε την υπηρεσία μέσω του Spotify. Ορισμένοι χρήστες εγγράφηκαν μέσω μιας συνδρομής iTunes, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει τη συνδρομή τους στο Google Play ή άλλη υπηρεσία. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να καταλάβετε πού πληρώνετε για την υπηρεσία και να την ακυρώσετε ανάλογα.

Ακύρωση της Συνδρομής – Ιστότοπος Spotify

Εάν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία Premium απευθείας μέσω του Spotify, κάντε το εξής για να ακυρώσετε την υπηρεσία:

  1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Spotifyσυνδεθείτε και κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός στο μενού που εμφανίζεται.
  3. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Αλλαγή σχεδίου.

    Σημείωση: Παρατηρήστε την ημερομηνία στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία Premium μέχρι εκείνη την ημερομηνία.
  4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Δωρεάν και κάντε κλικ στην Ακύρωση Premium. Ακολουθήστε τις προηγούμενες οδηγίες για να ολοκληρώσετε την ακύρωσή σας.
  5. Τώρα, ο ιστότοπος θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ακύρωσή σας. κάντε κλικ στο Yes, Cancel.
  6. Τώρα θα μεταβείτε σε μια σελίδα ακύρωσης που σας δείχνει την ημερομηνία λήξης της συνδρομής σας, καθώς και την επιλογή να υποβάλετε σχόλια, να συμπληρώσετε τις καλύτερες απαντήσεις και να κάνετε κλικ στην Υποβολή στο κάτω μέρος.

Ακυρώστε τη συνδρομή – iTunes

Το iTunes είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να εγγραφείτε για άλλες συνδρομές χρησιμοποιώντας τις μεθόδους πληρωμής σας Apple ID. Εάν το έχετε κάνει αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας:

  1. Στο iPhone σας ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε iTunes & App Store.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Apple ID σας στο επάνω μέρος και, στη συνέχεια, πατήστε Προβολή Apple ID στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται.
  3. Από εδώ, πατήστε Συνδρομές.
  4. Εντοπίστε και πατήστε τη Συνδρομή σας στο Spotify, η οποία θα εμφανίζεται στην παρακάτω οθόνη.
  5. Στη συνέχεια, πατήστε Ακύρωση συνδρομής. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία Premium μέχρι την επόμενη ημερομηνία χρέωσης.

Εάν εγγραφήκατε για την υπηρεσία χρησιμοποιώντας άλλον συνεργάτη (δηλαδή, τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, τον πάροχο τηλεόρασης ή άλλη υπηρεσία), θα πρέπει να ακυρώσετε χρησιμοποιώντας τις οδηγίες αυτής της πρίζας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify

Αφού ακυρώσετε τη συνδρομή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Spotify για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας αφού κλείσει. Επίσης, εάν επιλέξετε να ανοίξετε ξανά τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να επιλέξετε διαφορετικό όνομα χρήστη σύμφωνα με το Spotify. Το ίδιο όνομα χρήστη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές.

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το Spotify:

  1. Επισκεφτείτε τη σελίδα ακύρωσης του Spotify και κάντε κλικ στο Λογαριασμός.
  2. Τώρα, κάντε κλικ στο Θέλω να κλείσω τον λογαριασμό μου.
  3. Κάντε κλικ στην Επαφή για Κλείσιμο.
  4. Συμπληρώστε τη φόρμα πληροφοριών και κάντε κλικ στο Start Chat.

Ένας εκπρόσωπος του Spotify θα αρχίσει να πληκτρολογεί, εξηγώντας ότι θέλετε να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας. Ο εκπρόσωπος θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την ακύρωση λογαριασμού Spotify. Δείτε τις συχνές ερωτήσεις μας παρακάτω:

Ακύρωσα τον λογαριασμό μου, αλλά χρεώθηκα ξανά. Τι συνέβη?

Αν υποθέσουμε ότι ακυρώσατε τη συνδρομή Premium, ο μόνος λόγος που θα είχατε χρεωθεί ξανά είναι ότι η ακύρωση δεν ορίστηκε πριν από την ημερομηνία ανανέωσης.

