Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Deezer

0
324

Με τόσες πολλές διαφορετικές διαδικτυακές υπηρεσίες ροής, μερικοί άνθρωποι κατεβάζουν πάρα πολλές από αυτές. Τους δίνουν μια δοκιμή για λίγο και τελικά ξεριζώνουν αυτά που δεν ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Αυτές οι αχρησιμοποίητες εφαρμογές καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στα τηλέφωνά μας και γεμίζουν τις οθόνες μας.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Deezer

Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Deezer. Είναι πολύ καλύτερο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας αντί να διαγράψετε απλώς την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Θα συζητήσουμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Deezer τόσο από Android όσο και από iPhone.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Deezer σε μια συσκευή Android

Δεν υπάρχει καλός λόγος να διατηρείτε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Η διαγραφή μιας εφαρμογής διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, αλλά είναι καλύτερη ιδέα να διαγράψετε και τον λογαριασμό. Εάν διαγράψετε μόνο την εφαρμογή, ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός. Η διαγραφή του λογαριασμού σας Deezer μπορεί να γίνει γρήγορα και μόνο ένας υπολογιστής ή η επιτραπέζια έκδοση του προγράμματος περιήγησης του τηλεφώνου σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό. Η εφαρμογή Google Chrome για κινητά χρησιμοποιήθηκε για αυτό το σεμινάριο.

  1. Ανοίξτε τον ιστότοπο της Deezer στην έκδοση για κινητά του προγράμματος περιήγησης του τηλεφώνου σας Android.
  2. Επιλέξτε «Έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές» επιλέγοντας το σύμβολο «Τρεις κουκκίδες» στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Εάν είναι απαραίτητο, δώστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και μετά στο “Ρυθμίσεις λογαριασμού”.
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και επιλέξτε “Διαγραφή του λογαριασμού μου”.
  6. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Deezer. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε «Διαγραφή του λογαριασμού μου».
  7. Η Deezer θα σας στείλει ένα email για να επαληθεύσει τη διαγραφή του λογαριασμού.
  8. Μεταβείτε στο email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Deezer. Εντοπίστε και ανοίξτε το email.
  9. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο μέσα στο email. Θα επιστρέψετε στον λογαριασμό σας στο Deezer.
  10. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Deezer και κάντε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού μου».

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να πατήσετε τον σύνδεσμο στο email και να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτό το τελευταίο βήμα, ο λογαριασμός σας Deezer θα παραμείνει ενεργός. Αφού ακολουθήσετε όλα τα βήματα, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Μόλις διαγραφεί, διαγράφεται πάντα.

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Deezer, όλα τα προσωπικά δεδομένα, οι ρυθμίσεις, οι λίστες αναπαραγωγής και τα αγαπημένα κομμάτια θα διαγραφούν οριστικά.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Deezer σε ένα iPhone

Η απλή διαγραφή του Deezer από το iPhone σας θα ελευθερώσει χώρο, ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν θα διαγράψει τον λογαριασμό σας. Η κατάργηση της εφαρμογής Deezer από το τηλέφωνό σας διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, αλλά μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε και να καταργήσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό δεν είναι χρονοβόρο και η διαδικασία είναι απλή. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Ανοίξτε τον ιστότοπο της Deezer στην έκδοση για φορητές συσκευές του προγράμματος περιήγησης του iPhone σας.
  2. Επιλέξτε “Desktop version” επιλέγοντας το σύμβολο “AA” δίπλα στο url.
  3. Εάν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τα στοιχεία σύνδεσής σας.
  4. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας και, στη συνέχεια, «Ρυθμίσεις λογαριασμού».
  5. Κάντε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού μου» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
  6. Το Deezer θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Εισαγάγετε το και πατήστε “Διαγραφή του λογαριασμού μου”.
  7. Θα σας στείλουν ένα email για να επιβεβαιώσουν ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
  8. Μεταβείτε στο email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Deezer. Εντοπίστε το email και ανοίξτε το.
  9. Πατήστε στον σύνδεσμο στο email. Θα σας μεταφέρει πίσω στον λογαριασμό σας στο Deezer.
  10. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Deezer και πατήστε «Διαγραφή του λογαριασμού μου».

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο μέσα στο email επικύρωσης που λάβατε από την Deezer. Εάν όχι, ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ανοιχτός. Λάβετε υπόψη ότι μόλις ακολουθήσετε αυτό το τελικό βήμα, η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη.

Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Deezer θα διαγράψει οριστικά όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, τις λίστες αναπαραγωγής, τις ρυθμίσεις και τα αγαπημένα σας.

Συχνές ερωτήσεις

Πληρώνω για λογαριασμό premium της Deezer. Εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου, θα λάβω επιστροφή χρημάτων;

Δυστυχώς όχι. Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, τεχνικά θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις premium λειτουργίες του μέχρι την τελευταία ημέρα του κύκλου συνδρομής. Η Deezer δεν εκδίδει επιστροφές χρημάτων κανενός είδους.

Εάν ακυρώνετε τον λογαριασμό σας στο Deezer και πληρώνετε αυτήν τη στιγμή για ένα πρόγραμμα premium, είναι καλή ιδέα να ακυρώσετε πρώτα τη συνδρομή σας και στη συνέχεια να συνεχίσετε με τη διαγραφή του λογαριασμού σας Deezer.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη διαγραφή του λογαριασμού μου. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη της Deezer;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Deezer κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας και πατώντας στο «Συζήτηση μαζί μας». Αυτή η δυνατότητα συνομιλίας είναι διαθέσιμη μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες της Deezer.

Μην διαγράψετε απλώς την εφαρμογή, διαγράψτε επίσης τον λογαριασμό σας Deezer

Η απλή διαγραφή της εφαρμογής Deezer από το τηλέφωνό σας δεν κλείνει τον λογαριασμό σας. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να τον κλείσετε και μην ξεχάσετε να ελέγξετε για το email επικύρωσης. Χωρίς να ακολουθήσετε αυτό το τελευταίο βήμα, ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ανοιχτός. Και αφού ακολουθήσετε αυτό το τελευταίο βήμα, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας στο Deezer; Ακολουθήσατε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here