Πώς να αποκτήσετε το ξύπνημα της ζύμης στο Blox Fruits

0
43

Είστε έτοιμοι για μια άγρια ​​βόλτα; Στοιχηματίζουμε ότι έχετε ακούσει για το μυθικό Dough Fruit, το στοιχειακού τύπου Blox Fruit που κάθε περιπετειώδης παίκτης του Roblox προσπαθεί να πάρει στα χέρια του. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά με αυτόν τον χρήσιμο οδηγό, θα σας εξοπλίσουμε με όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε και να αφυπνίσετε το Dough Fruit σας.

Πώς να αποκτήσετε το ξύπνημα της ζύμης στο Blox Fruits

Πώς να αποκτήσετε το ξύπνημα της ζύμης στο Blox Fruits

Για να ξεκλειδώσετε το Dough Fruit στο Blox Fruits, ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

  1. Συγκεντρώστε ένα God Chalice και Conjured Cocoa από οπουδήποτε στο παιχνίδι.
  2. Πηγαίνετε στο Sea of ​​Treats και μιλήστε με το Sweet Crafter NPC. Θα ανταλλάξει τα αντικείμενά σας με ένα Δισκοπότηρο τούρτας.
  3. Κατευθυνθείτε στο Cake Island και βρείτε το Drip Mama.
  4. Καταπολεμήστε 500 εχθρούς με τις οδηγίες του Drip Mama.
  5. Επιστρέψτε στο Drip Mama και θα εμφανιστεί μια πόρτα προς τον Βασιλιά των Δαίμονων.
  6. Μπείτε στην περιοχή του King’s Demon, πολεμήστε τον Dough King και λάβετε το Red Key ως ανταμοιβή.
  7. Επιστρέψτε στο Cake Island και συνομιλήστε με το Cake Scientist NPC για να αποκτήσετε το Microchip ζύμης ανταλλάσσοντας 1.000 κομμάτια.
  8. Πηγαίνετε στο ορόσημο της Θάλασσας και ολοκληρώστε την αποστολή Dough Raid – θα σας απονείμει αναβαθμίσεις αξίας 500 θραυσμάτων για το Dough Fruit σας.

Συμβουλές για τη βελτίωση των ικανοτήτων των φρούτων της ζύμης σας

Μόλις αφυπνιστεί το Dough Fruit σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας με μερικές από αυτές τις στρατηγικές:

  • Αναβαθμίστε τον χαρακτήρα σας για να ενισχύσετε την ισχύ των ικανοτήτων σας στο Dough Fruit.
  • Μάθετε τις μυριάδες διαθέσιμες κινήσεις και συνδυασμούς και εκμεταλλευτείτε τις σε μάχες.
  • Συμμετέχετε και συμμετέχετε σε επιδρομές, ειδικές εκδηλώσεις και άλλες εμπειρίες στο παιχνίδι για μια ευκαιρία για περαιτέρω ανταμοιβές και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ομαδική εργασία για επιτυχημένες επιδρομές

Η πρακτική συνεργασία με την ομάδα είναι ανεκτίμητη όταν συμμετέχετε σε επιδρομές ή συγκρούσεις. Αυτές οι συμβουλές θα σας φανούν χρήσιμες:

  • Βεβαιωθείτε ότι κάθε συμπαίκτης γνωρίζει την αποστολή του – είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα ή στην προσφορά βοήθειας.
  • Χρησιμοποιήστε είτε φωνητική συνομιλία είτε συνομιλία κειμένου για να εργαστείτε ως μία μονάδα, να επινοήσετε τακτικές και να ενημερώσετε τους συντρόφους σας για εχθρικούς ελιγμούς ή ειδικές δεξιότητες που μπορεί να διαθέτουν.
  • Να είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη στρατηγική σας με ρυθμό, ανάλογα με τις ενέργειες του εχθρού ή τυχόν αιφνιδιαστικά γεγονότα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κορυφαία φρούτα για συνδυασμό με φρούτα ζύμης για μέγιστη αποτελεσματικότητα μάχης

Το Dough Fruit είναι μια τρομερή δύναμη στη μάχη. Όταν συνδυάζεται με άλλα φρούτα κορυφαίας κατηγορίας, μπορεί να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Μερικά παραδείγματα φρούτων που λειτουργούν καλά με αυτό περιλαμβάνουν:

