Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής με δυνατότητα του Google Pixel σε συσκευές Android

0
83
Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής με δυνατότητα του Google Pixel σε συσκευές Android
Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής με δυνατότητα του Google Pixel σε συσκευές Android

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα εφαρμογή κάμερας του Pixel με πολλές δυνατότητες σε άλλη συσκευή Android. Αυτό είναι δυνατό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όλες τις λειτουργίες Pixel στο τηλέφωνό σας Android. Εδώ σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τη μέθοδο μέσω της οποίας θα μπορούσε να γίνει αυτό και την εφαρμογή κάμερας του Pixel στο Android σας. Απλώς προχωρήστε και διαβάστε το!

Η Google μέχρι τώρα κατασκεύαζε το λογισμικό σε μεγάλο βαθμό και προσπάθησε επίσης να διαλύσει τον ανταγωνισμό φτιάχνοντας και τις συσκευές smartphone, αλλά τώρα αποφάσισε να κάνει ολόκληρα τα νέα της smartphones με το όνομα Pixel Smartphones που φέρει μαζί του το όλο νέο λογισμικό είναι καταπληκτικό χαρακτηριστικά και το εξαιρετικό υλικό επίσης. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της Google για να εγκαταλείψει τη δυσκολότερη δυνατή πρόκληση για τους ανταγωνιστές, καθώς πριν οι συσκευές της Google έφεραν το λογισμικό Android που χρησιμοποιείται επίσης από τους ανταγωνιστές και ως εκ τούτου αυτό κάνει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των συσκευών τους. Το ολοκαίνουργιο λογισμικό με μερικές εκπληκτικές δυνατότητες και εφαρμογές από την Google για τα smartphone Pixel που κατασκευάζει μόνο είναι κάτι νέο που θέλουν όλοι οι χρήστες να χρησιμοποιούν στις συσκευές τους, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό, καθώς το λογισμικό και οι εφαρμογές προορίζονται για το Pixel μόνο συσκευές. Υπάρχει μια εφαρμογή κάμερας Pixel για το λογισμικό Pixel της Google που φέρει εξαιρετικές δυνατότητες κάμερας που θα μπορούσαν να επιθυμούν οι χρήστες άλλων smartphone. Εδώ σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τη μέθοδο μέσω της οποίας θα μπορούσε να γίνει αυτό και την εφαρμογή κάμερας του Pixel στο Android σας. Απλώς προχωρήστε και διαβάστε το!

Πώς να αποκτήσετε τη νέα εφαρμογή κάμερας του Google Pixel με πακέτο σε συσκευές Android

Για αυτό το τέχνασμα, θα χρειαστείτε, έκδοση Android 7.0 ή νεότερη έκδοση και τις “Άγνωστες πηγές” ενεργοποιημένες στις ρυθμίσεις. Μετά από αυτό, προχωρήστε με τον παρακάτω οδηγό.

Βήματα για να αποκτήσετε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής με νέες δυνατότητες του Pixel σε άλλες συσκευές Android

Βήμα 1. Κατεβάστε το Ported Pixel Camera App στη συσκευή σας. Απλώς κάντε κλικ στη λέξη του συνδέσμου και, στη συνέχεια, η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως, αποθηκεύστε την στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Τώρα σημειώστε ότι έχετε δημιουργήσει τη μεταφορά της εφαρμογής Pixel Camera, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να την εγκαταστήσετε εύκολα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android χωρίς περιορισμούς που έγιναν από την Google για τις εφαρμογές Pixel.

Αποκτήστε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής με νέες δυνατότητες της Pixel σε άλλες συσκευές Android
Αποκτήστε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής της Pixel’s Feature Packed σε άλλες συσκευές Android

Βήμα 2. Τώρα εγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας και μετά ανοίξτε την, ελέγξτε μερικά δικαιώματα και, στη συνέχεια, εισαγάγετε την εφαρμογή. Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή κάμερας Pixel της Google και η διεπαφή χρήστη αυτής της εφαρμογής κάμερας θα μοιάζει με αυτήν της υπάρχουσας εφαρμογής κάμερας Google.

