Πώς να αφαιρέσετε τον ιό Ragnarok Arena από τα Windows 2019

0
96
Πώς να αφαιρέσετε τον ιό Ragnarok Arena από τα Windows 2019
Πώς να αφαιρέσετε τον ιό Ragnarok Arena από τα Windows 2019

Λοιπόν, ο ιός Ragnarok Arena είναι ένας τύπος απειλής ασφαλείας που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες των Windows 10 ισχυρίστηκαν ότι ο ιός Ragnarok Arena αναγκάζει το Google Chrome να ανοίξει αυτόματα. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει τα πάντα σχετικά με τον ιό Ragnarok Arena και πώς να τον αφαιρέσετε από τα Windows 10.

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows για λίγο, τότε ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από σφάλματα. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο κίνδυνος ασφάλειας είναι αρκετά υψηλός στα Windows σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή. Οι χρήστες των Windows συνήθως αντιμετωπίζουν απειλές ασφαλείας όπως ιούς, λογισμικό κατασκοπείας και κακόβουλο λογισμικό σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ένα τέτοιο ζήτημα ασφαλείας είναι γνωστό ως Ragnarok Arena. Το Ragnarok Arena είναι ένας κακός αεροπειρατής του προγράμματος περιήγησης που μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας. Οι ειδικοί ασφαλείας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει εάν το Ragnarok Arena είναι ιός, κακόβουλο λογισμικό, ransomware ή λογισμικό υποκλοπής. Ωστόσο, πολλοί χρήστες των Windows έχουν αναφέρει ότι το Ragnarok Arena Pop Up τους καταστρέφει.

Τι είναι ο ιός Ragnarok Arena;

Λοιπόν, ο ιός Ragnarok Arena είναι ένας τύπος απειλής ασφαλείας που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες των Windows 10 ισχυρίστηκαν ότι ο ιός Ragnarok Arena αναγκάζει το Google Chrome να ανοίξει αυτόματα. Φανταστείτε μια κατάσταση, μόλις ενεργοποιήσατε τον υπολογιστή σας και το Google Chrome ανοίγει αυτόματα. Μετά το άνοιγμα, μεταβαίνει αυτόματα στον ιστότοπο που έχει διαφημίσεις που σχετίζονται με το Ragnarok Arena.

Οι ανακατευθυνόμενοι ιστότοποι αναγκάζουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν λογισμικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα ασφάλειας. Το χειρότερο είναι ότι οι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι μέσα σε λίγες ώρες, ο ιός Ragnarok Arena αρχίζει να επηρεάζει τα πάντα. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι ο χρόνος εκκίνησης του υπολογιστή τους έχει επιβραδυνθεί.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ορισμένοι χρήστες έχουν επίσης αναφέρει ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν κλικ σε οποιοδήποτε λογισμικό ή παιχνίδι. Έτσι, φαίνεται ότι ο ιός Ragnarok Arena είναι μια κρίσιμη απειλή για την ασφάλεια που έπρεπε να αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατό. Έτσι, εάν αναζητάτε επίσης μεθόδους για να αφαιρέσετε τον ιό Ragnarok Arena από τον υπολογιστή σας, τότε πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

Πώς να αφαιρέσετε τον ιό Ragnarok Arena από τα Windows 2019

Παρακάτω, θα παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τον ιό Ragnarok Arena από τον υπολογιστή Windows 10. Φροντίστε να ακολουθείτε συστηματικά κάθε μέθοδο.

#1 Εγκαταστήστε το Malwarebytes

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Malwarebytes είναι ένα από τα κορυφαία και κορυφαία λογισμικά ασφαλείας που διατίθεται για λειτουργικά συστήματα Windows και Android. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τον ιό Ragnarok Arena είναι ότι μπορεί να αφαιρέσει κακόβουλο λογισμικό, ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, PUP, αεροπειρατή προγράμματος περιήγησης από τα Windows 10. Επομένως, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Malwarebytes για να αφαιρέσουν τον ιό Ragnarok Arena από τον υπολογιστή Windows 10.

Malwarebytes
Malwarebytes

Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο για λήψη και εγκατάσταση του Malwarebytes σε υπολογιστή με Windows 10. Αφού εγκατασταθεί, εκτελέστε πλήρη σάρωση συστήματος με το Malwarebytes. Εάν ο υπολογιστής σας έχει τον ιό «Ragnarok Arena Virus», τότε το Malwarebytes θα τον αφαιρέσει. Μόλις αφαιρεθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 10 για να διορθώσετε το πρόβλημα.

#2 Εγκαταστήστε το AdwCleaner

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι ο «ιός Ragnarok Arena» ανακατευθύνεται σε διαφορετικό ιστότοπο που εμφανίζει ανεπιθύμητες διαφημίσεις. Λίγοι χρήστες ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο ιός Ragnarok Arena είναι adware. Επομένως, εάν ήταν adware, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το AdwCleaner στον υπολογιστή σας με Windows 10. Για όσους δεν γνωρίζουν, το ADWcleaner είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης Adware και PUP που είναι διαθέσιμα για υπολογιστή με Windows 10.

AdwCleaner
AdwCleaner

Το ADWcleaner σαρώνει και αφαιρεί κρυφά adware, δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUPs), αεροπειρατή προγράμματος περιήγησης από τον υπολογιστή. Έτσι, εάν το Malwarebytes απέτυχε να αφαιρέσει τον ‘Ragnarok Arena Virus’ από τον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με το ADWCleaner. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

#3 Επαναφορά υπολογιστή

Λοιπόν, εάν όλες οι μέθοδοι που αναφέρθηκαν παραπάνω απέτυχαν να διορθώσουν τον ιό Ragnarok Arena από τον υπολογιστή σας, τότε πρέπει να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας. Πριν επαναφέρετε τον υπολογιστή σας, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών αρχείων και φακέλων σας. Μόλις τελειώσετε, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να επαναφέρετε τον υπολογιστή Windows 10.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο Κέντρο ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Όλες οι ρυθμίσεις»

Επαναφορά υπολογιστή
Επαναφορά υπολογιστή

Βήμα 2. Τώρα στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο «Ενημέρωση και ασφάλεια»

Επαναφορά υπολογιστή
Επαναφορά υπολογιστή

Βήμα 3. Τώρα από το μενού στην αριστερή πλευρά, επιλέξτε «Αποκατάσταση» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Έναρξη» κάτω από το Reset this PC.

Επαναφορά υπολογιστή
Επαναφορά υπολογιστή

Βήμα 4. Τώρα θα δείτε δύο επιλογές, πρέπει να κάνετε κλικ στο “Κατάργηση όλων”

Επαναφορά υπολογιστή
Επαναφορά υπολογιστή

Βήμα 5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Επόμενο» και κάντε κλικ στο «Επαναφορά»

Επαναφορά υπολογιστή
Επαναφορά υπολογιστή

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε τον ιό Ragnarok Arena από τα Windows 10.

Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν τον ιό Ragnarok Arena. Εάν γνωρίζετε άλλες μεθόδους για την κατάργηση του ιού Ragnarok Arena από τα Windows, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here