Πώς να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα στο WhatsApp

0
83
Πώς να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα στο WhatsApp
Πώς να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα στο WhatsApp

Ας ρίξουμε μια ματιά στη μέθοδο διαγραφής απεσταλμένων μηνυμάτων στο WhatsApp χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του Whatsapp σας που θα σας βοηθήσουν να καταργήσετε εύκολα την αποστολή του μηνύματος που δεν θέλετε να στείλετε. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Από κάποιο λάθος ή λάθος στέλνετε το λάθος μήνυμα σε κάποιον μέσω του WhatsApp, τώρα εξετάζεστε πραγματικά για την απάντηση από την άλλη πλευρά λόγω του λάθους σας. Αυτή είναι πραγματικά μια άβολη στιγμή και συμφωνεί ότι όλοι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα στο spam χρήσης Whatsapp. Αυτό που πιθανώς συμβαίνει είναι ότι το θύμα αυτού του λάθους προσπαθεί να διαγράψει το μήνυμα από τη μία άκρη και σκέφτεται αν θα αφαιρεθεί και από την άλλη άκρη, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Το αντίγραφο μηνύματος της πλευράς σας αφαιρείται ενώ το αντίγραφο αποστολής μπορεί να διαγραφεί μόνο από τον παραλήπτη. Και δεν υπάρχει άλλη επιλογή μέχρι στιγμής για να στείλετε τα μηνύματα και να το τρίψετε και από τις δύο πλευρές πάνω από το WhatsApp. Περιμένετε, δεν είναι δυνατόν να επιτύχετε αυτήν τη λειτουργία της αποστολής μηνυμάτων ούτως ή άλλως; Όχι, όχι, περιμένετε καθώς, ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε τις αλλαγές στο αρχικό WhatsApp και ως εκ τούτου να αποκτήσετε τη δυνατότητα να στείλετε τα μηνύματα μέσω αυτού. Οι χρήστες πρέπει απλώς να ακολουθήσουν και να εφαρμόσουν κάποιο είδος μηνύματος και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να αρπάξουν την αξία αυτής της συνάρτησης και να στείλουν τα μηνύματα και από τις δύο πλευρές. Εάν είστε επίσης εδώ για να μάθετε σχετικά με τη μέθοδο αποστολής μηνυμάτων WhatsApp, παρακαλούμε επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα, διαβάστε όλες τις πληροφορίες που ερμηνεύονται παρακάτω και θα μπορέσετε να αποκτήσετε όλα τα δεδομένα σχετικά με τη μέθοδο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να γνωρίζουμε τη μέθοδο! Διαγραφή απεσταλμένων μηνυμάτων στο WhatsApp

Πώς να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα στο WhatsApp

Σημείωση: Αυτός ο τρόπος θα επηρεαστεί μόνο από την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση στη συσκευή σας.

Βήματα για τη διαγραφή απεσταλμένων μηνυμάτων στο WhatsApp:

Αυτό είναι για να σας πω ότι έχετε τώρα τη νέα καταπληκτική λειτουργία στο WhatsApp, αυτή είναι η δυνατότητα να στέλνετε τα μηνύματα στην οθόνη συνομιλίας. Στην πραγματικότητα, αυτή η δυνατότητα είναι εγγεγραμμένη στην πιο πρόσφατη έκδοση της ίδιας της εφαρμογής και δεν απαιτούνται ορισμένες τροποποιήσεις για την επίτευξη της λειτουργικότητας. Όσοι χρήστες είναι τυχεροί και έχουν λάβει αυτήν τη νέα ενημέρωση έκδοσης για τη συσκευή τους, θα τη χρησιμοποιήσουν για την αποστολή των μηνυμάτων τους. Για όσους δεν το έχουν αποκτήσει ακόμα πρέπει να το παρακολουθήσουν, σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για αυτούς. Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το WhatsApp έχει επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο, τώρα οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μετατοπίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν την πλατφόρμα για κάθε είδους επιχειρηματικές συνομιλίες κ.λπ.

#1 Η διαγραφή των απεσταλμένων μηνυμάτων ή των συνημμένων είναι πολύ εύκολη. Απλώς πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε μέχρι να εμφανιστεί ένα παράθυρο. Σε αυτό το παράθυρο θα δείτε τρεις επιλογές: Διαγραφή για μένα, Διαγραφή για όλους ή Ακύρωση.

