Πώς να βρείτε τοποθεσίες εφαρμογών και προγραμμάτων στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)

0
75
Πώς να βρείτε τοποθεσίες εφαρμογών και προγραμμάτων στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)

Οι χρήστες των Windows 11 γνωρίζουν ότι τα αρχεία προγράμματος αποθηκεύονται στο C: Drive, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για εγκατάσταση συστήματος και όλες οι εφαρμογές και τα προγράμματα αποθηκεύονται εκεί από προεπιλογή.

Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση εγκατάστασης στον οδηγό εγκατάστασης της εφαρμογής. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικούς φακέλους και μονάδες δίσκου για την αποθήκευση των αρχείων προγράμματος.

Εάν εγκαταστήσετε διαφορετικές εφαρμογές και προγράμματα σε διαφορετικούς φακέλους ή μονάδες δίσκου, μπορεί κάποια στιγμή να ξεχάσετε την πραγματική διαδρομή εγκατάστασης. Πρέπει να βασιστείτε σε μερικές μεθόδους για να εντοπίσετε τις εφαρμογές ή τα προγράμματα σε μια τέτοια περίπτωση.

3 Μέθοδοι για να βρείτε τοποθεσίες εφαρμογών και προγραμμάτων στα Windows 11

Είναι πολύ εύκολο να βρείτε τον κατάλογο εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής ή παιχνιδιού στον υπολογιστή σας με Windows 11. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα παραθέσει μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να βρείτε πού είναι εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα σε υπολογιστή Windows 11. Ας τσεκάρουμε.

1) Βρείτε την τοποθεσία χρησιμοποιώντας το εικονίδιο προγράμματος

Το εικονίδιο της εφαρμογής που βλέπετε στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας μπορεί να βρει το φάκελο εγκατάστασης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα του οποίου το φάκελο εγκατάστασης θέλετε να εντοπίσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ιδιότητες.

Ιδιότητες

2. Θα βρείτε τη διαδρομή εγκατάστασης στο Πεδίο Στόχου.

διαδρομή εγκατάστασης στο Πεδίο Στόχου

3. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου για να ανοίξετε απευθείας τον φάκελο εγκατάστασης.

κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εντοπίσετε το φάκελο εγκατάστασης της εφαρμογής μέσω ενός εικονιδίου επιφάνειας εργασίας.

2) Βρείτε τη θέση του προγράμματος μέσω του μενού Έναρξη

Θα χρησιμοποιήσουμε το μενού “Έναρξη” των Windows 11 για να βρούμε τη θέση εφαρμογής και προγράμματος σε αυτήν τη μέθοδο. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το μενού έναρξης των Windows 11 και πληκτρολογήστε το όνομα του προγράμματος που αναζητάτε. Εδώ χρησιμοποιήσαμε το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC για να δείξουμε τη διαδικασία.

πληκτρολογήστε το όνομα του προγράμματος

2. Επιλέξτε το πρόγραμμα και κάντε δεξί κλικ πάνω του. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου».

επιλέξτε «Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου».

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα σας μεταφέρει στη Θέση όπου αποθηκεύτηκε το πρόγραμμα μετά την εγκατάσταση.

3) Βρείτε τη θέση εφαρμογής και προγράμματος μέσω του Task Manager

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση εργασιών στα Windows 11 για να βρείτε την τοποθεσία της εφαρμογής και του προγράμματος. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το μενού Έναρξη των Windows 11 και πληκτρολογήστε Task Manager. Ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών από τη λίστα επιλογών.

Ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών

2. Στη Διαχείριση εργασιών, μεταβείτε στην καρτέλα Λεπτομέρειες όπως φαίνεται παρακάτω.

μεταβείτε στην καρτέλα Λεπτομέρειες

3. Τώρα, θα βρείτε όλες τις διεργασίες και τις εφαρμογές που εκτελούνται στο σύστημά σας.

4. Βρείτε την εφαρμογή σας, κάντε δεξί κλικ πάνω της και επιλέξτε Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου.

Ανοίξτε την τοποθεσία αρχείου

Αυτό είναι! Αυτό θα εκκινήσει τον φάκελο εγκατάστασης της εφαρμογής σας.

Αυτές οι τρεις μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον κατάλογο εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής ή παιχνιδιού στον υπολογιστή σας με Windows 11. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here