Πώς να αποκτήσετε Charms στο Snapchat

0
47

Γύρω στο 2019, το Snapchat τερμάτισε τρόπαια και τα αντικατέστησε με Charms – μίνι εικονογραφήσεις που απεικονίζουν τη σχέση που μοιράζεσαι με τους εικονικούς σου φίλους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε γενέθλια, αστρολογικά ζώδια, γενέθλια λίθους και συνδέσεις.

Πώς να αποκτήσετε Charms στο Snapchat

Τα Charms Snapchat είναι ορατά τόσο σε συσκευές iPhone όσο και σε συσκευές Android και η απόκτησή τους είναι αρκετά απλή.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να κερδίσετε ένα Snapchat Charm και τι σημαίνουν για την εικονική σας φιλία.

Λήψη Charms στο Snapchat

Εάν είστε στο Snapchat, αυτό σας καθιστά κατάλληλους για ένα Snapchat Charm. Ουσιαστικά, όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε με κάποιον, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα το Snapchat να σας ανταμείψει με ένα Γούρι. Μπορείτε να επιταχύνετε την απόκτηση ενός γοητευτικού αν κάνετε διαρκώς Snap με τον φίλο σας, μοιράζεστε ιστορίες και μηνύματα.

Ωστόσο, μερικά Charms έρχονται χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε καθόλου με τους φίλους σας. Για παράδειγμα, τα γενέθλια και τα αστρολογικά ζώδια είναι προεπιλεγμένα Γούρια.

Τύποι γούρι και πώς να τα αποκτήσετε

Υπάρχουν διάφοροι τύποι Charms Snapchat που μπορείτε να κερδίσετε.

Ακολουθεί μια σύνοψη των πιο κοινών και πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε:

Αστρολογική συμβατότητα

Το Ζώδιο Αστρολογικής Συμβατότητας είναι ο τρόπος του Snapchat να πει ότι η σύνδεσή σας είναι προορισμένη να είναι. Βασίζεται στο ζώδιο του φίλου σου και του ζωδιακού σου. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το Snapchat Charm εάν μοιράζεστε μια αστρολογική σύνδεση με έναν από τους εικονικούς φίλους σας στο Snap.

Γούρι νέων φίλων

Το New Friends Charm γιορτάζει μια νέα φιλία σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το Snapchat Charm όταν αποδεχτείτε έναν νέο φίλο. Συνήθως εμφανίζεται μετά από μια εβδομάδα.

Γούρι BFF

Υπάρχει πάντα αυτό το άτομο με το οποίο τραβάς τα περισσότερα – το Snapchat BFF σου. Μπορείτε να αποκτήσετε το Γούρι BFF αν έχετε κολλήσει με αυτόν τον έναν φίλο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ντροπαλό Γούρι

Το Snapchat είναι εδώ για να αποκαλύψει πιθανές φιλίες και να κάνει αγώνες. Το Shy Guy Charm σας υπενθυμίζει να επεκτείνετε τα Snap-ships σας με άλλους χρήστες. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το Charm εάν έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχετε στείλει ακόμα ένα Snap σε αυτό το άτομο.

Snapstreak Charm

Το Snapchat γιορτάζει τη διατήρηση ενός υψηλού Snapstreak με τους φίλους σας. Το Snapchat Snapstreak Charm είναι εκεί για να αναγνωρίσει την πρόοδό σας. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το Charm όταν περάσετε ορισμένα ορόσημα στον αριθμό των Snapstreaks, συγκεκριμένα 100, 500 ή 1.000.

Ήταν ένα λεπτό γούρι

Έχει περάσει ένα λεπτό από τότε που στείλατε ένα Snap σε κάποιον στο DM του Snapchat; Αυτό είναι το νόημα του “It’s Been a Minute” Charm. Είναι σαν την προσωπική σου υπενθύμιση. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το Charm εάν ήσασταν κοντά με έναν φίλο στο Snapchat και η εφαρμογή έχει παρατηρήσει ένα κενό στην επικοινωνία σας.

