Πώς να αποκτήσετε το Haki στο Blox Fruits

0
76

Στο Blox Fruits, οι παίκτες μπορούν να μάθουν πολλές ισχυρές ικανότητες για να αποκτήσουν πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της μάχης. Εκτός από τα φρούτα και τα στυλ μάχης, υπάρχει κάτι που ονομάζεται «χάκι», μια ιαπωνική λέξη που μεταφράζεται χονδρικά σε «πνευματική δύναμη» ή «φιλοδοξία» στα αγγλικά. Υπάρχουν δύο haki διαθέσιμα στο παιχνίδι. Μόλις αποκτήσετε, πρέπει επίσης να τα ανεβάσετε προτού ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητές τους.

Πώς να αποκτήσετε το Haki στο Blox Fruits

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκλειδώσετε το haki στο Blox Fruits, μην ψάξετε άλλο. Μάθετε πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε και τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε εμπειρία στο haki. Διαβάστε παρακάτω για όλες τις λεπτομέρειες.

Τι είναι ο Χάκι;

Με απλά λόγια, τα haki είναι λάτρεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στο avatar σας όταν παίζετε Blox Fruits. Επί του παρόντος, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το haki Παρατήρησης και Βελτίωσης. Ονομάζονται επίσης Ken και Buso, αντίστοιχα.

Το Χακί Παρατήρησης είναι ένας αμυντικός λάτρης που παρέχει τις ακόλουθες ικανότητες:

  • Οι παίκτες μπορούν να αποφύγουν τις εχθρικές επιθέσεις.
  • Οι παίκτες μπορούν να δουν μέσα από εχθρούς ή συμπαγείς επιφάνειες.
  • Οι παίκτες έχουν βελτιωμένη όραση και μπορούν να εντοπίσουν εχθρούς ή παίκτες από πιο μακριά.
  • Μπορείτε να δείτε γραμμές υγείας και ενέργειας όταν η Παρατήρηση είναι ενεργή.

Όπως μπορείτε να δείτε, ως αμυντικός μπουφ, δεν συμβάλλει άμεσα στο στυλ μάχης και την επίθεση σας.

Ωστόσο, το Observation V2 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της βασικής ικανότητας. Με αυτό, μπορείτε να δείτε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η παλαιότερη έκδοση. Είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια του PVP, καθώς μπορείτε να δείτε πρόσθετες πληροφορίες παίκτη, όπως:

  • Επίπεδο
  • Στυλ μάχης
  • Εξοπλισμένο ξίφος
  • Εξοπλισμένο Blox Fruit
  • Εξοπλισμένο όπλο

Κατά τη σύγκριση των δύο buffs, η δεύτερη έκδοση θα εμφανίσει αυτές τις βελτιώσεις:

  • Μειωμένοι χρόνοι φόρτισης αποφυγής
  • Μεγαλύτερο εύρος ανίχνευσης
  • Το Observation V2 δεν θολώνει ή σκουραίνει τόσο πολύ την οθόνη
  • Οι παίκτες θα γνωρίζουν εάν άλλοι παίκτες χρεώνουν ή κρατούν μια κίνηση

Το haki Enhancement είναι το αντίθετο του Observation. Είναι ένας επιθετικός λάτρης με πολλά πλεονεκτήματα.

  • Αποκτήστε μια μαύρη πανοπλία που ενισχύει τη σωματική ζημιά από επίθεση.
  • Η πανοπλία βελτιώνει επίσης την άμυνα.
  • Οι παίκτες που ενεργοποιούν το Enhancement μπορούν πλέον να βλάψουν τους χρήστες του Elemental.

Και τα δύο haki πρέπει να ανεβαίνουν επίπεδο και να έχουν τους δικούς τους τρόπους απόκτησης πόντων εμπειρίας. Όταν το αποκτήσετε, το haki θα είναι πάντα στο Στάδιο 0 ή στο Επίπεδο 1.

Πώς να αποκτήσετε τον Χακί

Κάθε haki βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία. Η βελτίωση είναι σχετικά εύκολο να επιτευχθεί και η παρατήρηση είναι ελαφρώς πιο δύσκολη.