Φρούτο του δράκου

Μια ισχυρή προσθήκη σε κάθε πολεμικό σεντούκι, το Dragon Fruit προκαλεί τρομακτική εντύπωση με την καταστροφική του ικανότητα να παίρνει μορφή δράκου. Οι δυνατές επιθέσεις με αναπνοή και οι επιθέσεις με νύχια αποδεκατίζουν γρήγορα τους αντιπάλους. Επιπλέον, ο θεραπευτικός παράγοντας του βελτιώνει σημαντικά τη δυνατότητα επιβίωσης των χρηστών του Dough Fruit στη μάχη, δημιουργώντας ένα κομψό στυλ μάχης που κάνει τους εχθρούς να μαντεύουν κάθε κίνηση του συνδυασμού σας. Σε συνδυασμό, παράγουν απρόβλεπτα στυλ μάχης που κρατούν τους αντιπάλους στο σκοτάδι για την επόμενη δράση σας.

Φρούτο Magma

Το Magma Fruit είναι μια άλλη δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε. Συνδυάζοντας τις εκρηκτικές δυνάμεις του φρούτου με τις άμυνες του Dough Fruit, μπορεί κανείς να αποκτήσει τον έλεγχο ενός πεδίου μάχης σε χρόνο μηδέν. Οι παθητικές ικανότητες των ποδιών Magma μπορούν να δημιουργήσουν κολόνες μάγματος ή βλήματα από μακριά για να υποτάξουν τους αντιπάλους σας. Αλλά αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε ακόμη και να περπατήσετε πάνω στο νερό, δίνοντας στον εαυτό σας περισσότερη κινητικότητα και ευελιξία όταν πολεμάτε πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Μαζί, εσείς και ο συμπαίκτης σας θα έχετε πιο εύκολο χρόνο να προκαλέσετε πολλές ζημιές εναντίον όλων εκείνων που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας.

Φρούτα πάγου

Υποτάξτε τους εχθρούς και ενισχύστε την επιθετική ικανότητα του Dough Fruit με τις αξιοσημείωτες ικανότητες αυτού του φρούτου στο πάγωμα. Σε συνδυασμό με τις επιθέσεις Dough Fruit, το Ice Fruit επιτρέπει στον χρήστη του να παγώσει τους αντιπάλους του. Οι εχθροί στη συνέχεια ακινητοποιούνται και καθίστανται ευάλωτοι στις ισχυρές επιθέσεις του. Η ικανότητα Frost Walker του φρούτου καθιστά δυνατό το περπάτημα στο νερό για πρόσθετη κινητικότητα και τακτικό πλεονέκτημα. Επιπλέον, η μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων κατάψυξης, όπως το Ice Surge, το Glacial Surge και το Absolute Zero, επιτρέπει εξαιρετικό έλεγχο του πλήθους και χρησιμότητα στη μάχη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με φρούτα ζύμης. Ο συνδυασμός του επιτρέπει καταστροφικούς συνδυασμούς που αφήνουν τους εχθρούς παγωμένους στα ίχνη τους.

Rumble Fruit

Το Rumble Fruit είναι κάτι περισσότερο από ένα στοιχειακού τύπου Blox Fruit — είναι ένα εντυπωσιακό όπλο. Αυτό το φρούτο επιτρέπει στους χρήστες του να χειρίζονται τον ηλεκτρισμό, από τη δημιουργία εκπληκτικών, αποτελεσματικών κινήσεων που μπορούν να ανατρέψουν τους εχθρούς μέχρι να τους μεταφέρουν όπου θέλουν.

Και όταν συνδυάζεται με το Dough Fruit, αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια ασυναγώνιστη δύναμη στο πεδίο της μάχης. Τα ηλεκτρικά χτυπήματα σε συνδυασμό με τις τρομερές ικανότητες του Dough Fruit κάνουν τους εχθρούς να σκεφτούν δύο φορές προτού πάνε για επίθεση, κυρίως λόγω του χαρακτηριστικού Elemental Reflex που δίνει στους χρήστες ασυλία στις περισσότερες σωματικές επιθέσεις.

Εξερευνήστε τον κόσμο των φρούτων Blox για μυστικά και μπόνους

Ως μέρος της επιδίωξής σας για το Dough Awakening, θα ζήσετε τη συναρπαστική περιπέτεια της εξερεύνησης του μαγευτικού κόσμου των Blox Fruits. Γύρω από κάθε γωνία υπάρχει κάτι νέο – είτε πρόκειται για NPC που κρύβονται πίσω από σκιερές γωνίες, μοναδικές αποστολές ή απαιτητικές εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία. Ταξιδέψτε σε καταπράσινα νησιά και μυστηριώδεις περιοχές γεμάτες με φιλικούς και εχθρικούς ντόπιους για να κυνηγήσουν το ξύπνημα της ζύμης. ενώ ανακαλύπτει διάφορα μυστήρια.

