Πώς να δημιουργήσετε Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου (2 καλύτερες μέθοδοι)

0
103

Δημιουργήστε Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου!

Πώς να δημιουργήσετε το Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Ας παραδεχτούμε, όλοι χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Google στην καθημερινή μας ζωή. Τώρα, δεν μπορούμε καν να ζήσουμε χωρίς YouTube, Gmail, Google Maps κ.λπ. Αυτά τα πράγματα έχουν πλέον γίνει υποχρεωτικά.

Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες, θα πρέπει να έχετε έναν Λογαριασμό Google. Σχεδόν όλοι έχουν πλέον έναν επαληθευμένο Λογαριασμό Google, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να έχουμε έναν επιπλέον λογαριασμό.

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε έναν επιπλέον Λογαριασμό Google. Ίσως θέλετε να έχετε έναν επιπλέον λογαριασμό για προσωπική χρήση ή θέλετε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς Λογαριασμούς Google, αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό με τον αριθμό τηλεφώνου σας και δεν έχουν όλοι πολλούς αριθμούς τηλεφώνου.

2 Μέθοδοι για να δημιουργήσετε το Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Επομένως, εάν δεν έχετε επιπλέον αριθμούς τηλεφώνου μαζί σας και εξακολουθείτε να θέλετε να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό Google, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε δύο καλύτερες μεθόδους για τη δημιουργία Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου.

Παράλειψη προσθήκης αριθμού τηλεφώνου κατά τη δημιουργία λογαριασμού

Αρχικά, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί κάθε φορά. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει πολλούς Λογαριασμούς Google με την IP σας, είναι καλύτερα να αφήσετε αυτόν.

Μερικές φορές, κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, έχετε την επιλογή να παραλείψετε την προσθήκη του αριθμού τηλεφώνου. Επομένως, εάν έχετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google χωρίς να εισαγάγετε κανέναν αριθμό τηλεφώνου.

Λάβετε υπόψη ότι η Google χρειάζεται τον αριθμό τηλεφώνου σας και για λόγους ασφαλείας. Ένας αριθμός τηλεφώνου χρησιμεύει επίσης ως επιλογή ανάκτησης λογαριασμού.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και στη συνέχεια να μεταβείτε στην κατάσταση ανώνυμης περιήγησης πατώντας ctrl+shift+N.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε τη διεύθυνση URL https://accounts.google.com/SignUp. Θα δείτε ότι θα ανοίξει μια σελίδα εγγραφής λογαριασμού Google όπου πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία του λογαριασμού που θέλετε να δημιουργήσετε.

Πώς να δημιουργήσετε το Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου 2019

Βήμα 3. Τώρα θα δείτε ότι θα υπάρχει επιλογή για αριθμό τηλεφώνου, μην εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στο κουμπί δημιουργία λογαριασμού.

Αυτό είναι! Στην επόμενη οθόνη, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην κεντρική σελίδα, και αυτό είναι. Τελειώσατε τώρα.

2. Χρήση των ανώνυμων αριθμών για επαλήθευση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αριθμούς μιας χρήσης για να λάβετε κωδικούς επαλήθευσης. Το κόλπο εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου μιας χρήσης κατά τη δημιουργία ενός Λογαριασμού Google. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η Google απέκλεισε τους περισσότερους αριθμούς που παρέχονται από αυτούς τους ιστότοπους.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους ιστότοπους για τη λήψη προσωρινών αριθμών για επαληθεύσεις SMS. Ας τσεκάρουμε.

1. www.Receive-SMS-Online.com

Δημιουργία Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου 2019

Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα μάθετε τους 7 εικονικούς αριθμούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση μέσω επαλήθευσης SMS.

Πρέπει να επιλέξετε οποιονδήποτε αριθμό και, στη συνέχεια, να ανοίξετε αυτόν τον αριθμό που χρησιμοποιήσατε για την επαλήθευση οποιουδήποτε ιστότοπου. και μπορείτε να αναζητήσετε τον αντίστοιχο κωδικό επαλήθευσης στα Εισερχόμενα

2. www.receive-sms-now.com

λάβετε-sms-τώρα

Αυτός είναι ένας άλλος ιστότοπος που προσφέρει 22 εικονικούς αριθμούς για επαλήθευση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά και μπορείτε να τα πατήσετε για να βρείτε το συγκεκριμένο SMS επαλήθευσης σε αυτό.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους αριθμούς. Αυτοί είναι οι δημόσιοι αριθμοί που προσφέρουν δημόσια εισερχόμενα.

3. www.freesmsverification.com

freesmsverification

Εδώ θα βρείτε τους έξι διαφορετικούς εικονικούς αριθμούς κινητών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε την επαλήθευση SMS. Αποθηκεύει τον κωδικό επαλήθευσης στα εισερχόμενα που έχετε επιλέξει σε αυτόν τον ιστότοπο.

4. www.receivesmsonline.com/

receivesmonline

Εδώ θα βρείτε 10 διαφορετικούς αριθμούς από τις ΗΠΑ για να λαμβάνετε SMS online εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε αναμφίβολα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Δίνει επίσης μια σειρά από την Πολωνία, τη Νορβηγία και τον Καναδά. Έτσι μπορείτε να κάνετε πλήρη χρήση αυτού του ιστότοπου.

5. www.hs3x.com

hs3x

Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε περισσότερους από 10 εικονικούς αριθμούς που μπορείτε να επαληθεύσετε μέσω επαλήθευσης SMS.

Πρέπει να κάνετε κλικ στην αριθμητική σελίδα και να κάνετε ανανέωση για να δείτε τα μηνύματα που έχετε φτάσει. Οι αριθμοί ενημερώνονται κάθε μήνα.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here