Πώς να δημιουργήσετε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή

0
165
Δημιουργήστε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή
Δημιουργήστε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή

Δημιουργήστε εύκολα πολλά προφίλ Google Chrome στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome χρησιμοποιώντας τον απλό οδηγό που έχουμε αναφέρει στην ανάρτηση. Διαβάστε τον οδηγό για να μάθετε για την πλήρη μέθοδο διαχείρισης πολλαπλών προφίλ.

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμο μέχρι σήμερα είναι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome. Αυτό το εξελιγμένο πρόγραμμα περιήγησης με πολλές δυνατότητες έχει μερικές εκπληκτικές επιλογές για τους χρήστες που διευκολύνουν την περιήγηση. Μερικοί από εσάς μπορεί να χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για περίπου μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ενδέχεται να μην είστε εξοικειωμένοι με τις περισσότερες από τις λειτουργίες του, καθώς υπάρχει μεγάλη γκάμα λειτουργιών που παρέχει το Google chrome στους χρήστες. Εδώ σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε ένα ωραίο κόλπο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολλά προφίλ χρωμίου. Ναι, είναι δυνατό και σας βοηθά να προστατεύσετε το απόρρητό σας, καθώς μπορεί να συνεχίσετε να μοιράζεστε τον υπολογιστή σας με άλλους εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να μεταβείτε σε κάποιο προφίλ σαν επισκέπτης για να διασφαλίσετε το απόρρητό σας. Επομένως, ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να συνεχίσετε.

Πώς να δημιουργήσετε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να προσθέσετε αρχεία προφίλ για το chrome σας και τελειώσατε, οπότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για τη δημιουργία πολλών προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή:

  1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Chrome στον υπολογιστή σας, καθώς η δυνατότητα εναλλαγής λογαριασμού υπάρχει στην τελευταία του έκδοση.
  2. Τώρα πρέπει να συνδεθείτε στο Chrome με τον προσωπικό σας λογαριασμό Gmail.
  3. Τώρα, στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί για τον τρέχοντα χρήστη και μπορεί να εμφανίσει το όνομα, το email του ατόμου ή ένα εικονίδιο όπως αυτό Είσοδος.

    Δημιουργήστε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή
    Δημιουργήστε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή

  4. Εκεί απλά κάντε κλικ στο Switch Person.
  5. Τώρα στο κάτω μέρος του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ατόμου. Και απλώς προσθέστε το άτομο με τα στοιχεία του λογαριασμού του.

    Δημιουργήστε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή
    Δημιουργήστε πολλά προφίλ Google Chrome σε υπολογιστή

  6. Εάν το νέο άτομο συνδεθεί στο Chrome με έναν Λογαριασμό Google, θα δει συγχρονισμένους σελιδοδείκτες, εφαρμογές, επεκτάσεις και άλλα δεδομένα περιήγησης στον υπολογιστή και θα μπορεί να συγχρονίσει τυχόν μελλοντικές αλλαγές.
  7. Αυτό είναι και τελειώσατε, τώρα θα υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί chrome που θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τα προσωπικά δεδομένα περιήγησής σας.

Λοιπόν, όλα είναι σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε πολλά προφίλ Google Chrome στον υπολογιστή, Χρησιμοποιήστε αυτήν την απλή και εύκολη μέθοδο και δημιουργήστε το διαφορετικό προφίλ για εναλλαγή μεταξύ των πολλών χρηστών στο google chrome σας και θα σας βοηθήσει πολύ να προστατεύσετε το απόρρητό σας, ελπίζω όπως ο οδηγός, συνεχίστε να μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here