Πώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις από το smartphone Xiaomi

0
48

Αν μιλάμε για τα καλύτερα οικονομικά smartphones στην Ινδία, χωρίς καμία αμφιβολία, η Xiaomi θα είναι η πρώτη στη λίστα. Η Xiaomi είναι γνωστή για τις καλές της προσφορές σε προσιτή τιμή. Εάν χρησιμοποιείτε το smartphone Xiaomi για λίγο, τότε ίσως γνωρίζετε ότι το «MIUI» είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό skin που θεματοποιεί το Android.

Το MIUI της Xiaomi έχει εισαγάγει πολλές αλλαγές σε επίπεδο πλαισίου στο λειτουργικό σύστημα Android, αλλάζοντας τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας του λειτουργικού συστήματος. Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Xiaomi, τότε το πιθανότερο είναι ότι έχετε δει ένα σωρό διαφημίσεις να εμφανίζονται από κάθε γωνία.

Στην πραγματικότητα, η κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών, φυσικά, η Xiaomi στριμώχνει διαφημίσεις σε κάθε πιθανό μέρος. Οι χρήστες ενοχλούνταν συχνά με αυτές τις διαφημίσεις και θέλουν να τις απενεργοποιήσουν όλες. Τα smartphone της Xiaomi έχουν επίσης προκαλέσει πολλές επικρίσεις λόγω αυτών των ενοχλητικών διαφημίσεων.

Λοιπόν, αυτές οι διαφημίσεις έχουν ωθηθεί στην οθόνη του smartphone σας για να δημιουργήσουν έσοδα. Όχι μόνο η Xiaomi, αλλά μερικοί άλλοι OEM προφορτώνουν επίσης bloatware όπως το Amazon Prime, το Facebook κ.λπ. στα smartphone τους. Ωστόσο, η Xiaomi είναι μια επιχείρηση υλικού χαμηλού περιθωρίου και κυκλοφορεί smartphone σε προσιτές τιμές. Επομένως, δεν μπορούμε απλώς να επικρίνουμε τη Xiaomi για τη δημιουργία διαφημίσεων, επειδή βοηθά την εταιρεία να αντισταθμίσει το κόστος υλικού και να προσφέρει φθηνά smartphone.

Πώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις από το smartphone Xiaomi

Παρόλο που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε εντελώς αυτές τις διαφημίσεις από το smartphone Xiaomi, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε την παρουσία διαφημίσεων σε συσκευές Xiaomi. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε πώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις από τηλέφωνα Xiaomi με το MIUI.

#1 Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές MSA

Για όσους δεν γνωρίζουν, το MSA σημαίνει «Διαφημίσεις συστήματος MIUI» και αν απενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, τότε θα λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματά σας. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές MSA από smartphone Xiaomi.

Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές MSA
Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές MSA
  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις “Πρόσθετες ρυθμίσεις”
  • Τώρα βρείτε και πατήστε το “Εξουσιοδότηση και ανάκληση”
  • Τώρα βρείτε την εφαρμογή MSA από τη λίστα.
  • Απενεργοποιήστε την εφαρμογή.

#2 Απενεργοποιήστε τις εξατομικευμένες προτάσεις διαφημίσεων

Η απενεργοποίηση της σύστασης Προσωπικών διαφημίσεων από smartphone Xiaomi θα εμποδίσει το MIUI να παρακολουθεί τις συνήθειες περιήγησής σας. Αυτό δεν θα απενεργοποιήσει τις διαφημίσεις, αλλά μπορείτε να περιμένετε λιγότερες διαφημίσεις μετά την απενεργοποίηση της πρότασης προσωπικής διαφήμισης.

Απενεργοποιήστε τις εξατομικευμένες προτάσεις διαφημίσεων
Απενεργοποιήστε τις εξατομικευμένες προτάσεις διαφημίσεων
  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις “Πρόσθετες ρυθμίσεις”
  • Τώρα πατήστε “Απόρρητο”
  • Τώρα απενεργοποιήστε την επιλογή “Προτάσεις εξατομικευμένων διαφημίσεων”.

#3 Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις από το MI Security

Λοιπόν, το MI Security είναι ένα από τα ζωτικά χαρακτηριστικά του MIUI. Η υπηρεσία συστάσεων του Cleaner εμφανίζει μερικές φορές περιττές διαφημίσεις. Επομένως, εδώ πρέπει να απενεργοποιήσουμε και τις διαφημίσεις από το MI Security. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις από το MI Security.

Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις από το MI Security
Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις από το MI Security
  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή MI Security και πατήστε το εικονίδιο οδοντωτών.
  • Τώρα από εκεί, απενεργοποιήστε τις “Προτάσεις”
  • Τώρα επιστρέψτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πατήστε “Cleaner”
  • Απενεργοποιήστε τη “Λήψη προτάσεων”

#4 Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης MI

Το πρόγραμμα περιήγησης MI εμφανίζει συχνά διαφημίσεις που σχετίζονται με νέους ιστότοπους, εφαρμογές και υπηρεσίες. Για να σταματήσετε αυτές τις διαφημίσεις, πρέπει να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις και στο Mi Browser. Επομένως, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στο MI Browser

Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης MI
Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης MI
  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή MI Browser και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
  • Τώρα πατήστε “Για προχωρημένους”
  • Στο επόμενο βήμα, πατήστε “Απόρρητο και ασφάλεια”
  • Τώρα απενεργοποιήστε την “Εξατομικευμένη υπηρεσία”

#5 Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις στο Mi Music

Το MIUI εμφανίζει επίσης διαφημίσεις στην εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής. Επομένως, εάν θέλετε να έχετε μουσική εμπειρία χωρίς περισπασμούς, τότε πρέπει να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις και στο Mi Music. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στο Mi Music.

Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις στο Mi Music
Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις στο Mi Music
  • Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή MI Music και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί μενού χάμπουργκερ.
  • Τώρα επιλέξτε «Ρυθμίσεις» και μετά στις «Σύνθετες ρυθμίσεις»
  • Τώρα απενεργοποιήστε την επιλογή “Λήψη συστάσεων”.

Έτσι, αυτές είναι οι πέντε καλύτερες μέθοδοι για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις από smartphone Xiaomi. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here