Πώς να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα στο WhatsApp
Πώς να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα στο WhatsApp

#2 Εάν επιλέξετε “Διαγραφή για μένα”, το μήνυμα θα εξαφανιστεί μόνο από τη συσκευή σας.

#3 Η επιλογή “Διαγραφή για όλους” θα διαγράψει το μήνυμα ή το συνημμένο τόσο από τη συσκευή σας όσο και από τη συσκευή του παραλήπτη.

#4 Μπορείτε να διαγράψετε τα συνημμένα με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε και τα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα, εάν χρειαστεί να το κάνετε ποτέ. Απλώς πατήστε παρατεταμένα όλα τα μηνύματα και καθένα από αυτά θα επισημανθεί, ώστε να γνωρίζετε ποια από αυτά επιλέξατε. Τα μηνύματα θα διαγραφούν επίσης από το κέντρο ειδοποιήσεων.

Ποιοι είναι οι τρόποι χρήσης αυτής της δυνατότητας εφαρμογής και πώς θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι τα μηνύματα δεν αποστέλλονται και από τις δύο πλευρές, αυτή είναι η κύρια ερώτηση από το άκρο του χρήστη. Για να απαντήσουμε ότι θα λέγαμε ότι αυτή η λειτουργία είναι πλήρως χρησιμοποιήσιμη και είναι διαθέσιμη για χρήση, ο μόνος περιορισμός είναι ότι τα μηνύματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μέσω της επιλογής απλής διαγραφής. Εάν βρίσκεστε σε αυτό το χρονικό όριο και έχετε επιλέξει να διαγράψετε το μήνυμα, τότε ισχύει ότι το μήνυμά σας θα διαγραφεί και από τα δύο άκρα. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στην οθόνη “Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε” που θα σας ενημερώνει ότι το μήνυμα δεν έχει σταλεί και από τις δύο πλευρές.

Αυτή η λειτουργία είναι πραγματικά εξαιρετική και ελπίζουμε ότι θα γίνει πιο ευέλικτο για τους χρήστες να εργαστούν με αυτήν τη δυνατότητα τα επόμενα χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι η δυνατότητα θα είναι επίσης διαθέσιμη για τις περισσότερες συσκευές καθώς και για τις άλλες εκδόσεις του WhatsApp.

Η δυνατότητα κατάργησης της αποστολής ενός μηνύματος είναι μια πολυαναμενόμενη λειτουργία που ζητούν οι χρήστες του WhatsApp. Τώρα το λάθος άτομο δεν χρειάζεται να διαβάσει ένα μήνυμα που προοριζόταν για άλλο άτομο. Είστε χαρούμενοι που επιτέλους ήρθε αυτή η λειτουργία; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε μας. Τώρα μην μετανιώνετε ποτέ για τα λάθος μηνύματα που στάλθηκαν στους φίλους σας λόγω κάποιου λάθους ή λανθασμένης λειτουργίας του πληκτρολογίου, χρησιμοποιήστε την παραπάνω μέθοδο και μπορείτε εύκολα να αποστείλετε οποιοδήποτε από τα μηνύματα της προτίμησής σας. Αυτή η δυνατότητα ουσιαστικά δεν χρησιμοποιείται απευθείας στους χρήστες, επομένως μόνο εμείς έχουμε γράψει αυτήν τη μέθοδο για να σας ενημερώσουμε όλους για αυτού του είδους τη λειτουργία μέσα στο WhatsApp. Ελπίζουμε ότι θα σας άρεσε η μέθοδος που παρέχεται σε αυτήν την ανάρτηση και ίσως να είχατε οφέλη από τη χρήση της. Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση και με άλλους, ώστε να μπορούν ακόμη και να επωφεληθούν από τη χρήση της λειτουργίας για να αναιρέσετε την αποστολή λανθασμένων μηνυμάτων. Γράψτε για αυτήν την ανάρτηση και τα δεδομένα που παρέχονται μέσα χρησιμοποιώντας την ενότητα σχολίων παρακάτω, θα θέλαμε να έχουμε την εμφάνισή σας εκεί!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here