Πώς να δείτε τις ιδιωτικές φωτογραφίες του Instagram

0
261
Τρόπος προβολής ιδιωτικών φωτογραφιών Instagram (Τελευταία μέθοδος)
Προβολή ιδιωτικών φωτογραφιών Instagram

Σήμερα είμαστε εδώ με ένα ωραίο κόλπο για το πώς να προβάλλετε ιδιωτικές φωτογραφίες Instagram. Το Instagram είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή όπου οι χρήστες συνεχίζουν να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους. Και σε αυτήν την εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να δουν μόνο τις εικόνες που δεν είναι ιδιωτικές.

Αυτό είναι στις επιλογές απορρήτου οι χρήστες μπορούν να επιτρέπουν μόνο σε επιλεγμένους χρήστες να προβάλλουν τις φωτογραφίες που μοιράζονται. Αλλά είμαστε εδώ με έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα να δείτε τις ιδιωτικές φωτογραφίες στο Instagram. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για την προβολή ιδιωτικών φωτογραφιών Instagram

Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για να εξασφαλίσουν τις φωτογραφίες τους από άλλους, αλλά πρέπει απλώς να τους γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια δεν είναι αρκετή, καθώς ο καθένας μπορεί να δει εύκολα τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες στο instagram. Απλώς δείτε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε για αυτό.

  1. Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να απεγκαταστήσετε το επίσημο Instagram από τη συσκευή τους.
  2. επισκεφτείτε το Apkmirror και αναζητήστε το “Instagram ++”.
  3. Είναι η καλύτερη εφαρμογή όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ιδιωτικές φωτογραφίες και επίσης να κάνετε λήψη οποιωνδήποτε φωτογραφιών Instagram στη συσκευή σας.Instagram +
  4. Τώρα μετακινήστε το αρχείο apk που έχετε κατεβάσει από τον παραπάνω σύνδεσμο στη συσκευή σας Android.
  5. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και εκκινήστε την στη συσκευή σας Android.

  6. Τώρα αναζητήστε οποιονδήποτε ιδιωτικό λογαριασμό στο instagram.
  7. Τώρα κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ αυτού του ιδιωτικού λογαριασμού και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να φορτωθεί πλήρως η εικόνα ανάλογα με την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο.
  8. Και αυτό που τελειώσατε, θα δείτε ότι η εικόνα προφίλ είναι ορατή σε εσάς και ομοίως μπορείτε να ελέγξετε οποιαδήποτε ιδιωτική φωτογραφία στο Instagram.

Με αυτήν την εφαρμογή θα μπορείτε να βλέπετε ιδιωτικές φωτογραφίες και επίσης μπορείτε να κάνετε λήψη και φωτογραφίες του instagram απευθείας στη συσκευή σας. Ελπίζω να σας αρέσει να το μοιραστείτε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here