Αποκτήστε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής με νέες δυνατότητες της Pixel σε άλλες συσκευές Android
Αποκτήστε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής της Pixel’s Feature Packed σε άλλες συσκευές Android

Βήμα 3. Μιλώντας για τις νέες δυνατότητες αυτής της εφαρμογής, υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο που βλέπει με hashtag μέσα σε αυτήν την εφαρμογή δίπλα στο κουμπί φλας και από το μενού μέσα σε αυτό το εικονίδιο μπορείτε εύκολα να προσθέσετε γραμμές πλέγματος στο σκόπευτρο της εφαρμογής της κάμεράς σας.

Βήμα 4. Η άλλη νέα πρόσθετη δυνατότητα αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνει την εστίαση σε οποιοδήποτε αντικείμενο χρησιμοποιώντας το πάτημα στην οθόνη και, στη συνέχεια, τη χρήση του ρυθμιστικού δίπλα στο πλάι της οθόνης για αύξηση ή μείωση της έκθεσης.

Αποκτήστε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής με νέες δυνατότητες της Pixel σε άλλες συσκευές Android
Αποκτήστε την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής της Pixel’s Feature Packed σε άλλες συσκευές Android

Θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμα περισσότερες νέες δυνατότητες μέσα σε αυτήν την υπέροχη εφαρμογή κάμερας από την Google, αλλά μέχρι τώρα είμαστε γνωστοί για αυτά τα λίγα που συζητήσαμε παραπάνω. Αν σας αρέσουν αυτές οι δυνατότητες σε μια πολύ νέα εφαρμογή κάμερας Google, μπορείτε να την αποκτήσετε και για το Android σας!

Χρήση της εφαρμογής Google Camera (GCam)

Λοιπόν, το smartphone Google Pixel φτάνει με μια εξαιρετική διεπαφή κάμερας. Ακόμη και η απόδοση υλικού στο Google Pixel ενισχύεται περαιτέρω από καλά προγραμματισμένο λογισμικό όταν πρόκειται για τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών. Ωστόσο, η εφαρμογή κάμερας περιορίζεται μόνο σε smartphone Pixel, αλλά η εφαρμογή τροποποιείται από λάτρεις της τεχνολογίας και μεταφέρεται σε άλλα τηλέφωνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη νέα εφαρμογή κάμερας της Google και σε άλλα smartphone Android.

Βήμα 1. Στο πρώτο βήμα, επισκεφθείτε το Προγραμματιστής XDA φόρουμ και δείτε εάν μια σταθερή έκδοση του Google Camera mod είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σας Android.

Βήμα 2. Εάν βρείτε τη σταθερή έκδοση του Google Camera mod για τη συσκευή σας Android, κάντε λήψη του apk και μεταφορτώστε το στο smartphone σας.

Βήμα 3. Τώρα στο επόμενο βήμα, πρέπει να κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Άγνωστες πηγές και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Άγνωστες πηγές” από εκεί.

Βήμα 4. Τώρα πρέπει να κατευθυνθείτε στην τοποθεσία όπου έχετε αποθηκεύσει το Google Camera Mod και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή κανονικά.

Βήμα 5. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και τώρα θα απολαύσετε την προηγμένη λειτουργία της εφαρμογής Google Camera στο smartphone σας.

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Camera στο τηλέφωνό σας. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με τα βήματα εγκατάστασης, φροντίστε να συζητήσετε μαζί μας στα σχόλια.

Και αυτή ήταν η μέθοδος μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα να λάβετε το εγκαταστήσιμο αρχείο Apk της εφαρμογής Κάμερα του Pixel και ως εκ τούτου να το εγκαταστήσετε σε οποιαδήποτε από τις συσκευές Android. Αυτή είναι μια απλή μέθοδος καθώς την έχετε διαβάσει όλο το άρθρο και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τόσες πολλές επιπλοκές για να έχετε τα αποτελέσματα. Τώρα απλά πηγαίνετε και σηκώστε την εφαρμογή κάμερας και για το Android σας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here