Πώς να αποκτήσετε MacOS Type App Dock στα Windows 10

0
143

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε βάση σύνδεσης εφαρμογής τύπου MacOS σε υπολογιστή με Windows!

Πώς να αποκτήσετε MacOS Type App Dock στα Windows 10
Πώς να αποκτήσετε MacOS Type App Dock στα Windows 10

Αν και τα Windows είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές, εξακολουθεί να μην μπορεί να νικήσει το MacOS όσον αφορά τη διεπαφή. Σε σύγκριση με τα Windows, το macOS είναι επαρκώς βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση. Επίσης, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι έχει την πιο φιλική προς τον χρήστη διεπαφή.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ MacOS, τότε ίσως γνωρίζετε για το App dock. Το macOS διαθέτει ένα μικρό πάνελ κατά μήκος της άκρης της οθόνης που ονομάζεται Dock. Το Dock σάς επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές, αρχεία, φακέλους κ.λπ. Επίσης, φαίνεται καλό στη διεπαφή. Τα Windows σάς επιτρέπουν να κολλάτε εφαρμογές, αρχεία, φακέλους κ.λπ. στη γραμμή εργασιών, καθώς δεν διαθέτει βάση σύνδεσης.

Τι γίνεται με την προσθήκη βάσης εφαρμογής τύπου MacOS στο λειτουργικό σύστημα Windows; Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πιο γρήγορα. Επομένως, εάν θέλετε επίσης να προσθέσετε μια βάση σύνδεσης σε στυλ Mac στο λειτουργικό σας σύστημα Windows 10, ακολουθήστε τη μέθοδο που δίνεται παρακάτω.

Πώς να αποκτήσετε MacOS Type App Dock στα Windows 10

Για να προσθέσουμε μια βάση σύνδεσης τύπου Mac στα Windows, πρέπει να εγκαταστήσουμε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, γνωστή ως Aqua Dock. Η εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή αναπαράγει την εμφάνιση της επίσημης βάσης σύνδεσης macOS. Λοιπόν, ας δούμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια βάση σύνδεσης εφαρμογής macOS στον υπολογιστή σας με Windows το 2020.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Aqua dock στον υπολογιστή σας με Windows 10.

κατεβάστε και εγκαταστήστε το Aqua dock
κατεβάστε και εγκαταστήστε το Aqua dock

Βήμα 2. Μόλις τελειώσετε, ξεκινήστε την εφαρμογή. Μόλις εκκινήσετε την εφαρμογή, θα δείτε μια νέα βάση σύνδεσης στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Νέα βάση στο κάτω μέρος της οθόνης
Νέα βάση στο κάτω μέρος της οθόνης

Βήμα 3. Για να προσαρμόσετε το Dock, κάντε δεξί κλικ στο Dock και επιλέξτε “Customize”

Επιλέξτε
Επιλέξτε “Προσαρμογή”

Βήμα 4. Από τον πίνακα προσαρμογής, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος βάσης, τη μεγέθυνση, το φόντο, τη λειτουργία μεγέθυνσης κ.λπ.

Επιλογές προσαρμογής
Επιλογές προσαρμογής

Βήμα 5. Για να προσθέσετε μια εφαρμογή, σύρετε το εικονίδιο μιας εφαρμογής από την επιφάνεια εργασίας σας στο Dock. Για να τα αφαιρέσετε, απλώς σύρετέ τα έξω από το Dock.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια βάση σύνδεσης εφαρμογής τύπου macOS στα Windows.

Βάση εφαρμογής Mac Type στα Windows
Βάση εφαρμογής Mac Type στα Windows

Εκμάθηση βίντεο:

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να αποκτήσετε μια βάση σύνδεσης εφαρμογής macOS στον υπολογιστή σας με Windows το 2020. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here