Βελτιστοποίηση

Για να αποκτήσουν το Enhancement, οι παίκτες πρέπει να ταξιδέψουν στο Frozen Village και να αναζητήσουν μια σπηλιά. Στη σπηλιά βρίσκεται ο Δάσκαλος Ικανότητας, ένας NPC που προσφέρει Βελτίωση για 25.000 Beli. Λόγω του πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε αυτό το buff, συνιστάται οι νεότεροι παίκτες να το αγοράσουν το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για τη χρήση του Enhancement. Μόλις το μάθετε, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να αρχίσετε να το ανεβάζετε.

Παρατήρηση και Παρατήρηση V2

Ο Άρχοντας της Καταστροφής πουλά την παρατήρηση V1. Μένει στο Upper Skylands και οι παίκτες πρέπει να ταξιδέψουν σε αυτόν.

  1. Κατευθυνθείτε στα Skylands και βρείτε το νησί που έχει τους Φρουρούς του Θεού.
  2. Αναζητήστε άλλο νησί με ναό.
  3. Καταστρέψτε τα σύννεφα με μια κίνηση Observation Breaking.
  4. Πηγαίνετε μέσα και περιμένετε να σας τηλεμεταφέρει το παιχνίδι στο Upper Skylands.
  5. Ακολουθήστε τη ρίζα και φτάστε στη δεύτερη περιοχή.
  6. Ανεβείτε σε άλλο ναό.
  7. Μιλήστε με τον Άρχοντα της Καταστροφής.
  8. Αγορά Παρατήρησης.

Πριν αγοράσετε το Observation από τον Άρχοντα της Καταστροφής, πρέπει να πληρείτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

  • Φτάστε στο επίπεδο 300 και άνω
  • Σκότωσε τον Sabre Expert τουλάχιστον μία φορά και συμπλήρωσε το παζλ του
  • Πληρώστε στον Άρχοντα της Καταστροφής 750.000 Μπέλι

Με την προσθήκη της Τρίτης Θάλασσας, εισήχθη το Observation V2. Για να αναβαθμίσετε τη βασική ικανότητα Παρατήρησης, πρέπει πρώτα να λάβετε 5.000 ΛΗΞΗ Παρατήρησης. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς την Πλωτή Χελώνα και μιλήστε με τον Πεινασμένο Άνθρωπο.

Ο Πεινασμένος θα σας ζητήσει να του βρείτε κάποιο φρούτο, αλλά αυτή η αναζήτηση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από όσο περιμένουν ορισμένοι. Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή, ο Hungry Man θα πουλήσει το Observation V2 για 5 εκατομμύρια Beli.

Το Observation V2 θα αντικαταστήσει πλήρως το V1 και δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψετε στο παλαιότερο buff. Ωστόσο, δεδομένου ότι βλέπετε τον εξοπλισμό εχθρικών παικτών, θα ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού τους και ίσως αξίζει τον συμβιβασμό.

Τρόπος χρήσης και επίπεδο Haki

Οι παίκτες που ξεκλειδώνουν οποιονδήποτε από τους λάτρεις του χακι μπορούν αμέσως να αρχίσουν να το ανεβάζουν για να αυξήσουν την ισχύ του. Μόλις φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο, δεν θα υπάρχουν νέες βελτιώσεις εκτός από την αναβάθμιση του Observation από V1 σε V2.

Βελτιστοποίηση

Όταν το Enhancement είναι ενεργό, οποιοσδήποτε παίκτης καταστρέφει έναν στόχο κρατώντας ένα όπλο ή χρησιμοποιώντας γυμνά χέρια κερδίζει κάποια EXP. Το Blox Fruits δεν θα παράγει Enhancement EXP και δεν βοηθά από αυτή την άποψη. Οι γρήγορες κινήσεις πολλαπλών χτυπημάτων είναι οι καλύτερες, καθώς τα επιπλέον χτυπήματα θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε περισσότερα EXP.

Η Βελτίωση έχει έξι στάδια, ξεκινώντας από το Στάδιο 0 και τελειώνοντας με το Στάδιο 5. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε, τόσο περισσότερο η Βελτίωση καλύπτει το μοντέλο του avatar σας.

