Πώς να αποκτήσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10

0
138
Πώς να αποκτήσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10
Πώς να αποκτήσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10

Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης του Windows XP στα Windows 10 μόνο με ένα απλό hack που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στα πράγματα με μεγάλη ευκολία. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Τα Windows πρέπει να αναπτυχθούν πολύ και μιλάμε για την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows είναι τα Windows 10, ενώ τα Windows από τα οποία άρχισε να γίνεται δημοφιλές αυτό το λειτουργικό σύστημα ήταν τα Windows XP. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των Windows XP και των Windows 10 σε σύγκριση με τις δυνατότητες. Αλλά ένα εκπληκτικό πράγμα είναι ότι ακόμη και τα Windows 10 στερούνται μερικά από τα καλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα Widows XP και οι χρήστες επιθυμούν πάντα να έχουν αυτές τις δυνατότητες πίσω. Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά των Windows XP που επιθυμούν πάντα να έχουν οι χρήστες της έκδοσης 10 είναι η γραμμή γρήγορης εκκίνησης. Αυτή η γραμμή βοήθησε τους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά μόνο μέσω όλων των πλαισίων με ένα κλικ που τοποθετήθηκαν στη γραμμή εργασιών. Ευτυχώς, τα Windows 10 μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν αυτήν τη δυνατότητα μόνο με μερικούς απλούς τρόπους και μεθόδους. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει τη μέθοδο με την οποία μπορεί να προστεθεί η γραμμή γρήγορης εκκίνησης στα Windows 10. Εάν θέλετε να μάθετε για τη μέθοδο, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος!

Πώς να αποκτήσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10

Η μέθοδος είναι αρκετά εύκολη και απλή και χρειάζεται απλώς να εφαρμόσετε απλές ρυθμίσεις που θα σας επιτρέψουν να εισαγάγετε αυτήν την παλιά ρύθμιση. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για να αποκτήσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10:

#1 Για να ξεκινήσετε με τη μέθοδο πρώτα από όλα κάντε δεξί κλικ στην ελεύθερη περιοχή της γραμμής εργασιών των Windows. Αυτό θα ξεκινήσει το μενού λίστας και θα υπάρχει μια επιλογή με το όνομα Γραμμή εργασιών, απλώς κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή ή τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω της. Μέσα από την άλλη λίστα που εμφανίζεται επιλέξτε την επιλογή Νέα γραμμή εργασιών.

Αποκτήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10
Αποκτήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10

#2 Το παραπάνω βήμα θα εκκινήσει τον Explorer μέσω του οποίου πρέπει να κάνετε ορισμένες τροποποιήσεις. Εισαγάγετε αυτήν την τιμή (%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch) στο πεδίο διεύθυνσης και πατήστε enter.

Αποκτήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10
Αποκτήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10

#3 Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή φακέλου και αυτό θα απαντήσει με τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης που θα εμφανιστεί στη γραμμή εργασιών. Από προεπιλογή, αυτό θα τοποθετήσει τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης κοντά στην επιλογή ειδοποιήσεων.

Αποκτήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10
Αποκτήστε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης XP στα Windows 10

#4 Για να σύρετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης κοντά στο μενού έναρξης στη γραμμή εργασιών των Windows, απλώς κάντε κλικ στον ελεύθερο χώρο της γραμμής εργασιών. Επιλέξτε την επιλογή Κλείδωμα της γραμμής εργασιών και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να τοποθετήσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης κοντά στο κουμπί του μενού έναρξης μέσω μεταφοράς και απόθεσης.

#5 Αυτό το κουμπί γρήγορης εκκίνησης στη γραμμή κειμένου δεν θα είναι εντελώς παρόμοιο με αυτό των Windows XP, αλλά εξακολουθεί να εκτελεί την απαιτούμενη λειτουργία, ώστε να μπορεί να παρακαμφθεί η εμφάνιση. Καθώς υπάρχει το εικονίδιο Cortana στη γραμμή εργασιών κοντά στο εικονίδιο έναρξης, έτσι η πιο απομακρυσμένη θέση στην οποία μπορεί να συρθεί η γρήγορη εκκίνηση είναι η πλευρά της Cortana. Αυτό το μέρος είναι ήσυχο, κατάλληλο για γρήγορη πρόσβαση στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης.

Απλώς απολαύστε τη λειτουργία της γραμμής γρήγορης εκκίνησης για να εκκινήσετε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Αυτή η λειτουργία είναι αρκετά έξυπνη ώστε να μπορεί να εντοπίσει όλες τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας και τις χρήσιμες!

Τώρα, εάν θέλετε να αφαιρέσετε τη γραμμή γρήγορης εκκίνησης από τη γραμμή εργασιών, μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσω των επιλογών του μενού της γραμμής εργασιών. Αυτό γίνεται μέσω του δεξί κλικ στο μενού!

Είναι λίγο άβολο να γνωρίζουμε ότι πολύ παλαιότερα Windows χρησιμοποιούσαν κάποιες καλές δυνατότητες που λείπουν από τις νεότερες εκδόσεις. Αλλά ανεπαίσθητα είναι καλό που η νεότερη έκδοση δίνει τις δυνατότητες στους χρήστες να προσθέτουν εύκολα αυτές τις δυνατότητες. Στο εμείς-θα λέγαμε ότι μπορεί να έχετε πάρει αυτή τη μέθοδο από το άρθρο. Ελπίζουμε να αποκομίσατε όλα τα οφέλη από τη μέθοδο χωρίς προβλήματα. Δώστε τις πολύτιμες απόψεις σας σχετικά με το άρθρο μέσω της ενότητας σχολίων!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here