Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Avatar Instagram

0
95
Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Avatar Instagram

Αν θυμάστε, το Facebook παρουσίασε τα 3D avatars στην πλατφόρμα του τον Ιούνιο του 2020. Αν δεν γνωρίζετε, τα Avatar είναι προσαρμόσιμα τρισδιάστατα πρόσωπα που αντικατοπτρίζουν τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα στο Avatar σας, από χτενίσματα μέχρι ρούχα και εκφράσεις.

Τώρα φαίνεται ότι τα 3D avatars είχαν φτάσει και στο Instagram. Τα Avatar του Instagram έμοιαζαν πολύ με το Bitmoji του Snapchat, το οποίο δημιουργεί μια εκδοχή κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας. Τώρα που το Instagram υποστηρίζει επίσημα τα avatar, μπορείτε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα εξατομικευμένα avatar σας στην πλατφόρμα.

Βήματα για να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Avatar Instagram

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσετε εδώ είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα avatar μόνο από την εφαρμογή Instagram για κινητά. Η δυνατότητα δημιουργίας Avatar δεν είναι διαθέσιμη στην έκδοση web. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Avatar Instagram. Ας τσεκάρουμε.

1. Δημιουργήστε το δικό σας Avatar Instagram

Για να χρησιμοποιήσετε το Avatar στην πλατφόρμα, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας avatar Instagram με απλά βήματα.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την εικόνα προφίλ. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

Βρείτε το παλιό σας βιογραφικό

2. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε στις Ρυθμίσεις. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στο Λογαριασμό.

λογαριασμός

3. Στη σελίδα Λογαριασμός, πατήστε στο Avatar. Στη σελίδα δημιουργίας Avatar, πατήστε το κουμπί Έναρξη.

Ξεκίνα

4. Τώρα, πρέπει να ξεκινήσετε τη δημιουργία του avatar σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χτένισμα, τον τόνο του δέρματος, τα φρύδια, τα γυαλιά, τις τρίχες προσώπου κ.λπ.

ξεκινήστε να δημιουργείτε το avatar σας

5. Αφού δημιουργήσετε το avatar σας, πρέπει να πατήσετε το κουμπί Τέλος. Στην προτροπή επιβεβαίωσης της αποθήκευσης αλλαγών, πατήστε στο Αποθήκευση αλλαγών.

Αποθήκευσε τις αλλαγές

2. Πώς να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar

Αφού δημιουργήσετε το avatar σας στο Instagram, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο Story ή στο DM. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Μοιραστείτε το Avatar του Instagram στις Ιστορίες

Για να μοιραστείτε το Instagram Avatar στις Ιστορίες, πρέπει να πατήσετε το κουμπί (+) και να επιλέξετε Ιστορία.

Ιστορία

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο αυτοκόλλητου στη διεπαφή χρήστη δημιουργίας ιστορίας όπως φαίνεται παρακάτω. Από τη λίστα με τα αυτοκόλλητα, πατήστε στο Avatar.

Αυτοκόλλητο εικονίδιο

Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα μερικά αυτοκόλλητα με βάση το avatar σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτά τα αυτοκόλλητα στο Story σας.

Μοιραστείτε το Avatar του Instagram σε DM

Όπως έχουμε αναφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Avatar του Instagram ακόμα και σε DM. Πρέπει να ανοίξετε ένα παράθυρο συνομιλίας και να πατήσετε στο εικονίδιο Αυτοκόλλητο. Στη λίστα με τα διαθέσιμα αυτοκόλλητα, πατήστε το Avatar.

πατήστε στο εικονίδιο αυτοκόλλητο

Τώρα θα δείτε μερικά αυτοκόλλητα που δημιουργούνται με βάση το Avatar σας. Πρέπει να πατήσετε το αυτοκόλλητο για να το στείλετε στη συνομιλία.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με το πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Avatar Instagram. Μπορείτε να προσαρμόσετε το Avatar σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Avatar. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αμφιβολίες σχετικά με τα avatar του Instagram, ενημερώστε μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here