  • Το Στάδιο 0 έχει κάλυψη μισών χεριών ή μισών ποδιών και δίνει σε όλες τις επιθέσεις εκτός φρούτου πολλαπλασιαστή 1,1x.
  • Το Στάδιο 1 καλύπτει το σύνολο των χεριών ή των ποδιών σας και προσθέτει έναν πολλαπλασιαστή 1,1x στη ζημιά του Σταδίου 0 μετά την εφαρμογή του πρώτου πολλαπλασιαστή.
  • Το Στάδιο 2 καλύπτει και τα χέρια και τον κορμό ή τα πόδια και τον κορμό πριν πολλαπλασιάσει όλες τις εισερχόμενες ζημιές με 0,91.
  • Το Στάδιο 3 θα επεκτείνει την κάλυψη στο κεφάλι και θα προσθέσει έναν άλλο πολλαπλασιαστή 0,91x πάνω από τους λάτρεις του Σταδίου 2.
  • Η κάλυψη του σταδίου 4 θα φτάσει τα μισά από τα προηγουμένως ακάλυπτα άκρα και προσθέτει έναν πολλαπλασιαστή 0,92x πάνω από την άμυνα του Σταδίου 3.
  • Το Στάδιο 5 έχει ως αποτέλεσμα την κάλυψη ολόκληρου του σώματος και θα χορηγήσει το τελικό πρόσθετο αμυντικό buff με πολλαπλασιαστή 0,93.

Δεδομένου ότι οι buffs στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και εφαρμόζονται το ένα μετά το άλλο, βλέπετε μια εντυπωσιακή ενίσχυση άμυνας και επίθεσης. Ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν έχετε φτάσει σε ένα νέο στάδιο είναι να ενεργοποιείτε συχνά το Enhancement.

Παρατήρηση

Η παρατήρηση εκπαιδεύεται με την αποφυγή επιθέσεων και θα παρατηρήσετε ότι εμφανίζεται ένας μετρητής αφού αποφύγετε επιτυχώς τις επιθέσεις. Προσέξτε πόσες χρεώσεις έχουν απομείνει καθώς δεν θέλετε να μείνετε χωρίς παρατήρηση. Υπάρχουν επτά επίπεδα και μόλις φτάσετε στο μέγιστο ΛΗΞΗ Παρατήρησης, μπορείτε να το αναβαθμίσετε.

  • Το Επίπεδο 1 παρέχει τις δύο αποφυγές σας και δεν απαιτεί ΛΗΞΗ.
  • Το Επίπεδο 2 αυξάνει το όριο σε τρία και φτάνει περίπου το 50 ΛΗΞΗ.
  • Το Επίπεδο 3 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τέσσερις αποφυγές και απαιτεί 330 ΛΗΞΗ.
  • Το Επίπεδο 4 έχει πέντε αποφυγές και απαιτεί 815 ΛΗΞΗ.
  • Το Επίπεδο 5 έχει μια σημαντική αύξηση κατά 1.400 απαιτούμενη ΛΗΞΗ για έξι αποφυγές.
  • Το επίπεδο 6 απαιτεί 2.100 EXP και χορηγεί επτά αποφυγές.
  • Το Επίπεδο 7 ξεκινά από 2.900 EXP, έχει ανώτατο όριο 5.000 EXP και επιτρέπει στους χρήστες να πετύχουν το μέγιστο των οκτώ ή εννέα Dodges με εξοπλισμό Human V2 ή V3.

Οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν περαιτέρω το όριο αποφυγής χρησιμοποιώντας ένα Pale Scarf, αλλά αυτές είναι εξωτερικές βελτιώσεις. Το Observation V2 δεν επιτρέπει άλλες αποφυγές.

Σε αντίθεση με το Enhancement, το Observation EXP είναι ορατό. Ωστόσο, το EXP που απαιτείται για κάθε επίπεδο είναι περισσότερο μια εκτίμηση.

Ορισμένες κινήσεις μπορεί να σπάσουν την Παρατήρηση και μπορείτε να βρείτε μια ολοκληρωμένη λίστα εδώ. Τείνουν να είναι μεγάλα και εμφανή, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να τα αποφύγετε.

Πολεμήστε καλύτερα

Η λήψη και η ισοπέδωση λάτρεις του haki συνιστάται ιδιαίτερα για τους παίκτες Blox Fruit. Αυτές οι ικανότητες είναι χρήσιμες για τα PvE και PvP, καθώς θέλετε κάθε δυνατό πλεονέκτημα. Δεν υπάρχει λόγος να μην ενεργοποιήσετε το Enhancement, αλλά δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε το Observation τυχαία.

Σε ποια επίπεδα είναι το haki σας αυτή τη στιγμή; Πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρξει ένα νέο haki; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here