Εάν έχετε χρεωθεί για μια συνδρομή στο Spotify μετά την ακύρωση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε το email σας για επιβεβαίωση. Θα πρέπει να έχει οριστεί η ημερομηνία ακύρωσης. Εάν όλα αυτά ελέγχονται και η χρέωση ήταν σφάλμα, επικοινωνήστε Υποστήριξη Spotify.

Μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά έναν κλειστό λογαριασμό;

Αρχικά, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη συνδρομή επί πληρωμή (μαζί με όλες τις λίστες αναπαραγωγής και τα προνόμια) εάν ο λογαριασμός σας είναι ακόμα ανοιχτός.

Αφού επιλέξετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, δεν υπάρχουν επιλογές για ανάκτηση. Ο λογαριασμός και όλα τα δεδομένα του εξαφανίζονται όταν κλείσετε τον λογαριασμό. Η μόνη σας επιλογή θα είναι να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό και να δημιουργήσετε νέες λίστες αναπαραγωγής.

Εγγράφηκα στο Spotify χρησιμοποιώντας το Facebook. Μπορώ απλώς να το αποσυνδέσω;

Δυστυχώς όχι. Το Spotify παρέχει στους χρήστες του πολλές διαφορετικές επιλογές σύνδεσης και εάν το Facebook είναι δικό σας, θα πρέπει να κλείσετε τον λογαριασμό σας σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες και να ξεκινήσετε από την αρχή με έναν νέο λογαριασμό.

Αφού ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, χρησιμοποιήστε το email σας και έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για να δημιουργήσετε τον νέο λογαριασμό. Απλά προσέξτε? όλη η προηγούμενη μουσική, οι λίστες αναπαραγωγής και οι λήψεις σας δεν θα είναι διαθέσιμες εάν το κάνετε αυτό. Θα πρέπει να επιμεληθείτε ξανά όλο το περιεχόμενό σας.

Ωστόσο, εάν ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Spotify με ένα email και έναν κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια να τον συνδέσετε στο Facebook, μπορείτε να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς σας.

1. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το Spotify σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Αποσύνδεση από το Facebook όταν εμφανιστεί η επιλογή.

Τι μπορώ να κάνω εάν δεν μπορώ να συνδεθώ;

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify, θα δυσκολευτείτε να ακυρώσετε την υπηρεσία. Φυσικά, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα για να σταματήσετε τις μελλοντικές πληρωμές (αυτή μπορεί να είναι ή να μην είναι η καλύτερη λύση ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο πληρώνετε για την υπηρεσία) ή μπορείτε να συμπληρώσετε το Spotify Φόρμα Επικοινωνίας για περισσότερη βοήθεια.

Εάν, για κάποιο λόγο, δεν μπορείτε να ακυρώσετε μέσω του ιστότοπου, του iTunes ή οπουδήποτε ξεκινήσατε την υπηρεσία (ακόμη και σε περίπτωση απάτης), επικοινωνήστε με την εταιρεία για περαιτέρω βοήθεια.

Δεν έχω την επιλογή να ακυρώσω το Spotify από τον ιστότοπο. Τι συμβαίνει?

Εάν δεν μπορείτε να ακυρώσετε το Spotify χρησιμοποιώντας απευθείας το Spotify, πιθανότατα έχετε εγγραφεί για την υπηρεσία μέσω τρίτου μέρους. Αυτό θα μπορούσε να είναι η Apple, το Google Play (κάποτε) ή ακόμα και ένα πακέτο υπηρεσιών όπως το Hulu. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εντοπίσετε με ποιον έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία είναι ελέγχοντας το email σας (αναζητήστε το email επιβεβαίωσης όταν εγγραφήκατε για πρώτη φορά) ή τα τραπεζικά σας αντίγραφα.

Στη συνέχεια, συνδεθείτε σε αυτήν την υπηρεσία και ακολουθήστε τα βήματα ακύρωσης.

Ο λογαριασμός Spotify Όχι πια

Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους ακυρώσατε τη συνδρομή σας στο Spotify και διαγράψατε τον λογαριασμό σας, τώρα γνωρίζετε τα βήματα που απαιτούνται για να το κάνετε. Όπως συμβαίνει με πολλές υπηρεσίες, υπάρχουν πολλά βήματα για να διασφαλιστεί ότι ο κάτοχος λογαριασμού θέλει πραγματικά να διαγράψει τον λογαριασμό του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here