Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή καιρού της Google σε συσκευή Android

0
102

Προσθέστε την εφαρμογή Καιρός της Google στο Android σας!

Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή καιρού της Google σε συσκευή Android
Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή καιρού της Google σε συσκευή Android

Μπορεί να το πιστεύετε ή όχι, είτε οι εφαρμογές παίζουν κρίσιμο ρόλο στη ζωή των ανθρώπων. Πάνε εκείνες οι μέρες που πρέπει να τσεκάρουμε τις εφημερίδες ή τα τηλεοπτικά ειδησεογραφικά κανάλια για να μάθουμε την πρόγνωση του καιρού. Αυτές τις μέρες, όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να γίνουν μέσω μιας εφαρμογής Καιρός.

Είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγξετε την πρόγνωση του καιρού από ένα τηλέφωνο παρά από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Είμαι εθισμένος στις καιρικές συνθήκες και ελέγχω την πρόγνωση του καιρού πολλές φορές την ημέρα, ειδικά κατά τις περιόδους των βροχών.

Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές καιρού διαθέσιμες για Android στο Google Play Store. Μερικά από αυτά ήταν δωρεάν, ενώ άλλα απαιτούν premium συνδρομή. Έχω χρησιμοποιήσει ήδη πολλές εφαρμογές καιρού, αλλά όλες αυτές οι εφαρμογές δεν πλησιάζουν πουθενά το επίπεδο ακρίβειας του Google Weather.

Βήματα για τη λήψη της εφαρμογής καιρού της Google σε συσκευή Android

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι η Google δεν αναφέρει την εφαρμογή καιρού της στο Play Store. Επομένως, θα πρέπει να προσθέσετε μη αυτόματα την εφαρμογή καιρού στο Android σας. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για την προσθήκη της εφαρμογής καιρού Google στο Android. Ας τσεκάρουμε.

Σημαντικό: Για να αποκτήσετε την εφαρμογή καιρού Google στο Android, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google. Αν δεν έχεις το επίσημο Εφαρμογή Googleκατεβάστε το από το Play Store.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε την εφαρμογή Google στο smartphone Android.

Βήμα 2. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε «Καιρός» και πατήστε το κουμπί αναζήτησης.

Βήμα 3. Το αποτέλεσμα αναζήτησης θα εμφανίσει τις τρέχουσες πληροφορίες καιρού.

Βήμα 4. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις κουκκίδες πίσω από την κάρτα καιρού όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Βήμα 5. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε το κουμπί «Προσθήκη στην αρχική οθόνη».

Βήμα 6. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Απλώς, πατήστε το κουμπί «Αυτόματη προσθήκη» για να προσθέσετε την εφαρμογή καιρού Google στο Android σας.

Βήμα 7. Τώρα όποτε θέλετε να ελέγξετε τις πληροφορίες για τον καιρό, πατήστε στην εφαρμογή Καιρός. Η εφαρμογή θα εμφανίζει τις τρέχουσες και τις επερχόμενες καιρικές συνθήκες.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή Google Weather στο smartphone Android.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή καιρού Google στη συσκευή σας Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here