Πώς να αποκτήσετε στρογγυλεμένες γωνίες στην οθόνη σας Android

0
110
Πώς να αποκτήσετε στρογγυλεμένες γωνίες στην οθόνη Android σας

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Get Rounder Corners στην οθόνη σας Android με τη βοήθεια της απλής εφαρμογής Android που θα σας επιτρέψει να το εφαρμόσετε. Ακολουθήστε λοιπόν τον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Οι συσκευές Android έρχονται με απλώς εξαιρετικές οθόνες τεχνολογίας και η τάση αυξάνεται τακτικά με την κυκλοφορία κάθε νέου μοντέλου συσκευής για να προσαρμόζεται στον εντυπωσιακό τύπο οθόνης. Ας είναι η κυρτή οθόνη, η ευκρινή επίπεδη οθόνη ή η οθόνη με τις στρογγυλεμένες γωνίες είναι όλα πολύ δημοφιλή στους χρήστες. Τώρα, τι θα συμβεί αν οφείλετε οποιαδήποτε απλή συσκευή με αυτήν την πολύ απλή οθόνη που ήταν διαθέσιμη από την κυκλοφορία του Android (Ακριβώς έτσι), τότε ίσως σκέφτεστε ότι η εμφάνιση της συσκευής σας είναι καταπληκτική. Αν διαθέτετε επίσης κάποια πιο πρόσφατη συσκευή, αλλά θέλετε να αποκτήσετε αυτήν τη στρογγυλεμένη γωνιακή οθόνη, τότε ενημερώστε ότι όλα αυτά είναι εύκολα δυνατά, αλλά για αυτό, πρέπει να εφαρμοστεί κάποια εξωτερική μέθοδος και δεν μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μόνο τις προτιμήσεις της συσκευής. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για τη μέθοδο μέσω της οποίας θα μπορούσατε να σηκώσετε τις πιο στρογγυλεμένες γωνίες στην οθόνη της συσκευής σας Android και ως εκ τούτου να την κάνετε να φαίνεται πολύ πιο καλή. Εάν αναζητούσατε και εσείς αυτήν τη μέθοδο, τότε βρίσκεστε ακριβώς στο σωστό μέρος γιατί έχουμε γράψει για τη μέθοδο με έναν εύκολο τρόπο, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εφαρμογή της μόνοι σας. Τώρα είναι η ώρα σας απλώς να συνεχίσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου και ως εκ τούτου να μάθετε για αυτήν τη μέθοδο!

Πώς να αποκτήσετε στρογγυλεμένες γωνίες στην οθόνη σας Android

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη, και απλά πρέπει να ακολουθήσετε έναν απλό οδηγό βήμα προς βήμα παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για να αποκτήσετε στρογγυλές γωνίες στην οθόνη σας Android:

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, εγκαταστήστε μέχρι την εφαρμογή με το όνομα Cornerfly στη συσκευή σας Android και αυτό θα μπορούσε να γίνει εύκολα χρησιμοποιώντας το Google Play Store από όπου πρέπει απλώς να αναζητήσετε την Εφαρμογή και ως εκ τούτου να την εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές. Διαβάστε τα δικαιώματα αυτής της εφαρμογής και παραχωρήστε στη συνέχεια έτσι ώστε η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής να μπορεί να γίνει με επιτυχία.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή στη συσκευή σας και θα σας υποδεχτούν μερικά ακόμη δικαιώματα εφαρμογών, επομένως απλώς παραχωρήστε τα όλα και, ως εκ τούτου, ακολουθήστε τη διεπαφή της εφαρμογής. Επίσης, όταν μεταβείτε στις ρυθμίσεις Προσβασιμότητας της συσκευής σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε έως και την επιλογή Cornerflu χρησιμοποιώντας το κουμπί διαφάνειας δίπλα της.

