Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο BeReal

0
95

Το BeReal είναι μια νέα εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που φέρνει μια ανάσα φρέσκου αέρα στο είδος. Ωστόσο, είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης περιεχομένου, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό με όλες τις άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Μερικές φορές θα δημοσιεύσετε κάτι που φαινόταν σαν μια εξαιρετική ιδέα αυτή τη στιγμή, αλλά στη συνέχεια θέλετε να το διαγράψετε αμέσως.

Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο BeReal

Εναλλακτικά, μπορείτε να διαβάσετε κάποιες παλιότερες αναρτήσεις και να αποφασίσετε ότι δεν τις θέλετε πλέον στο προφίλ σας. Και πάλι, η πρώτη σας επιλογή θα είναι πιθανότατα να διαγράψετε αυτές τις δημοσιεύσεις.

Ευτυχώς, η διαγραφή μιας ανάρτησης στο BeReal είναι αρκετά εύκολη, τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iPhone. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει τις μεθόδους για να το κάνετε ακριβώς αυτό. Θα εξηγήσουμε επίσης πώς λειτουργεί το BeReal, καθώς αυτό είναι απαραίτητο τόσο για τη δημοσίευση όσο και για τη διαγραφή αναρτήσεων.

Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο BeReal σε μια συσκευή Android

Για να διαγράψετε μια ανάρτηση στο BeReal, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τρία εύκολα βήματα:

  1. Όταν εισάγετε μια ανάρτηση στο BeReal, θα δείτε την ώρα και την τοποθεσία στα δεξιά. Δίπλα σε αυτό, θα υπάρχει ένα εικονίδιο με τρεις τελείες ευθυγραμμισμένες κάθετα. Πατήστε σε αυτό το εικονίδιο.
  2. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού. Εντοπίστε και πατήστε την επιλογή “Delete my BeReal”. Ωστόσο, μην αφήσετε την ονομασία να σας μπερδέψει – αυτή η ενέργεια θα διαγράψει μόνο την ανάρτηση, όχι ολόκληρη την εφαρμογή ή τον λογαριασμό σας.
  3. Θα οδηγηθείτε σε μια έρευνα όπου μπορείτε να πείτε στην εφαρμογή τους λόγους για τη διαγραφή της ανάρτησης. Μόλις ολοκληρώσετε την έρευνα, επιλέξτε «Διαγραφή του BeReal μου».

Η ανάρτησή σας θα διαγραφεί αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν διαγράφετε αναρτήσεις BeReal λόγω των περιορισμών αυτής της εφαρμογής κοινωνικών μέσων. Θα εξηγήσουμε τις λεπτομέρειες σε ξεχωριστή ενότητα παρακάτω.

Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο BeReal σε ένα iPhone

Η διαγραφή μιας ανάρτησης BeReal στο iPhone δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για κανέναν χρήστη. Αυτή η διαδικασία θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή για το Android με ένα μόνο επιπλέον βήμα:

  1. Βρείτε την ανάρτηση που θέλετε να διαγράψετε στο BeReal. Μόλις φτάσετε στην επιθυμητή ανάρτηση, πατήστε στο εικονίδιο που εμφανίζει τρεις κάθετες κουκκίδες.
  2. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο με διάφορες πληροφορίες, όπως σχόλια και την τοποθεσία σας. Πατήστε στο κουμπί “Επιλογές”.
  3. Επιλέξτε «Διαγραφή του BeReal μου».
  4. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μια έρευνα ρωτώντας γιατί θέλετε να διαγράψετε την ανάρτησή σας. Όταν γίνει αυτό, μπορείτε να πατήσετε “Ναι, είμαι βέβαιος” για να ολοκληρώσετε την ενέργεια.

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου βήματος, η ανάρτησή σας θα εξαφανιστεί. Θα πρέπει να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε την ανάρτηση.

Μπορώ να διαγράψω μια ανάρτηση στο BeReal από υπολογιστή;

Το BeReal είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως εφαρμογή smartphone, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook ή το Twitter, το BeReal δεν διαθέτει εγγενή έκδοση για υπολογιστές.

Αφαίρεση αναρτήσεων μία μέρα τη φορά

Με το BeReal, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν μια πιο τυχαία, άμεση αίσθηση για την κοινωνική δικτύωση. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε για να παρέχει μια αυθεντική εμπειρία και να επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζονται όσο πιο αληθινά γίνεται. Γι’ αυτό ακριβώς τέθηκαν οι συγκεκριμένοι κανόνες και περιορισμοί.

Έχετε μάθει πώς να διαγράφετε μια ανάρτηση στο BeReal, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η δράση θα είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά την ημέρα. Με άλλα λόγια, η διαγραφή μιας ανάρτησης θα απαιτήσει σχεδόν τόση προσοχή με τη λήψη μιας φωτογραφίας σε ένα παράθυρο δύο λεπτών.

Διαγράψατε με επιτυχία την ανάρτησή σας στο BeReal; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here