Πώς να βλέπετε ιστορίες στο Snapchat χωρίς να ακολουθείτε ή να προσθέτετε κάποιον

0
87

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Snapchat είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μοιραστείτε τις πιο ανόητες στιγμές σας με τους φίλους σας. Αλλά από την έναρξή του το 2011, το Snapchat έχει επίσης προσελκύσει μεγάλες εταιρείες, προσωπικότητες και τάσεις στην πρωτοποριακή πλατφόρμα του. Σήμερα, η εφαρμογή έχει πολλά περισσότερα από το να βλέπεις απλώς τι ιστορίες κάνουν οι φίλοι σου αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις, να εκτιμάτε μοναδικά έργα τέχνης και να γελάτε υπέροχα.

Πώς να βλέπετε ιστορίες στο Snapchat χωρίς να ακολουθείτε ή να προσθέτετε κάποιον

Η προβολή ιστοριών Snapchat είναι μια διασκεδαστική και εθιστική δραστηριότητα. Θα μπορούσατε να περάσετε αμέτρητες ώρες περιήγησης σε διαφορετικές μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κολλήσει στο smartphone σας για πάρα πολύ καιρό. Το Snapchat σάς επιτρέπει να βλέπετε τις ιστορίες άλλων χρηστών ακόμα κι αν δεν τους ακολουθείτε ή δεν τους έχετε ως φίλους σας στο Snapchat. Οι ιστορίες πρέπει να είναι δημόσιες για να τις δείτε.

Το να βρείτε όλες τις δημόσιες ιστορίες που μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας είναι σχετικά εύκολο. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές μεθόδους για να αρχίσετε να απολαμβάνετε πολλές ώρες με ιστορίες Snapchat.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς μπορείτε να δείτε ιστορίες Snapchat χωρίς να ακολουθήσετε ή να προσθέσετε κάποιον.

Snapchat Discover

Αν θέλετε να βλέπετε ιστορίες από χρήστες που δεν ακολουθείτε, το Snapchat το κάνει εξαιρετικά εύκολο μέσω της λειτουργίας «Snapchat Discover».

Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε όλες τις ιστορίες Snapchat που έχουν οριστεί σε “Δημόσιο”. Πρέπει να κάνετε μερικά βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στα βίντεο, αλλά μόλις βρεθείτε εκεί, αναμφίβολα θα βρείτε τουλάχιστον μερικά νέα άτομα για να ακολουθήσετε ή να προσθέσετε στον λογαριασμό σας.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Snapchat Discover:

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα αριστερά στην αρχική οθόνη για πρόσβαση στο παράθυρο Discover.
  2. Σύρετε προς τα επάνω μέχρι να βρείτε την ιστορία που θέλετε να προβάλετε από αυτές που δημιουργήθηκαν από διασημότητες, πρακτορεία ειδήσεων, ιστότοπους, YouTubers και άλλους.
  3. Μπορείτε να πατήσετε σε οποιοδήποτε Story στο Snapchat Discover για να το προβάλετε.
  4. Στο βίντεο, πατήστε την “κάθετη έλλειψη” στην επάνω δεξιά ενότητα για να λάβετε επιλογές, όπως “Εγγραφή” και “Αποστολή Snap”. Δεν περιλαμβάνουν όλα τα βίντεο αυτήν την επιλογή.
  5. Στο ίδιο βίντεο, σύρετε την οθόνη προς τα πάνω για να μοιραστείτε το στιγμιότυπο βίντεο μέσω Meta, Messenger, Twitter, Messages, Instagram και άλλων μεθόδων. Επιπλέον, μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Γρήγορη προσθήκη”, να τον στείλετε σε διάφορες ομάδες κ.λπ.
  6. Στο ίδιο βίντεο για άλλη μια φορά, μπορείτε να πατήσετε το όνομα και το εικονίδιο του προφίλ στην επάνω αριστερή ενότητα για να προβάλετε επιλογές όπως “Προβολή περισσότερων επεισοδίων”, “Εγγραφή”, Προτείνεται και “Αποστολή επεισοδίου σε…”
  7. Για να σαρώσετε τις ιστορίες στο Snapchat Discover, μπορείτε να σύρετε την οθόνη προς τα αριστερά για να πάτε προς τα πίσω και προς τα δεξιά για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός ή μπορείτε να σύρετε προς τα κάτω στην οθόνη για να επιστρέψετε στη σελίδα Discover.

Τώρα, ξέρετε πώς να βλέπετε ιστορίες από προφίλ που δεν βρίσκονται στη λίστα φίλων σας και μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε ή να στείλετε τα στιγμιότυπα, να εγγραφείτε και να τα απολαύσετε χωρίς να είστε φίλοι τους. Φυσικά, το προφίλ πρέπει να έχει τις ρυθμίσεις του ως δημόσιες, διαφορετικά δεν θα τις βλέπετε στη σελίδα Discover.

Λογότυπο Snapchat

Πώς να δείτε ιστορίες που δεν είναι δημόσιες

Εάν η ιστορία ενός χρήστη δεν είναι δημόσια ή μέρος του Snapchat Live, δεν υπάρχει τρόπος να την δείτε. Αυτή η ρύθμιση προστατεύει το απόρρητο όσων προτιμούν να μην μοιράζονται τις ιστορίες τους με κανέναν.

Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να σας επιτρέψουν να δείτε μια ιστορία που έχει οριστεί ως ιδιωτική κάποιου που δεν είναι φίλος σας. Ωστόσο, οι περισσότερες εφαρμογές προέρχονται από αναξιόπιστες πηγές και περιλαμβάνουν ιστοσελίδες, επιλογές σύνδεσης ή λήψεις, επομένως δεν μπορούμε να προτείνουμε αυτήν την επιλογή. Επομένως, είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτές τις εισβολές για να αποφύγετε πιθανή απαγόρευση του λογαριασμού σας στο Snapchat.

Ούτως ή άλλως, η προσθήκη ενός ατόμου ως φίλου σας στο Snapchat είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθείτε να χακάρετε τον λογαριασμό του.

Μπορώ να δω ιδιωτικές ιστορίες χωρίς να προσθέσω κάποιον;

Όχι. Αν η οθόνη φίλου δεν καταγράψει την ιστορία και σας τη στείλει ή εάν γίνετε ακόλουθος, δεν μπορείτε να δείτε μια ιδιωτική ιστορία.

Μπορώ να παραποιήσω ένα ζωντανό Snap;

Ναι μπορείς πλαστό ένα ζωντανό στιγμιότυπο στο Snapchat.

Οι ιστορίες είναι το ψωμί και το βούτυρο του Snapchat. Οι ιστορίες σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και τους ακόλουθούς σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κατανοήσετε καλύτερα έναν χρήστη που σας αρέσει ή να λαμβάνετε τα τελευταία νέα για ένα σημαντικό γεγονός από τα άτομα που το παρακολουθούν.

Ακολουθήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο για να δείτε ιστορίες που δημοσιεύονται από άλλα άτομα που δεν βρίσκονται στη λίστα φίλων σας στο Snapchat. Επίσης, μη διστάσετε να δημοσιεύσετε μια ή δύο δημόσιες ιστορίες σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε ποιον μπορεί να αρέσει και να γίνει φίλος σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here