Πώς να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας Gmail στο Google Drive

0
85
Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας Gmail στο Google Drive αυτόματα
Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας Gmail στο Google Drive αυτόματα

Η Google είναι ένα γιγάντιο δίκτυο που παρέχει πολλές δυνατότητες στους χρήστες του και μία από αυτές που συζητάμε εδώ είναι Πώς να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας Gmail στο Google Drive αυτόματα.

Υπάρχει μια μεγάλη συλλογή δεδομένων στον λογαριασμό μας στο Gmail που μπορεί να είναι πολλά email και τα συνημμένα τους. Για να προστατεύσετε όλα τα δεδομένα, πρέπει να χρειαστείτε εφεδρικό χώρο αποθήκευσης που αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σας στο Gmail σε αυτόν.

Και γι’ αυτό, το Google Drive είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα σε GB δωρεάν, και επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα αυτήν τη διαδικασία αποθήκευσης μόλις φτάσουν τα email και τα συνημμένα στο Gmail σας, τα δεδομένα θα αποθηκεύονται αυτόματα στη μονάδα δίσκου σας . Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτή τη μέθοδο παρακάτω.

Βήματα για την αυτόματη αποθήκευση των δεδομένων σας Gmail στο Google Drive

Η διαδικασία είναι απλή και χρήσιμη, καθώς μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε τα χαμένα δεδομένα Gmail στη μονάδα δίσκου σας ή μπορείτε να προβάλετε όλο το περιεχόμενο του Gmail ταυτόχρονα στη μονάδα δίσκου Google. Πρέπει να ακολουθήσετε απλά βήματα που θα εφαρμόσετε στον λογαριασμό σας στο Google και τα δεδομένα σας θα ξεκινήσουν αυτόματα έναν συγχρονισμό με τη μονάδα δίσκου. Συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.

Βήματα που θα ακολουθήσετε για να αποθηκεύσετε αυτόματα τα δεδομένα του Gmail στο Google Drive:

  1. Είναι εύκολο να αποθηκεύσετε το μεμονωμένο αρχείο στο drive κάνοντας κλικ στο Saving to Drive, αλλά η αυτοματοποίηση αυτής της διαδικασίας αποθήκευσης είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά.
  2. Αλλά χάρη στον Amit Agarwal που είχε εφεύρει ένα σενάριο που μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία αυτής της εφαρμογής και να δημοσιεύσει το σενάριο και τη μέθοδό τους στον ιστότοπό τους Digital Inspiration.1
  3. Τώρα ανοίξτε τον πλήρη οδηγό για να εκτελέσετε το σενάριο για αποθήκευση δεδομένων Gmail στη μονάδα δίσκου Google από εδώ. Το σενάριο θα εκτελεστεί στο παρασκήνιο για να αποθηκεύονται αυτόματα τα δεδομένα σας.
  4. Θα λάβετε το σενάριο δημιουργίας υπολογιστικού φύλλου που μπορείτε να ανοίξετε στο σετ σύμφωνα με την επιθυμία σας και τα φίλτρα που μπορείτε να ορίσετε για να αποθηκεύσετε ορισμένα συγκεκριμένα δεδομένα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο της μονάδας δίσκου.
  5. Και αυτό θα κάνει τη διαδικασία ταξινόμησης δεδομένων εύκολη και πιο βολική για τους χρήστες.

Έτσι παραπάνω, συζητήσαμε την Αυτόματη αποθήκευση των δεδομένων σας Gmail στο Google Drive. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε αυτόματα όλα τα δεδομένα του Gmail στη μονάδα google.

Δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε-εξάγετε μεμονωμένα συνημμένα στη μονάδα δίσκου, καθώς ολόκληρα δεδομένα θα αποθηκευτούν αυτόματα στο google drive σας. Ελπίζω να σας αρέσει το άρθρο, μοιραστείτε το και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here