Πώς να δημιουργήσετε Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα

0
130
Δημιουργία Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα
Δημιουργία Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα

Πώς να δημιουργήσετε Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα 2015

Σήμερα είμαστε εδώ με τη μέθοδο για Πώς να δημιουργήσετε Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα. Όπως γνωρίζουμε το apple(ios) είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και περισσότεροι από δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν συσκευές Apple σήμερα. Τώρα οι έξυπνες συσκευές όπως το iphone είναι πλέον πιο δημοφιλείς στον κόσμο των κινητών και σε όλες τις συσκευές iOS χρειάζεστε ένα Apple id για να αποκτήσετε πρόσβαση στο iPhone σας στην περιοχή σας. Το σημαντικότερο πρόβλημα με ένα κανονικό άτομο για τη δημιουργία αυτού του αναγνωριστικού της Apple είναι η πιστωτική κάρτα, δηλαδή δεν μπορείτε κανονικά να δημιουργήσετε αυτό το αναγνωριστικό χωρίς να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στην εγγραφή του λογαριασμού ios. Αλλά σε αυτήν την ανάρτηση θα σας πω τη μέθοδο με την οποία μπορείτε εύκολα δημιουργήστε το Apple id σας χωρίς να εισάγετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας μέσα σε αυτό.

Πώς να δημιουργήσετε Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα

Δημιουργία Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα
Δημιουργία Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα7

Πώς να δημιουργήσετε Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα

Η μέθοδος είναι πολύ απλή και εύκολη και θα το κάνετε δημιουργήστε το Apple ID σας με αυτό. Και αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται στο iphone, αλλά μπορείτε επίσης να το κάνετε με όλες τις άλλες συσκευές ios όπως ipod κ.λπ. Επομένως, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για τη δημιουργία Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα

  1. Πρώτα απ ‘όλα βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας και εάν είστε, τότε αποσυνδεθείτε από τη συσκευή σας.
  2. Τώρα ανοίξτε το κατάστημα εφαρμογών σας και πατήστε οποιαδήποτε από τις δωρεάν εφαρμογές που είναι διαθέσιμες εκεί, μπορείτε να επιλέξετε και από την εφαρμογή από εκεί.
  3. Τώρα, όταν κάνετε κλικ στο δωρεάν κουμπί εκεί, αυτό το κουμπί θα μετατραπεί σε εγκατάσταση και όταν κάνετε κλικ σε αυτό θα ξεκινήσει η διαδικασία λήψης και, στη συνέχεια, θα υπάρχουν δύο επιλογές, η μία είναι η είσοδος και η άλλη “Δημιουργία νέου αναγνωριστικού της Apple”, απλώς αγγίξτε το για να δημιουργήσετε ένα νέο ios id.
  4. Τώρα επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί επόμενο εκεί.
  5. Τώρα κάντε διπλό κλικ στο κουμπί συμφωνώ για να συμφωνήσετε και επίσης μπορείτε πρώτα να διαβάσετε όλη τη συμφωνία εάν έχετε επιπλέον 7 ώρες.
  6. Τώρα εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες εκεί για να δημιουργήσετε τον νέο σας λογαριασμό και θα περιλαμβάνουν διεύθυνση email, κωδικό πρόσβασης, ημερομηνία γέννησης και μερικές ερωτήσεις ασφαλείας.
  7. Και μετά από αυτό πατήστε στο “Επόμενο” όταν τελειώσετε. Και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση email που δεν είναι εγγεγραμμένη αυτήν τη στιγμή ή δεν χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως ως Apple ID.
  8. Τώρα επιτέλους ορίστε τη μέθοδο πληρωμής σας σε καμία και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας εκεί.
  9. Αυτό ήταν που δημιουργήσατε με επιτυχία το Apple id σας χωρίς στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το πώς να δημιουργήσετε Apple ID χωρίς πιστωτική κάρτα. Με αυτή τη μέθοδο θα μπορείτε να φτιάξετε ένα apple id χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα που εκδίδεται για περιορισμένα άτομα και τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του iPhone σας με αυτό το Apple id. Ελπίζουμε να σας αρέσει η ανάρτηση, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας και να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτήν τη μέθοδο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here