Ανακαλύψτε σπάνια φρούτα, ισχυρά όπλα και χρήσιμα αντικείμενα για μάχη. Master Dough Awakening με boss battles και ομαδικές επιδρομές για μια απαράμιλλη εμπειρία.

Η εξερεύνηση του κόσμου των Blox Fruits θα σας μυήσει σε διάφορους χαρακτήρες και φατρίες με μοναδικές ιστορίες και στόχους. Πολλά από αυτά θα μπορούσαν να παρέχουν αποκλειστικές αποστολές ή πόρους που βοηθούν την αναζήτησή σας για το ξύπνημα της ζύμης. Η δημιουργία σχέσεων θα μπορούσε να ανοίξει πόρτες σε συναρπαστικούς πόρους – και μπορεί ακόμη και να προσφέρει ισχυρούς συμμάχους που θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας.

Κατακτήστε την τέχνη του PvP Combat

Η συμμετοχή στη μάχη Παίκτης εναντίον Παίκτη (PvP) μπορεί να είναι συναρπαστική και ικανοποιητική. Ακολουθούν μερικές στρατηγικές για να διακριθείτε στο PvP:

  • Μελετήστε τις ικανότητες και το στυλ μάχης του αντιπάλου σας, ώστε να μπορείτε να προβλέψετε τις τακτικές του και να τις ξεπεράσετε.
  • Εκμεταλλευτείτε πλήρως το περιβάλλον σας – χρησιμοποιήστε κάλυμμα για να αποφύγετε τις επιθέσεις του εχθρού πίσω από το κάλυμμα, κάντε τους ενέδρες όταν δεν το περιμένουν και εξασφαλίστε πλεονεκτικά σημεία.
  • Αυξήστε συνεχώς τις δεξιότητές σας στο PvP, δεσμεύοντας άλλους παίκτες και αναλογιζόμενοι κάθε μάχη με άλλους ανθρώπους.
  • Για να διατηρήσετε την αριστεία στους χάρτες PvP, δεσμεύστε συνεχώς άλλους παίκτες, ενώ αναλογίζεστε κάθε αγώνα που αντιμετωπίζετε

Λάβετε μέρος στην κοινότητα Blox Fruits

Η σύνδεση με τη ζωντανή κοινότητα Blox Fruits θα εμπλουτίσει μαζικά το ταξίδι σας στο παιχνίδι. Επικοινωνήστε με άλλους παίκτες μέσω ειδικών διαδικτυακών φόρουμ, μείνετε ενημερωμένοι με εκδηλώσεις εντός του παιχνιδιού μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και εξερευνήστε αποκλειστικούς διακομιστές Discord που θα σας συστήσουν παίκτες με ομοϊδεάτες σε όλο τον κόσμο για ομαδικές δραστηριότητες.

Η δημιουργία σχέσεων μέσα στην κοινότητα Blox Fruits είναι ικανοποιητική. Δημιουργήστε πολύτιμες συνδέσεις και απολαύστε πλεονεκτήματα όπως αξιόπιστους συνεργάτες επιδρομής, συναισθηματική υποστήριξη, εμπορία αντικειμένων και πλήρη πρόσβαση στη γνώση και τη συντροφικότητα όλων. Η ομαδική εργασία θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περιπέτειά σας.

Η δύναμη της νόστιμης ζύμης

Η απελευθέρωση της δύναμης του Dough Fruit στο Blox Fruits θα βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας, αν ακολουθήσετε τα βήματα και τα κόλπα για να γίνετε μια τρομερή δύναμη στον κόσμο του Blox. Η σύνδεση με μέλη της κοινότητας παρέχει επίσης ανεκτίμητη υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πείτε μας τα πάντα για τις περιπέτειές σας που αφυπνίζουν το Dough Fruit. Μοιραστείτε τυχόν επιτυχίες ή προκλήσεις που αντιμετωπίσατε κατά την αφύπνιση ή τη σύζευξη φρούτων κορυφαίας βαθμίδας για μέγιστη αποτελεσματικότητα μάχης στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here