Πώς να δείτε τα Charms Snapchat

Αν θέλετε να ελέγξετε ποια Charms έχετε κερδίσει, δείτε πώς να το κάνετε αυτό τόσο στις συσκευές iPhone όσο και στις συσκευές Android:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.
  2. Κάντε κλικ στο μικροσκοπικό εικονίδιο «Μήνυμα» στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Επιλέξτε κάποιον με τον οποίο συνομιλείτε και κάντε κλικ στο bitmoji του Snapchat.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Γούρια” για να δείτε μια λίστα με τα γούρια που έχετε.

Τα πιο δημοφιλή φίλτρα και φακοί Snapchat το 2022/23

Το Snapchat έχει να κάνει με το να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα φίλτρα και τους φακούς σας. Έτσι, αν ψάχνετε για ενδιαφέροντα εφέ για την επόμενη ανάρτησή σας στο Snapchat, εδώ είναι τα πιο δημοφιλή φίλτρα για έρευνα:

Για σενα

  • Φακός για κλάματα
  • Παιδικός φακός κινουμένων σχεδίων
  • Τίναξε φακό
  • Tongue Twister Lens
  • Big Mouth Lens
  • Φακός Evil Cheeks
  • Φακός προσώπου Pear

Τάσεις

  • Φακός αίματος
  • Η Μέγκαν Λενς που κλαίει
  • Χαριτωμένος φακός
  • Μονοκόμματο 87 Φακός
  • Φακός HDR X FRAME
  • Φακός QAMAR
  • Ομαλός φακός
  • Diamond φακός
  • Φακός FRECKLES
  • Φακός Onyx

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Πόσα Charms Snapchat υπάρχουν;

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 30 Snapchat Charms διαθέσιμα.

Μπορεί κάποιος να δει αν κοιτάτε το Charms;

Οι φίλοι των οποίων τα Charms θέλετε να δείτε δεν θα ειδοποιηθούν. Μπορείτε να περάσετε από τα Charms τους και το Snapchat δεν θα τους ειδοποιήσει.

Μπορείτε να χάσετε το Snapchat Charms;

Ναί. Θα εξαφανιστεί εάν εσείς και ο φίλος σας δεν πληροίτε πλέον τις απαιτήσεις για ένα συγκεκριμένο γούρι.

Τι γίνεται αν δεν υπάρχουν emoji φωτιάς δίπλα στο όνομα του φίλου σας στο Snapchat;

Εάν δεν βλέπετε κανένα emoji φωτιάς δίπλα στο όνομα του φίλου σας στο Snapchat, το πιθανότερο είναι ότι κάποιος από εσάς ξεχάσει να στείλει το καθημερινό Snap. Αυτό κάνει τα emojis να εξαφανίζονται. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρετε στις Ρυθμίσεις.

Είναι ακόμα δημοφιλές το Snapchat το 2023;

Απολύτως. Το Snapchat είναι στο παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό και το μεγαλύτερο μέρος του Gen Z το έχει χρησιμοποιήσει ως ένα από τα κύρια κανάλια επικοινωνίας του. Το θέμα είναι ότι, το 2023, η δημοτικότητα του Snapchat δεν έχει μειωθεί και εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του νεότερου πληθυσμού.

Γοητεύτηκε από το Snapchat

Με αυτή τη γνώση, μπορείτε να σκεφτείτε πώς μπορείτε να γοητευτείτε από το Snapchat. Αυτά τα γούρια Snapchat είναι εικονικές απεικονίσεις που δείχνουν τη σχέση σας με τους φίλους σας στο Snap. Μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με το πόσο καιρό είστε στην εφαρμογή, τις συνήθειες αποστολής μηνυμάτων και τις αστρολογικές σας σχέσεις.

Υπάρχουν περισσότερα από 30 γούρια Snapchat διαθέσιμα, αλλά να είστε προσεκτικοί! Πρέπει να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη δυναμική εάν θέλετε να τα διατηρήσετε. Εάν συνεχίσετε να υστερείτε, μπορείτε να χάσετε τη Γοητεία σας.

Έχετε Snapchat Charms με όλους τους φίλους σας στο Snapchat; Πόσα έχεις? Αφήστε ένα σχόλιο για να μας ενημερώσετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here