Αποκτήστε Rounder Corners στην οθόνη σας Android
Αποκτήστε Rounder Corners στην οθόνη σας Android

Βήμα 3. Στο κύριο μενού του Cornerfly βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης στην επάνω δεξιά γωνία είναι ενεργοποιημένος. Σημειώστε ότι το Cornerfly δεν θα στρογγυλεύει τις γωνίες της γραμμής πλοήγησής σας, αλλά θα στρογγυλοποιεί τις γωνίες στο κάτω μέρος της εφαρμογής προσκηνίου. Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό για πολλές από τις εφαρμογές, αλλά δεν θα προχωρήσουμε με αυτές τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, αλλά θα το κάνουμε πιο στρογγυλεμένο και από τις δύο πλευρές ή και από τις τέσσερις γωνίες της οθόνης.

Βήμα 4. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην καταχώριση Εφαρμογές στο κύριο μενού του cornerfly και από εκεί μεταβείτε στη λίστα και, ως εκ τούτου, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στη γραμμή πλοήγησης επικάλυψης για οποιεσδήποτε εφαρμογές χρησιμοποιούν γραμμή πλοήγησης με αντιστοίχιση χρώματος.

Αποκτήστε Rounder Corners στην οθόνη σας Android
Αποκτήστε Rounder Corners στην οθόνη σας Android

Βήμα 5. Αφού κάνετε τις αλλαγές απευθείας μέσω των απλών επιλογών της εφαρμογής Cornerfly, θα βλέπατε ότι οι γωνίες της οθόνης σας θα αποκτούσαν πιο στρογγυλεμένο σχήμα και, ως εκ τούτου, θα έδιναν αυτή την υπέροχη θολή εμφάνιση στο σχήμα της οθόνης σας!

#Χρήση στρογγυλεμένης γωνίας

Το Rounder Corner είναι μια άλλη καταπληκτική εφαρμογή Android που προσθέτει στρογγυλεμένες γωνίες στην οθόνη σας. Αυτή η εφαρμογή Android διαθέτει επίσης ορισμένες πρόσθετες επιλογές, όπως προσαρμογή της ακτίνας της γωνίας, το χρώμα της γωνίας και πολλά άλλα.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Rounder Corner στο smartphone Android και ξεκινήστε την εφαρμογή.

[appbox googleplay com.thsoft.rounded.corner]

Βήμα 2. Τώρα θα δείτε την οθόνη όπως παρακάτω.

Χρήση στρογγυλεμένης γωνίας
Χρήση στρογγυλεμένης γωνίας

Βήμα 3. Εδώ πρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος, τα στυλ, τα χρώματα και την αδιαφάνεια των στρογγυλεμένων γωνιών. Προσαρμόστε τα πάντα σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Χρήση στρογγυλεμένης γωνίας
Χρήση στρογγυλεμένης γωνίας

Βήμα 4. Αφού προσαρμόσετε τα πάντα σύμφωνα με την επιθυμία σας, ενεργοποιήστε τη “Στρογγυλεμένη γωνία” που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά του Android σας.

Χρήση στρογγυλεμένης γωνίας
Χρήση στρογγυλεμένης γωνίας

Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε στρογγυλεμένες γωνίες στο smartphone Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Rounder corner.

Αφού διαβάσετε το παραπάνω άρθρο, έχετε τώρα για τη μέθοδο με την οποία θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τις στρογγυλεμένες γωνίες της οθόνης σας στο Android και να κόψετε αυτήν την παραδοσιακή οθόνη σε σχήμα τετράγωνου. Η μέθοδος, όπως διαβάσατε το παραπάνω άρθρο, είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και μπορεί να μην υπάρχουν προβλήματα για να την αντιμετωπίσετε. Ελπίζουμε ότι μπορεί να σας άρεσε η μέθοδος, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ενώ προσπαθείτε να κάνετε αίτηση για να βελτιώσετε τη μέθοδο, μην ανησυχείτε, αλλά απλώς πατήστε την εμφάνισή σας παρακάτω στα σχόλια και θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here